Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vas megye képes leírás - Forditás, fordító irodák.tlap.hu
részletek »

Vas megye - Forditás, fordító irodák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: forditas.tlap.hu » Vas megye
Keresés
Találatok száma - 6 db
A Gramma-Soft Bt.

A Gramma-Soft Bt.

Fordítás gyakorlatilag bármely nyelvre megrendelhető, hiszen a Gramma-Soft kapcsolatai révén közvetíteni tud bármely nyelvről és bármely nyelvre történő fordítások ügyében. Mindazonáltal, a gyakoribb nyelvek esetében a fordítás gyorsabb és olcsóbb (angol, német).A fordítási díjak elsősorban a fordítandó anyag természetétől és a fordítandó nyelvektől függ.

Bábel Tornya Bt

Bábel Tornya Bt

A Bábel tornya bt kifejezetten fordításra szakosodott vállalkozás. Ugyanakkor vállalunk nyelvoktatást és tolmácsolást angol, olasz, francia, német nyelveken, kedvezményes áron. Kérésre árajánlatot tudunk küldeni.

Nyelvhatár Oktatási Stúdió és Fordítóiroda Bt

Nyelvhatár Oktatási Stúdió és Fordítóiroda Bt

Vállalkozásunk 2000 januárja óta működik Szentgotthárdon, a magyar-osztrák-szlovén hármashatár városában. Idegen nyelvek oktatásával, illetve fordítási és tolmácsolási tevékenységgel foglalkozunk. A földrajzi elhelyezkedést és tevékenységi körünket figyelembe véve adtuk cégünknek a Nyelvhatár nevet. Célunk ugyanis, hogy hozzájáruljunk a határokon átívelő kapcsolatok erősítéséhez és a külföldiekkel való kommunikáció gördülékennyé tételéhez. A hármashatár idegennyelvi központjaként komplex szolgáltatási skálát kínálunk mint nyelviskola, fordítóiroda és tolmácsszolgálat. Intézményünk saját tulajdonú ingatlannal rendelkezik a városközpontban, jól megközelíthető helyen. Működési területünk elsősorban Szentgotthárd és a kistérség, de az ausztriai Burgenland és Steiermark tartományban is több oktatási intézménnyel, vállalkozással, illetve tanulni vágyó magánszeméllyel állunk kapcsolatban.

Studio8 Online Fordítóiroda

Studio8 Online Fordítóiroda

A Studio8 professzionális online fordítási szolgáltatásával az ország egész területén az Ön rendelkezésére áll. Ha magas szintű, megbízható, pontos megoldást szeretne cége működését segítő és kísérő fordítási munkáihoz, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Az Azonnali ajánlatkérés menüpontot használva másodperceken belül megtudhatja fordításának vállalási feltételeit. A Studio8 normál és szakmai szövegeket fordít és lektorál professzionálisan. Fő fordítási szolgáltatásaink a következők: honlapok lokalizációjának, nyelvi verzióinak elkészítése, normál és szakmai szövegek, szerződések, üzleti és magánlevelezések, termékismertetők, flyerek, brossúrák, teljes termék-, és egyéb katalógusok, prospektusok, ismeretterjesztő- és szakkönyvek, különböző fájlformátumú előadások, személyes iratok, okiratok illetve önéletrajzok, hangzó és képi anyagok fordítása és lektorálása.

Szombathelyi Fordítóiroda

Szombathelyi Fordítóiroda

Le kell fordítania különböző szövegeket és dokumentumokat? A Szombathelyi Fordítóiroda szakfordítást és hivatalos fordítást biztosít a legtöbb európai nyelven cégeknek és magánszemélyeknek is. Találkozót szervez a külföldi üzleti partnerével? Tolmácsolást biztosítunk Önnek a világ számos nyelvén. Be akar mutatkozni külföldön? Anyanyelvi fordítóinkkal lektorálást és egyéb nyelvi szolgáltatást biztosítunk. A fordítóirodánk legfőbb célja az ügyfeleink maximális elégedettsége, amelyet: minőségünkkel - gyorsaságunkkal - árainkkal - egyéni hozzáállásunkkal érünk el. Fordítás és titoktartás A fordításban és a tolmácsolásban képzett fordítóink és tolmácsaink is segítenek Önnek, beleértve az anyanyelvi fordítókat és tolmácsokat is. A különböző megrendelésekre vagy munkákra a megfelelő fordítók a munka jellege alapján lesznek kiválasztva - azaz nyelv, téma, határidő és a megrendelő különböző igényei alapján. Képesek vagyunk biztosítani bármilyen jellegű fordítást az Ön által meghatározott határidőn belül. Abban az esetben, ha nagyobb terjedelmű szöveg fordításáról van szó rövidebb időn belül, megállapodás alapján osztjuk fel a szövegeket több fordító között. Minden fordító, aki együttműködik az irodánkkal, megfelelő szakmai háttérrel és képesítéssel rendelkezik és köteles betartani a titoktartást a lefordított szövegek tartalmára vonatkozóan.

Vas Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület

Vas Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület

Intézményünk hiteles fordítást nem, csak hivatalos szakfordítást vállal a következő nyelveken: angol, német, cseh, francia, lengyel, olasz, orosz, ukrán, spanyol, szerb, szlovák, horvát, szlovén, román. Fontos tudnivalók! Mielőtt igénybe veszi fordító szolgálatunkat, kérem tájékozódjon, hogy Önnek hivatalos (TIT), vagy hiteles (OFFI) fordításra van szüksége! Egy A4-es oldalnyi gépelt folyó szöveg margóval kb. 3000 karakterből áll. Idegen nyelvről - idegen nyelvre való fordítás esetén kérje egyedi árajánlatunkat. Fordítások Műszaki, gazdasági, gépkönyvek, kereskedelem, számítástechnika, stb., Humán szövegek, pályázatok, szerződések, ,kiadványok, levelezés, stb., Személyi okmányok: személyigazolvány, lakcímkártya, útlevél, erkölcsi bizonyítvány, anyakönyvi kivonat, érettségi/szak bizonyítvány, egyes bizonyítványok, iskolalátogatási igazolás, kisebb terjedelmű igazolás, általánosan 1000 kar. alatti dokumentum

Tuti menü