Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Veszprém megye képes leírás - Forditás, fordító irodák.tlap.hu
részletek »

Veszprém megye - Forditás, fordító irodák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: forditas.tlap.hu » Veszprém megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
BÁBEL KKT

BÁBEL KKT

A 80-as évek elején, amikor Magyarország kezdett a szocialista gazdasági együttmûködésben új utakat keresni, lehetõvé vált, hogy magánszemélyek társaságot alapítsanak. Én is megtettem. Ragyogó képességû, és szorgalmú emberekkel találkoztam, s mivel kevesebben beszéltek idegen nyelveket, mint ma, s kevesebb volt a fordításra szakosodott vállalkozás is, volt munkánk bõven. A piac változott, sokan egy vagy több idegen nyelvet elsajátítottak, de azért még szükség van a ránk, mert marad olyan munka, amire a magasan képzett szakembernek nincs ideje, és egyszerûen olcsóbb ha külsõ céget bíznak meg ezzel. Ha a gépipar, a pénzügy vagy az építõipar területén akadtak el az idegen nyelvi kapacitás miatt, ne késlekedjen, hívjon.

Dialekt Fordítóiroda

Dialekt Fordítóiroda

A Dialekt Fordítóiroda az alábbi nyelvekből vállal fordítási megbízásokat: angol, francia, horvát, makedón, német, olasz, szerb, szlovén nyelvről magyarra és magyarról a felsorolt nyelvekre. Hagyományos fordítási munkák: általános szövegek, e-mailek, levelezések, stb. Szakmai jellegű fordítási munkák: kapcsolattartás idegen nyelven - üzleti levelezés lebonyolításával, hivatalos levelek fordítása. Tudományos szövegek fordítása: cikkek, értekezések, előadási anyagok, elemzések. Szakszövegek fordítása: kereskedelem, környezetvédelem, számítástechnika, idegenforgalmi, gazdasági, építőipari, marketing, műszaki szakterület. WEB / Média fordítás: világhálóról nyerhető információk fordítása, magyar Web oldalak idegen nyelvű fordítása, filmek és videofilmek fordítása

Filosz 2004 Szolgáltató Bt.

Filosz 2004 Szolgáltató Bt.

Mi is a NYELVKAPU? A NYELVKAPU nyelvi szolgáltató műhely, amely megoldást kínál különféle, nyelvvel kapcsolatos feladatokra és helyzetekre. Ilyen nyelvi helyzet lehet például a többnyelvű szóbeli vagy írásbeli kommunikáció, idegen nyelvű szövegek nyelvi és stilisztikai ellenőrzése, hivatalossá tétele, idegen nyelv tanulása, stb. A fenti helyzetekre a NYELVKAPU az alábbi megoldásokat kínálja: - Tolmácsolás: a) konferenciákon, tárgyalásokon, megbeszéléseken, képzéseken, előadásokon, stb. b) informális találkozókon, látogatások alkalmával, ügyintézés, stb. során. - Fordítás: a) általános szövegek b) szakszövegek c) műfordítás - Fordított szövegek lektorálása - Fordítás záradékolása illetve cégkivonat hitelesítése - Francia nyelvoktatás. A fordítás területén specialitásaink közé tartozik: - az élelmiszeripar - az étlap - a műszaki szakterület

OFFI Zrt. - Veszprém

OFFI Zrt. - Veszprém

A szolgáltatásainkat a megrendelő igénye szerinti határidőre, magas színvonalon végezzük a rendelkezésünkre álló több mint 500 belső és külső szakmunkatársunk, valamint közel 200 ügyviteli dolgozó és vezető segítségével. A nem hiteles szakfordítás fajtái: Nem lektorált fordítás -Lektorált fordítás -Lektorált, cégbélyegzős fordítás -Ügyfél fordítás lektorálása Nagy számú, széles szakmai kört képviselő fordítóinknak és lektorainknak köszönhetően gyakorlatilag minden nyelven és minden területen tudunk megfelelő színvonalú fordítást készíteni. Különleges feladatok ellátásában segítséget jelent a minisztériumokkal, a külügyi szervekkel, az ELTE Fordító- és Tolmácsképző Központ munkatársaival, valamint a Magyarországi Fordítók és Tolmácsok Egyesületének tagjaival kialakult jó szakmai együttműködés.

OPÁL-2 Fordító és Tolmácsközvetítő Kft.

OPÁL-2 Fordító és Tolmácsközvetítő Kft.

A veszprémi OPÁL-2 Fordító és Tolmácsközvetítő Kft-t 1996-ban alapította Egerszegi Ágnes és Dr. Jánossy András, akik egyben a Kft ügyvezetői. A cég tevékenységét (nem jogelőd formájában) az 1991-ben egyéni vállalkozásként indított OPÁL Fordítóiroda alapozta meg. A cég jelenleg mintegy 160 fordítót foglalkoztat vállalkozási szerződés alapján (egyéni vállalkozók vagy alvállalkozó társaságok), továbbá szoros együttműködést alakítottunk ki bel- és külföldi társirodákkal. Irodánk minden európai nyelven fordít, teljes forgalmunk kb. 90 %-a a német, angol és kelet-európai nyelvekről vagy nyelvekre készített fordításokra jut. A munkatársak többségükben anyanyelvű fordítók, vagy egy-egy szakterület nyelvét az adott országban elvégzett felsőfokú tanulmányaik vagy többéves munkavégzésük során sajátították el.

Tuti menü