Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zala megye képes leírás - Forditás, fordító irodák.tlap.hu
részletek »

Zala megye - Forditás, fordító irodák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: forditas.tlap.hu » Zala megye
Keresés
Találatok száma - 6 db
Bábel Forest Bt.

Bábel Forest Bt.

Magyar-angol, angol-magyar és francia-angol fordítást, illetve magyar-angol tolmácsolást vállalok nagy tapasztalattal pénzügyi, jogi és műszaki szakterületeken. Számos referenciával rendelkezem, ügyfeleim rendszeresen megkeresnek megrendelésekkel. Rugalmasságot kínálok a fordítások vállalási határidejét illetően. Munkámat gondosan, alaposan végzem. Megrendelőim igényeit mindig szem előtt tartom.

BESTBAU-FEST Kft

BESTBAU-FEST Kft

Általános- és szakszövegek fordítása, lektorálása Hiteles fordítás-ügyintézés Általános és szaknyelvi, konszekutív (követő) tolmácsolás Internetes oldalak fordítása Német, angol, holland, szlovén, olasz, horvát, francia, spanyol, orosz, román, héber, japán, svéd, finn, dán, lett, bolgár, török, lengyel, ukrán, szlovák, szerb, bosnyák nyelveken!

Dialóg Nyelvstúdió és Nyelvvizsga Központ

Dialóg Nyelvstúdió és Nyelvvizsga Központ

Tevékenységi körünk másik fontos területe a hiteles és szakfordítás, lektorálás ANGOL, NÉMET, OLASZ nyelven. Minőség - megbízhatóság - korrekt árak - szövegszerkesztett formátum - általános és szaknyelv (jogi, műszaki, gazdasági stb.) - magyarról idegen nyelvre - idegenről magyar nyelvre - idegenről idegen nyelvre - szakmai és anyanyelvi lektorok - öt szemes belső ellenőrzési rendszer - mennyiségi kedvezmények - a fordítandó anyag küldhető faxon vagy e-mail-en is A fordítások elkészítésével a nyelvileg és szakmailag legjobban felkészült, magasan kvalifikált szakfordítókat bízzuk meg, akiket több éves tapasztalat alapján választottunk ki.

Fiszter Bt.

Fiszter Bt.

Fordítóirodánk cégeknek, hivataloknak és magánszemélyeknek nyújt sokoldalú fordítói szolgáltatást szinte minden szakterületen német és angol nyelven. Idegen nyelvű szövegek fordításával már 11 éve foglalkozunk. Ebben az ágazatban csak akkor lehetünk sikeresek, ha gyorsak, tapasztaltak, megbízhatóak és pontosak vagyunk. Mi pontosan ezt ajánljuk Önöknek. Sok esetben kevés idő áll rendelkezésünkre a szövegek lefordítására. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az Önök által meghatározott határidőt teljesítsük és a kész fordításokat gyorsan, precízen, hozzáértően és időre készítsük el. Kizárólag diplomás szakfordítókkal dolgozunk együtt, akik az otthon végzett munka által sokkal hatékonyabbak, így lehetőségünk nyílik arra is, hogy a ránk bízott szövegeket bizonyos esetekben akár egyik napról a másikra fordítsuk le. Keressük az újabb és újabb kihívásokat és megpróbáljuk növelni a fordítói ágazat színvonalát. Szeretnénk, ha hosszútávon partnerünk lenne, győződjön meg Ön is szakmai kompetenciánkról, fordítói tapasztalatunkról és megbízhatóságunkról! A következő oldalakon még több információt talál szakterületeinkről, fordítói szolgáltatásainkról, referenciánkról és árainkról.

Fordits.hu iroda

Fordits.hu iroda

A Fordíts.hu Iroda nyelvoktatásra, fordításra és tolmácsolásra szakosodott, s 2000 óta áll ügyfelei rendelkezésére. Alapítása óta célja a megbízásokat - minőségileg kifogástalan módon - a lehető legrövidebb határidőn belül - teljesíteni. Legyen szó bármilyen fordításról, az bizalmi viszony megbízó és megbízott között: a munka elkezdése előtt tehát szóbeli egyeztetésre kerül sor, melynek során igyekszünk cégét s a fordítás szakmai közegét közelebbről megismerni, hogy munkánk tökéletesen illeszkedjen szakmai környezetébe. Természetesen a konzultáció során konkrét ajánlattal is szolgálunk; tájékoztatjuk Önt a teljesítés várható időpontjáról, áráról, s várjuk ötleteit, javaslatait, különleges elvárásait a megbízással kapcsolatosan. A fordíttatni kívánt anyagot tetszőleges formában juttathatja el irodánknak, s kívánsága szerinti formátumban veheti azt át. Gyakorlott – szakképzett – munkatársaink garanciát jelentenek a szakszerű és megbízható munkavégzésre. A következő szakterületeken állunk a fordítás mellett teljeskörű tolmács-szolgálattal (konszekutív, szinkron) is megbízóink rendelkezésére: Jog • Pénzügy • Távközlés • Informatika, számítástechnika • Energiaipar • Mezőgazdaság • Biztosítások • Elektrotechnika • Építőipar • Egészségfejlesztés • Marketing szolgáltatások, pályázatok.

FORTIKÜR Bt.

FORTIKÜR Bt.

A FORTIKÜR Bt. családi vállalkozásként alakult meg, 1998-ban. Sokéves rendszerprogramozói, programozói, nyelvi szaktanári szakismerettel birtokunkban végzünk magas színvonalú munkát. Már cégalapítás előtt, egyéni vállalkozóként, több évtizeden keresztül bizonyítottuk rátermettségünket. Tevékenységünk között nyelvtanítás, tolmácsolás, fordítás, idegennyelvi és idegen nyelvű szolgáltatás szerepelt, melyet programozói tevékenységgel bővítettünk ki. Számunkra fontos, hogy az ügyfeleink, üzleti partnereink elégedettek legyenek a munkánkkal, és újra meg újra visszatérjenek hozzánk. Színvonalas szolgáltatással, egyéni igények figyelembevételével állunk partnereink rendelkezésére. Az állandó és visszatérő megbízóinknak köszönhetjük munkánk nagy részét.

Tuti menü