Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Komárom-Esztergom megye képes leírás - Forditás, fordító irodák.tlap.hu
részletek »

Komárom-Esztergom megye - Forditás, fordító irodák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: forditas.tlap.hu » Komárom-Esztergom megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Duna fordítóiroda

Duna fordítóiroda

A Duna Fordítóiroda több, mint 15 éve működik Tatabányán. Legfontosabb működési elvünk a megbízhatóság és a bizalom. Tevékenységünk során kialakítottuk azt a fordítói kört, akik személyében és nyelvtudásával garantálni tudjuk a fordítóiroda minden munkájának magas színvonalát. A vállalt határidőket betartjuk, a leadott információkat bizalmasan kezeljük. Megrendelőink körébe tartozik számos multinacionális nagyvállalat, részvénytársaság, bíróság, ügyészség is. Visszatérő ügyfeleink bizonyítják, hogy szolgáltatásainkkal elégedettek, magán- vagy üzleti ügyeiket általunk sikerrel bonyolítják. Reméljük, hamarosan Önt is megrendelőink körében köszönthetjük!

Napos Oldal Kft.

Napos Oldal Kft.

Több mint 13 év fordítási tapasztalattal évente 5000 megbízást teljesítünk és több mint 15 millió szó fordítását végezzük el. Számos szakterületen végzünk fordításokat, többek között az alábbiakon: orvostechnikai eszközök, autóipar, gépipar, gyógyszerészet, információtechnológia, háztartási és szórakoztatóelektronika. Alapjában véve az összes műszaki, orvosi és üzleti/jogi szakterületen komoly tapasztalattal rendelkezünk. Nyelvek :Főként angolról és németről végzünk fordítást közép- és kelet-európai nyelvekre, de angol nyelvre is vállalunk fordítást bármely európai (és több ázsiai) nyelvről. Fordítóeszközök :Legfontosabb fordítóeszközünk a Trados, de jelentős tapasztalattal rendelkezünk több CAT-szoftver használatában, mint az Across, a Catalyst, az Idiom, az SDLX és a Transit.

Olimex Trading Bt

Olimex Trading Bt

Fordítás - Tolmácsolás, magyar - orosz, orosz - magyar, magyar - ukrán, ukrán - magyar, kísérő tolmácsolás, konszekutív tolmácsolás, szimultán tolmácsolás, Szaktolmácsolás, Új honlap készítés, üzemeltetés, frissítés: A megrendelő elképzelései alapján új weboldal grafikai és szerkezeti tervezése, kivitelezése. Régi honlapok újrafejlesztése grafikailag, esetlegesen on-line alkalmazások utólagos beépítése. Könyvelést, akár visszamenőleg is, Bevallások, mérleg, eredménykimutatás, kiegészítő melléklet elkészítését, Bérszámfejtést, tb ügyintézést. 

Zilion Nyelviskola és Fordítóiroda

Zilion Nyelviskola és Fordítóiroda

A Zilion Nyelviskola és Fordítóiroda 1998 óta működik Tatán angol, német, olasz, spanyol és francia nyelv oktatásával. Tanfolyamaink hatékonyságát, népszerűségét a kiscsoportos oktatás (1-8 fő), és a fiatal diplomás nyelvtanárok magas szintű munkája, a beszédcentrikus oktatás és a kellemes, modern környezet biztosítja. Cégünk nyelvoktatás melletti fő tevékenysége a fordítás és tolmácsolás, melyeket hivatalos formában, magas színvonalon vállalunk. Nyelviskolánk 2008 januárjától a Tata, Új út 3. szám alatti épület (volt Gyógyszertári Központ) első emeletén várja kedves ügyfeleit, folytatja oktatását. Célunk barátságos légkörben, hatékonyan oktatni, és hogy tanmenetünk mindenki számára követhető legyen. A professzionális tananyag alkalmazása mellett a beszédkészség fejlesztésére különösen nagy hangsúlyt fektetünk. Iskolánk 2007. óta a Budapesti Műszaki Egyetem ( BME ) által akkreditált vizsga bejelentett nyelvvizsgahelye. Vállalunk cégekhez kihelyezett oktatást és annak teljes körű lebonyolítását.

Tuti menü