Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Forditás, fordító irodák linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: PESTIFOR - Tabula [9. oldal]
részletek »

Forditás, fordító irodák képes leírás: PESTIFOR - Tabula [9. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: forditas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 173 db
PESTIFOR Fordító- és Szolgáltató Iroda

PESTIFOR Fordító- és Szolgáltató Iroda

Cégünk 1993-ban alakult, többféle tevékenységi kört gyakorol. Egy-két év alatt a fordítás, tolmácsolás, vállalati nyelvoktatás irányába szakosodott. Bővülő létszámú, általunk jól ismert, megbízható szakfordítókból és szaktolmácsokból álló alvállalkozói csapattal dolgozunk, a munkák végzését rajtuk keresztül oldjuk meg. A munkaszervezés területén több, mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk. Az irodából kikerülő fordítási munkák minőségi ellenőrzését folyamatosan végezzük, azokat a titoktartás kötelezettségei szerint kezeljük. Mivel tevékenységünk nem helyhez, hanem kiváló munkacsapathoz és szakemberekhez kötött, ezért a világháló segítségével is igyekszünk Ügyfeleink szolgálatára állni. Nyitva tartásunk is ennek megfelelően alakul.

Prima Lingua Fordítóiroda - Ha a jó nem elég

Prima Lingua Fordítóiroda - Ha a jó nem elég

Ha Ön igényes, korrekt határidőkkel és árakon elérhető nyelvi szolgáltatót keres, a legjobb helyen jár! Van, aki megelégszik a 'jó'-val. Mi azonban nem érjük be ennyivel: a kiválóra törekszünk. Maximalisták lennénk? Vállaljuk. Hisszük, hogy az igazán jó munkához idő, kitartás és szakértelem szükséges. Nálunk a fordítás és a tolmácsolás kiemelkedő minőségét nyelvi szakembereink jelentős szakmai tapasztalata garantálja. Cégünknél a minőségi munkavégzés alapja, hogy csak szakképzett fordítókkal és tolmácsokkal dolgozunk, akik nemcsak magas szinten beszélik az adott nyelveket, hanem tudatos nyelvhasználókként tudatos nyelvi döntéseket is hoznak. Nyelvtudásukat folyamatosan karbantartják és fejlesztik, és kiváló általános műveltségük mellett számos szakterületen magabiztosan mozognak. Ha Ön is úgy érzi, hogy a 'jó' még nem elég, tegyen próbára minket!

R-DAS wendung Bt

R-DAS wendung Bt

A céged fantasztikus!!! És a fordítási partnered??? Hányszor fordult már elő, hogy cégednek valamilyen fordításra volt szüksége, de nem tudtad merre indulj el a fordíttatás rögös ösvényén? Keresgéltél a fordítók, fordítóirodák között de nem találtad a számodra megfelelőt? Ráadásul egy csomó időd és pénzed is elment vele! Sokszor találkozom olyan kis- és középvállalattal amely küszködik, hogy kit bízzon meg dokumentumai fordításával, ...esetleg egyéni fordítót, vagy netán fordítóirodát...? Ha egyéni fordítót választok, akkor tudja-e azt a minőséget, határidőt hozni/tartani amit elvárok? Ha fordítóiroda mellett döntök, akkor ott mit vegyek figyelembe...? ...a minőséget, az árat, a referenciákat, a napi fordítási teljesítményt?

Referendum Fordítóiroda Kft

Referendum Fordítóiroda Kft

A Referendum Fordítóiroda 1994-ben kezdte meg működését komoly szakmai előkészítés után Debrecenben. Az indulásnál 15 nyelvre történő fordítást vállaltunk, regionális jelleggel. Mára az alkalmazott nyelvek száma bővült (35-re), ugyanúgy, mint a tevékenységi körünk is.

Reflex Fordítóiroda

Reflex Fordítóiroda

Az 1983-ban alapított Reflex Fordítóiroda Magyarország egyik legrégebben működő fordító vállalkozása; egyike annak a két cégnek, amelyik országos irodahálózattal rendelkezik. 2004-ben vezettük be az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszert és ebben az évben nyertük el először a NATO beszállítói minősítést is. Budapesti, győri, kecskeméti, miskolci, nyíregyházi és szegedi fordítóirodánk több, mint 1.800 fordítóval, kiváló referenciákkal és 100 %-os elégedettségi garanciával 50 nyelven/nyelvre készít szakfordításokat tetszőleges szakterületen.

Royal Fordítóiroda

Royal Fordítóiroda

Cégünk az alábbi szolgáltatásokat kínálja: Szakszövegek fordítása; Szerződések, üzleti, gazdasági, kereskedelmi, jogi, műszaki szakszövegek, pályázatok, termékleírások, dokumentációk, jelentések, jegyzőkönyvek, irodalmi művek, weboldalak fordítása cégeknek és magányszemélyeknek egyaránt. Fordítóink az egyes szakterületekre specializálódott szakemberek, így biztosítjuk ügyfeleink számára az egyes szakszövegek pontos fordítását. Hivatalos fordítás; Hiteles fordítást a jelenlegi törvényi szabályozás alapján csak az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda adhat. Azonban számos szervezet elfogadja a hivatalos fordítást is. Ebben az esetben záradékkal látjuk el fordításainkat, amellyel igazoljuk a forrás- és célnyelvi szövegek tartalmi azonosságát. Tolmácsolás; Írásbeli fordításokon kívül tolmácsszolgáltatással is rendelkezésére állunk. Tolmácsolást magyarról idegen nyelvre, idegen nyelvről magyarra és idegen nyelvről idegen nyelvre is vállalunk többek között üzleti tárgyalásokon, konferenciákon, kulturális rendezvényeken. Igény szerint előzetes konzultációs lehetőséget is biztosítunk ügyfeleink számára.

Simpletranz Fordítóiroda

Simpletranz Fordítóiroda

Gyors és költséghatékony fordítás garanciával. Azonnali árajánlat online kalkulátorunkkal. Marketing, üzleti, jogi szövegek fordítása és lektorálása. Az igényeinek megfelelően háromféle csomagajánlatunk, valamint ezek expressz változatai közül választhat. Miért a Simpletranz? - A végletekig egyszerűsített ügyintézés. A számítógép előtt ülve, pár kattintással mindent el tud intézni, ami szükséges a fordításhoz. Online kalkulátorunkkal egy perc alatt kiszámolhatja, hogy a kért fordítást mikorra és mennyiért tudjuk elkészíteni, és meg is rendelheti a fordítást. - Ha mégis kérdése merülne fel a fordítással kapcsolatban, bármikor a rendelkezésére állunk telefonon vagy e-mailen. - Nincsenek rejtett költségek, és segítünk néhány tippel, hogy hogyan csökkentheti a fordítási költségeit. - Az általunk végzett fordításra garanciát vállalunk. Kizárólag pontos és minőségi munkát kap tőlünk. Simpletranz - A fordító partner

SIÓ-PROCENT KFT

SIÓ-PROCENT KFT

Irodánk tolmácsolást, valamint általános tartalmú szövegek, magán- és üzleti levelek, okiratok fordításán kívül jogi, építészeti, épület-gépészeti, pénzügyi, muszaki, oktatási, szállítmányozási, idegenforgalmi stb. területekhez kapcsolódó szövegek fordítását vállalja. Megbízóink magánszemélyek, bankok, biztosítótársaságok, idegenforgalmi intézmények, ügyvédi irodák, vállalatok stb. A fordítások elkészítésével nyelvileg és szakmailag magasan kvalifikált fordítókat bízunk meg, hiszen tudjuk, milyen fontos a kiváló minoség akár egy-egy cég hitelének megorzésében is. Megbízóink e-mailben vagy faxon is eljuttathatják irodánkba a fordítandó anyagot. Vállalási nyelvek: angol, német, román, olasz, francia

Stoeng Fordítóiroda

Stoeng Fordítóiroda

Stoeng Viktória vagyok, tanulmányaimat 1999-ben fejeztem be a Szegedi Egyetem tolmács és szakfordító posztgraduális képzésén. Fordítói munkám során az alábbi szakmai szempontok szerint járok el: a fordítandó szöveg teljes megértése, háttér-információk megszerzése és szószedet készítése, fordítás és lektorálás. Ha az alábbi szakterületeken magyar, angol, vagy francia fordítóra vagy tolmácsra van szüksége bármilyen nyelvpárban, forduljon hozzám bizalommal.

Hirdetés
Studio8 Online Fordítóiroda

Studio8 Online Fordítóiroda

A Studio8 professzionális online fordítási szolgáltatásával az ország egész területén az Ön rendelkezésére áll. Ha magas szintű, megbízható, pontos megoldást szeretne cége működését segítő és kísérő fordítási munkáihoz, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Az Azonnali ajánlatkérés menüpontot használva másodperceken belül megtudhatja fordításának vállalási feltételeit. A Studio8 normál és szakmai szövegeket fordít és lektorál professzionálisan. Fő fordítási szolgáltatásaink a következők: honlapok lokalizációjának, nyelvi verzióinak elkészítése, normál és szakmai szövegek, szerződések, üzleti és magánlevelezések, termékismertetők, flyerek, brossúrák, teljes termék-, és egyéb katalógusok, prospektusok, ismeretterjesztő- és szakkönyvek, különböző fájlformátumú előadások, személyes iratok, okiratok illetve önéletrajzok, hangzó és képi anyagok fordítása és lektorálása.

Szakfordítás

Szakfordítás

Látogasson el a Hungarofordító weboldalára és tekintse meg színes kínálatunkat. Vállalunk szakmai és általános anyagok, dokumentumok, szerződések, pályázatok fordítását. Cégünk foglalkozik továbbá konferenciatolmácsolással, bizonyítványok, okmányok fordításával, lektorálással, weblap lokalizációval és szövegírással, valamint nyelvi auditálással. Nálunk szinte valamennyi európai nyelven rendelkezésére állnak fordítóink és tolmácsaink. Forduljon hozzánk bizalommal a jövőben. Hungarofordító - Professzionális Idegennyelvi Szolgáltatások!

Szakfordítások angol, német nyelven

Szakfordítások angol, német nyelven

Professzionális fordítás, szakfordítás, tolmácsolás, oktatás, illetve külön kérésre lektorálás, angol és német nyelven. ERBA Fordítóiroda (Diósd) több, mint 10 éves szakmai múlttal és tapasztalattal a fordítások területén. Precíz munkavégzés, profi szakemberek, rövid határidők és kedvező árak. Ha profi fordítóirodát, tolmácsot keres, bízza magát az ERBÁ-ra, akik állnak rendelkezésére, elsősorban az üzleti, jogi és műszaki szakfordítások elvégzésében. Nézze meg a honlapot és vegye fel velük a kapcsolatot.

SZIDE Fordítóiroda

SZIDE Fordítóiroda

A SZIDE Fordítóiroda 2005. szeptemberében azzal a céllal alakult, hogy a magyarországi és külföldi gyógyszergyártók és forgalmazók, orvosi és vegyipari műszergyártók és forgalmazók szakfordítási igényeit magas szinvonalon kielégítése. Szakfordítóink és lektoraink sokéves szakszöveg fordítói tapasztalattal és kitűnő referenciákkal rendelkeznek (különös tekintettel az alkalmazási előiratok, vizsgálati előiratok, minőségügyi dokumentumok, gyártáskísérő lapok, tréninganyagok, kézikönyvek és egyéb gyártáshoz, kutatáshoz, fejlesztéshez, törzskönyvezéshez kapcsolódó dokumentumok fordítására). A Szolgáltatások menüpontban részletes információkat talál a díjszabásokról. Az árkalkulátorunk segítségével előzetes kalkulációt is készíthet.

Szinkron Fordítóiroda

Szinkron Fordítóiroda

Nyelvek, amelyeket fordítunk; Angol, Arab, Bolgár, Cseh, Észt, Finn, Flamand-holland, Horvát, Francia, Görög, Izlandi, Kínai, Lengyel, Macedón, Német, Olasz, Orosz, Román, Spanyol, Svéd, Szerb, Szlovák, Szlovén

Szlovák fordítás

Szlovák fordítás

Szlovák fordítás, szakfordítás, lektorálás és tolmácsolás Budapesten. Szlovák fordító segít Önnek a nyelvi akadályok leküzdésében, szlovák magyar fordítás, magyar szlovák fordítás elérhető árakon. Egy fordítóiroda, amely a szlovák nyelvre specializálódott és melynek sikere mögött a megrendelők elégedettsége áll. Fordítás szlovákról magyarra, magyarról szlovák nyelve rövid idő alatt. Szlovák fordítások készítése tapasztalt szlovák szakfordítók által, a hét minden napján, akár szombaton és vasárnap is. Szlovák fordítások készítése Budapesten.

Szombathelyi Fordítóiroda

Szombathelyi Fordítóiroda

Le kell fordítania különböző szövegeket és dokumentumokat? A Szombathelyi Fordítóiroda szakfordítást és hivatalos fordítást biztosít a legtöbb európai nyelven cégeknek és magánszemélyeknek is. Találkozót szervez a külföldi üzleti partnerével? Tolmácsolást biztosítunk Önnek a világ számos nyelvén. Be akar mutatkozni külföldön? Anyanyelvi fordítóinkkal lektorálást és egyéb nyelvi szolgáltatást biztosítunk. A fordítóirodánk legfőbb célja az ügyfeleink maximális elégedettsége, amelyet: minőségünkkel - gyorsaságunkkal - árainkkal - egyéni hozzáállásunkkal érünk el. Fordítás és titoktartás A fordításban és a tolmácsolásban képzett fordítóink és tolmácsaink is segítenek Önnek, beleértve az anyanyelvi fordítókat és tolmácsokat is. A különböző megrendelésekre vagy munkákra a megfelelő fordítók a munka jellege alapján lesznek kiválasztva - azaz nyelv, téma, határidő és a megrendelő különböző igényei alapján. Képesek vagyunk biztosítani bármilyen jellegű fordítást az Ön által meghatározott határidőn belül. Abban az esetben, ha nagyobb terjedelmű szöveg fordításáról van szó rövidebb időn belül, megállapodás alapján osztjuk fel a szövegeket több fordító között. Minden fordító, aki együttműködik az irodánkkal, megfelelő szakmai háttérrel és képesítéssel rendelkezik és köteles betartani a titoktartást a lefordított szövegek tartalmára vonatkozóan.

Tabula Fordítóiroda Budapest

Tabula Fordítóiroda Budapest

Minőségi fordítások készítése angol, német, spanyol, olasz, francia és egyéb más nyelveken is. Szövegek, szakszövegek fordítása, lektorálása, tolmácsolás a fent leírt nyelveken. Megbízható, pontos és gyors munkavégzés, az ügyfél igényeinek figyelembe vételével. Mindez elérhető áron, Budapesten, illetve az ország más városaiban is. Egyéni, anyanyelvi fordítók garantálják a tökéletes eredményt. Tegyen próbára! Küldje el e-mailben a fordítandó szöveget és mi 1 órán belül elküldjük árajánlatunkat.

Tuti menü