Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pest megye és Budapest képes leírás - Forditás, fordító irodák.tlap.hu
részletek »

Pest megye és Budapest - Forditás, fordító irodák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: forditas.tlap.hu » Pest megye és Budapest
Keresés
Találatok száma - 48 db
 Angol-Magyar, Magyar-Angol fordítás

Angol-Magyar, Magyar-Angol fordítás

Több mint 12 évig tanult angolul. Érettségi előtt letette a középfokú angol nyelvvizsgát. Angol versenyeken vett részt. A British Council által meghirdetetten első helyezést ért el. 4 hónapig külföldön tanult, ahol az angol nyelvet használta. Nem számol fel plusz költséget akkor sem, ha csak egy fél oldalas szöveg, vagy levél lefordításáról van szó! A fordítási összeg számításánál a forrásnyelvi szöveget veszi alapul. Főként általános szövegek fordítását vállalja. A szakszövegek, illetve szakmai jellegű szövegek egyéni megbeszélés tárgyát képezi. A számítás alapját a szavak adják, tehát Önnek a szavak száma után kell csak fizetnie, és ebbe nem tartoznak bele a szóközök! Továbbá vállalja weboldalak fordítását is, de ez egyéni megbeszélés tárgyát képezi.

 Lestál Zsuzsa

Lestál Zsuzsa

Tapasztalt, nagy gyakorlattal rendelkező szakember pályázatírást, projektvezetést és diplomás tanárként angol nyelvoktatást vállal. Már több, mint 15 éve dolgozom a civil szektorban, mint pályázatíró és projektmenedzser. Ez idő alatt tapasztalatot szereztem a projektmunka szinte minden területén, mint például pályázatfigyelés, pályázatírás, projektvezetés, pénzügyi asszisztencia, illetve egyéb adminisztratív, kommunikációs és szervezési feladatok. Megszámlálhatatlanul sok pályázatot írtam, számos nemzetközi, hazai és Európai Uniós projektet vezettem vagy koordináltam, angol nyelven is (pl. Leonardo da Vinci, EQUAL, ACCESS, TÁMOP pályázatok, Norvég Civil Alap, CEE Trust, NCA, stb).

1 moment PLS Fordítóiroda

1 moment PLS Fordítóiroda

Kulcsszavak: angol fordítás, szakfordítás, angol szakfordítás, jogi szakfordítás, ingatlan szakfordítás, angol szakfordító, angol fordító, fordítás, jogi szakfordító, angol jogi fordító, angol jogi szakfordítás, jogi fordítás, angol-magyar fordító, magyar-angol fordító, angol jogi szakfordító, jogi angol, angol jogi szöveg, angol jogi fordítás, üzleti angol szakfordítás, gazdasági angol szakfordítás, építészet angol szakfordítás, angol-magyar fordítás, angol-magyar szakfordítás, magyar-angol szakfordítás, angol szakfordítás gyorsan és olcsón, gyors angol-magyar fordítás, magyar-angol fordítás, gyors magyar-angol fordítás, ingatlan fordítás, ingatlanfordító, angolfordítás, fordít angol, ingatlan értékelés, angolból, ingatlanértékelés, angol ingatlanértékelés, fordítás angolra, ingatlan szakfordító, angol, portugál, portugál tolmács, portugál fordítás, portugál fordító, portugál szakfordítás, portugál szakfordító, portugál-magyar fordítás, magyar-portugál fordítás, ingatlan szakvélemény, angol értékbecslés, angolul, weboldal fordítás, angolosítás, angolrafordítás, angol fordít, gyors angol fordítás, szakmai angol, fordítás angolból, fordítás angolra, fordítóiroda, angol fordítóiroda

Absolver Kft

Absolver Kft

Az Absolver Kft. megalakulása óta foglalkozik szakfordítással, tolmácsolással. A megfelelően racionalizált és költséghatékonyságra épülő működésnek és minőségi szolgáltatásnak köszönhetően már sokszorosára növelte elégedett megrendelőinek számát. Kizárólag, szakképzett és erről megfelelő bizonyítványokkal rendelkező belső ellenőrző és biztosító rendszer szerint minősített szakfordítókkal dolgozunk, akik többéves tapasztalataik alatt felhalmozott adatbázisukból a legjobbat nyújtják munkájuk során, csak úgy, mint EU-s partnereink. A dinamikus, modern szervezettség és a kompromisszumok nélküli pontos, professzionális szolgáltatás segíti fejlődésünket Központban a megrendelő és a minőség!

angol fordítás

angol fordítás

Angol-magyar, magyar-angol fordítás, hitelesítés, cégkivonatok, társasági szerződések, fordítása, egyéb céges dokumentumok fordítása, végzés, bírósági iratok fordítása, üzleti levelezés fordítása, jogi szövegek fordítása, orvosi szövegek fordítása. Céges levelezések, használati útmutatók fordítása angolról magyarra.

Angol-német-francia szakfordítás

Angol-német-francia szakfordítás

Angol fordítás, jogi szakfordítás Ingatlan és jogi fordítást vállalunk a legrövidebb határidőn belül, az alábbi témákban: § értékbecslés § ingatlan adásvételi megállapodás, bérleti szerződés § műszaki és statikai vélemény § társasági jogi szövegek (cégalapító dokumentumok, okiratok) § bírósági iratok, jogszabályok, Európai Uniós szabályzatok § gazdasági-üzleti szövegek, kimutatások § egyéb hivatalos okmányok

ÁSZF Angol Német Fordítás, Szakfordítás

ÁSZF Angol Német Fordítás, Szakfordítás

Az ÁSZF Fordítóiroda az elmúlt évek során egyre több piaci szegmensbe tört be és tervezi is növekedését. Jelenleg angol és német nyelveken vállalunk fordításokat, melyek lehetnek általános és szakmai anyagok is. Előnyben részesítjük az online kommunikációt, így az ország bármelyik részéről, bármikor elérhetőek vagyunk. Magánszemélyekkel, vállalkozásokkal vagyunk folyamatos kapcsolatban. Irányelveinknek megfelelően a kölcsönösen előnyös helyzetek elérésére törekszünk.

Benedictum fordítóiroda Budapest

Benedictum fordítóiroda Budapest

A Benedictum fordítóiroda Budapesten várja a fordítást személyesen megrendelni kívánó ügyfeleit, de a lefordítani kívánt dokumentumot akár online, sorba állás nélkül is elküldheti számunkra. Erre a célra külön űrlapot is talál, de ha kényelmesebbnek találja e-mailben is megteheti ezt. A fő szakterületünk a jogi fordítás. Jogi szakfordítóink nemcsak a célnyelv tökéletes ismeretével rendelkeznek, de jogi szakterminusok útvesztőjében is remekül eligazodnak. Tudvalévő, hogy a jogi nyelv igen terjengős és éppen ezért egy adott ügyben számos megvilágítást tesz lehetővé. Jogi szakfordítással bátran megbízhatja irodánkat, mert a témában jártas szakemberekre bízza a munkát. Más témájú szakfordításokat is vállalunk például orvosi vagy gazdasági szövegek fordítását. További információkét és ajánlatunkért kérjük látogasson el weblapunkra.

Boribon Szakfordító Iroda

Boribon Szakfordító Iroda

fordítása anyanyelvi szinten és szakmailag tökéletes megfogalmazásban bármilyen nyelvre. Fordítás sürgősségi felár nélkül, gyorsan, minimális kötelező rendelési mennyiség nélkül. Fordítási kedvezményrendszerünkkel a fordítási kiadások jelentős része megtakarítható! Boribon Szakfordító Iroda - Szöll˜s Ákos szakfordító, fordítóiroda vezet˜ | tel: 0630-432-3316 | web: szakforditoiroda.hu

Hirdetés
BTT Fordítóiroda

BTT Fordítóiroda

A fordítás a szenvedélyünk. Amikor 1999-ben megalapítottuk fordítóirodánkat, nem is álmodtuk, hogy a nemzetközi üzleti világ számára fogunk fordítani, és a legnagyobb multinacionális vállalatok rendelnek tőlünk majd egyszerre 20-30 nyelvre fordításokat a világ minden részéről. Magyarország EU-s csatlakozása hozta az igazi áttörést: egyre több megkeresés érkezett Franciaországból, Angliából és Németországból. Ekkortól egészen más szintű minőségi elvárásoknak kellett megfelelnünk, amelyet Ügyfeleink megelégedésére teljesíteni tudtunk és nemzetközi szinten is versenyképes fordítóiroda vált cégünkből.

BudgetTranslation Kft - Olcsó Fordítás

BudgetTranslation Kft - Olcsó Fordítás

Fordítóirodánk a minőségi és szakszerű fordítási szolgáltatásait igyekszik a lehető legolcsóbban elvégezni Ügyfeleinek. Kérjen tőlünk ajánlatot! Fordítóirodánk a minőségi és szakszerű fordítási szolgáltatásait igyekszik a lehető legolcsóbban elvégezni Ügyfeleinek. Kérjen tőlünk ajánlatot!Fordítóirodánk a minőségi és szakszerű fordítási szolgáltatásait igyekszik a lehető legolcsóbban elvégezni Ügyfeleinek. Kérjen tőlünk ajánlatot!

Collatum Fordítóműhely

Collatum Fordítóműhely

ELTE-n végzett nyelvészként már régóta szövegekkel, szövegek fordításával foglalkozom, mondhatom, hogy ez a szenvedélyem is. Angolról magyar nyelvre és magyarról angol nyelvre vállalok fordítást kedvező áron, megbízhatóan és rövid határidővel. Célom, hogy a munka elvégeztével a megrendelő a lehető legelégedettebb legyen. Szabadúszó fordítóként vállalok angol nyelvről való fordítást magánszemélyek és cégek részére egyaránt. Akár magán-vagy üzleti levelezésről, akár szerződésekről, általános, logisztikai vagy informatikai szövegekről legyen szó, bizalommal fordulhatnak hozzám. Bővebb információért és pontos ajánlatkérésért kérem keressék fel honlapomat.

Csúcs-OK fordítóiroda

Csúcs-OK fordítóiroda

Cégünk fordítási, lektorálási, tolmácsolási feladatokat lát el. A vezetők és az iroda munkatársai már sok évet töltöttek el a fordítás és tolmácsolás területén, jártasságukat sokak számára kedvezően kamatoztatták már. Főállású munkatársainkon kívül több száz fordító van adattárunkban, szakterületek és nyelvek szerint csoportosítva. Magasan képzett, nyelvterületen több évet eltöltött, illetve anyanyelvi fordítókkal, tolmácsokkal dolgozunk.

Edimart Kft - Fordítás Tolmácsolás - Budapest

Edimart Kft - Fordítás Tolmácsolás - Budapest

Fordítás, lektorálás a legjobb szakfordítókkal, fordítástámogató szoftverrel. Műszaki, jogi, gazdasági fordítások rövid határidővel, kiemelkedő színvonalon. Tolmácsolás: konszekutív, szinkron-, üzemi tolmácsolás a legjobb tolmácsokkal! Konferenciákra, tárgyalásokra profi tolmácsok bármilyen nyelvpárban. Kiemelkedő referenciák. Próbálja ki, milyen igazi profikkal dolgozni! Az EDIMART Tolmács- és Fordítóiroda Kft. tulajdonosai 1994 óta szakértelemmel és felelősséggel foglalkoznak tolmácsolással és fordítással. Vállalunk szinkron-, konszekutív és kísérőtolmácsolást, valamint bármely szakterület írásbeli anyagainak fordítását kiemelt nyelvi színvonalon, korrekt áron, kiváló referenciákkal. Irodánk egyaránt dolgozik multinacionális cégek, magyar kis- és középvállalkozások, valamint magánszemélyek részére is, célunk kiemelkedő színvonalon eleget tenni a különböző megrendelői igényeknek, valamint olyan komplex szolgáltatást nyújtani, hogy megbízóink érezzék, fontosak nekünk. Irodánk nem csupán közvetítő szerepet tölt be a megbízók és a fordítók között, hiszen kimagasló minőségű háttérmunkát végzünk. Irodánk dinamikusan fejlődik, így a 2010-es évben összesen 35 nyelven dolgoztunk, 240 fordító és tolmács segítségével. Munkánkat belső és külső állandó fordítók, kiváló anyanyelvi és szaklektorok valamint projektmenedzsereink segítik.

Educomm Kommunikációs Bt.

Educomm Kommunikációs Bt.

Az Educomm professzionális fordítási szolgáltatásával rendelkezésre áll az ország egész területén. Ha magas szintű, megbízható, pontos és költségkímélő megoldást szeretne cége működését kísérő fordítási munkáihoz, akkor fontolja meg ajánlatunkat: Azok a partnereink, akik fordítási szerződést kötnek cégünkkel, 10% kedvezményt kapnak a hivatalos árainkból, vagyis minden 10. oldalt ingyen fordítunk le részükre. Cégünk képzett és tapasztalt fordító-hálózatának köszönhetően felkészült általános és szakszövegek fordítására mind a világnyelvek mind pedig az ún. hiánynyelvek tekintetében, így jó lehetőséget és kölcsönösen előnyös feltételeket látunk az együttműködés kialakítására.

Enviro - fordítás minden nyelvre

Enviro - fordítás minden nyelvre

Az Enviro Fordítóiroda NON-STOP áll rendelkezésére bármilyen jellegű fordítás elkészítésében! Irodánknak Megbízóink megelégedettsége a legfontosabb. Több éves működésünk során mintegy kétezer cég és több ezer magánszemély részére nyújtottunk szolgáltatást. Az Enviro Fordítóiroda minőségi szolgáltatásai és a fordítóiroda árai versenyképesek a hazai piacon. Folyamatosan végzünk fordítást külföldi Megbízóink részére az EU különböző országaiba, így tisztában vagyunk vele mit is jelent a speciális fordítási igények kielégítése. Az Enviro Fordítóiroda képzett kollégái a legegyszerűbb szövegszerkesztéstől az igényes, nyomdakész kiadványok elkészítéséig minden típusú munkában gyakorlottak. Semmilyen nyelvkombináció nem jelent problémát, legyen az akár angol-kínai, német-francia, vagy orosz-vietnámi. Az Enviro Fordítóiroda szerződött fordítói minden kontinensen megtalálhatóak, így biztosítjuk a megfelelő nyelvi környezetet annak érdekében, hogy Ügyfeleink részére a maximális színvonalú fordítási szolgáltatást nyújthassuk. Kérjük, akkor se habozzon, ha csak német fordítás, angol fordítás, vagy olasz fordítás elvégzésére van szüksége!

EU Fordítóközpont

EU Fordítóközpont

Az EU Fordítóközpont (EU Translations) speciálisan az Európai Unió tagországainak nyelveivel foglalkozó, széleskörű európai kapcsolatokkal rendelkező fordítóiroda. Szakfordító és szaklektor munkatársi gárdánk, az EU nyelveit tekintve, színvonalasan felkészült és nagy tapasztalatokkal rendelkező csapat. Budapesti irodánk munkatársai nemzetközi tudásanyaguk és tapasztalatuk átadásával segítenek legyőzni a meglévő nyelvi akadályokat a hozzánk fordulók számára. Az EU Fordítóközponttól elvárt szigorú követelményeknek megfelelően a fordító iroda magas színvonalú személyi és technikai háttérrel rendelkezik. Az EU Fordítóközpont - Fordítóiroda Budapest autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető központi részén helyezkedik el a XIII. kerületi Újlipótvárosban.

Tuti menü