Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tolna megye képes leírás - Forditás, fordító irodák.tlap.hu
részletek »

Tolna megye - Forditás, fordító irodák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: forditas.tlap.hu » Tolna megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
Homonyik Kft.

Homonyik Kft.

A Homonyik Senior &Junior Szakfordító és Szaktolmács Iroda több mint 10 éve áll a professzionális szakfordítást és szaktolmácsolást ígénylő megrendelői rendelkezésére. Sikerünket a magas szakmai felkészültségű, évtizedes tapasztalattal rendelkező minősített szakfordító gárdánk mellett színvonalas technikai hátterünknek, valamint nyelveket kíválóan ismerő belső munkatársainknak köszönhetjük, akik minden esetben formailag is ellenőrzik a szakfordításokat garantálva ezzel azt, hogy partnereink kifogástalan minőségű fordítást kapjanak kézhez. Munkánk minőségére garancia, hogy az elmúlt években olyan pályázatokat nyertünk el, mint a 4-es metró, a Nemzeti Filharmónia, a Vám- és Pénzügyőrség vagy a Környezetvédelmi Minisztérium anyagainak fordítása. Állandó megrendelőink között szereplenek továbbá - a teljesség igénye nélkül - a Paksi Atomerőmű Rt., a Siemens Cerberus Kft., az MKB-Euroleasing Rt., a Jeans Club Kft., a Chetra Budapest Kft. Irodánkhoz éjjel-nappal akár ünnepnapokon is fordulhat kéréseivel, megrendeléseivel.

Interperfect Fordítóiroda

Interperfect Fordítóiroda

A határokat átlépő üzleti kapcsolatok az üzleti életben elengedhetetlenül szükségessé teszik az idegen nyelven - az ügyfelek anyanyelvén - történő kommunikációt. Emellett ma már számos olyan külföldi tulajdonú vállalat működik Magyarországon, ahol a gyors, pontos és naprakész információszolgáltatás a vezetők anyanyelvén alapvető elvárás a külföldi tulajdonosok részéről. Irodánk munkatársai már több magyar és nemzetközi nagyvállalat, multinacionális cég, ügyvédi iroda, minisztérium és hivatal számára bizonyították szaktudásukat. Az adatbázisunkban található szakfordítók, jogászok, közgazdászok, műszaki szakemberek, orvosok valamint anyanyelvi lektoraink sokéves fordítói tapasztalattal várják ügyfeleink megrendelését a világ bármely pontjáról, a nap 24 órájában. A legtöbben közülük nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező, a célnyelvi nyelvterületen hosszabb időt eltöltött illetve ma is ott élő szakember. Ennek köszönhetően irodánk -jogelődjei révén immár 1998 óta - számos szakterületen tud nagy terjedelmű fordításokat vállalni rövid, kisebb terjedelmű szövegeket akár azonnali határidővel - mindezt kedvező árak mellett! Jelenleg 34 nyelven készítünk fordításokat nagy nyelvektől egészen ritka nyelvekig, akár idegen nyelvről idegen nyelvre is. Külföldi kapcsolataink révén gyakorlatilag bármilyen nyelvkombinációban történő fordítás megoldható.

Invent Consulting Kft.

Invent Consulting Kft.

Társaságunk szakfordítást végez angol és német nyelven. Informatikai, jogi, kereskedelmi, közgazdasági, számviteli, pénzügyi, műszaki, egyéb szakmai és általános szövegek fordítását vállaljuk magyarról idegen nyelvre, illetve idegen nyelvről magyar nyelvre. Csapatunkat jelentős fordítói tapasztalattal, felsőfokú nyelvi végzettséggel rendelkező fordítók alkotják, akik a legkülönbözőbb szakterületeket képviselik. Az anyag eljuttatása cégünkhöz nyomtatott formában, faxon vagy elektronikus úton történhet. Az elkészült fordítást kérés szerint nyomtatva vagy elektronikusan adjuk le. A szöveg szerkesztettsége az eredeti szövegével megegyezik. Az elszámolás alapja a karakterek száma szóközök nélkül, illetve a megrendelés sürgőssége, mely lehet: normál, sürgős, soron kívüli. Igény esetén a fordított szöveg szakmai lektorálását is elvégezzük.

OFFI Zrt. - Szekszárd

OFFI Zrt. - Szekszárd

A szolgáltatásainkat a megrendelő igénye szerinti határidőre, magas színvonalon végezzük a rendelkezésünkre álló több mint 500 belső és külső szakmunkatársunk, valamint közel 200 ügyviteli dolgozó és vezető segítségével. A nem hiteles szakfordítás fajtái: -Nem lektorált fordítás -Lektorált fordítás -Lektorált, cégbélyegzős fordítás -Ügyfél fordítás lektorálása

Tolna Megyei Fordító Iroda Bt

Tolna Megyei Fordító Iroda Bt

Tolna Megyei Fordító Iroda Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság. Cégünk 1998.04.23. napján alakult, főtevekénységünk fordítás, tolmácsolás jelenleg 27 nyelven hiteles és hivatalos fordítást végzünk

Tuti menü