Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Forditás, fordító irodák linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Német - PERFEKT [8. oldal]
részletek »

Forditás, fordító irodák képes leírás: Német - PERFEKT [8. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: forditas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 173 db
Német Gábor - angol fordítás

Német Gábor - angol fordítás

Célom, hogy a lehető legolcsóbban jusson minőségi angol fordításhoz! Ha szeretné a fordítóirodák által nyújtott minőséget olcsóbban megkapni akkor jó helyen jár! Saját magam fordítom a szövegeket olcsón, gyorsan, precízen 10 éves szakmai tapasztalattal, sok elégedett, visszatérő megrendelővel.

Novák Tamás - portugál fordító

Novák Tamás - portugál fordító

Portugál fordítás Általános és szakszövegek fordítása. Hivatalos és magánlevelezések. Általános és szakmai nyelvű a kisérő, konzekutiv és szinkrontolmács kategóriában. Tolmács - fordító - nyelvtanár Para receber um orçamento rápido, favor contactar: Celular: +36 30 565 1773 Portugál fordítás és tolmácsolás

Nyelvhatár Oktatási Stúdió és Fordítóiroda Bt

Nyelvhatár Oktatási Stúdió és Fordítóiroda Bt

Vállalkozásunk 2000 januárja óta működik Szentgotthárdon, a magyar-osztrák-szlovén hármashatár városában. Idegen nyelvek oktatásával, illetve fordítási és tolmácsolási tevékenységgel foglalkozunk. A földrajzi elhelyezkedést és tevékenységi körünket figyelembe véve adtuk cégünknek a Nyelvhatár nevet. Célunk ugyanis, hogy hozzájáruljunk a határokon átívelő kapcsolatok erősítéséhez és a külföldiekkel való kommunikáció gördülékennyé tételéhez. A hármashatár idegennyelvi központjaként komplex szolgáltatási skálát kínálunk mint nyelviskola, fordítóiroda és tolmácsszolgálat. Intézményünk saját tulajdonú ingatlannal rendelkezik a városközpontban, jól megközelíthető helyen. Működési területünk elsősorban Szentgotthárd és a kistérség, de az ausztriai Burgenland és Steiermark tartományban is több oktatási intézménnyel, vállalkozással, illetve tanulni vágyó magánszeméllyel állunk kapcsolatban.

Nyugat Fordító és Szolgáltató Iroda Bt

Nyugat Fordító és Szolgáltató Iroda Bt

Bizonyítványok, önéletrajzok, erkölcsi bizonyítványok és egyéb iratok, levelek fordítása. Külföldre indul? Nem tudja, hogy hol fordíttathatja le a bizonyítványát? Válasszon minket! A NYUGAT Fordító Iroda várja ügyfeleit a Belvárosban. Bizonyitványok, oklevelek esetében a fordítás akár meg is várható. Hívjon, keressen minket, hogy megbeszélhessük a részleteket.

OFFI Zrt. - Békéscsaba

OFFI Zrt. - Békéscsaba

A szolgáltatásainkat a megrendelő igénye szerinti határidőre, magas színvonalon végezzük a rendelkezésünkre álló több mint 500 belső és külső szakmunkatársunk, valamint közel 200 ügyviteli dolgozó és vezető segítségével. A nem hiteles szakfordítás fajtái: -Nem lektorált fordítás -Lektorált fordítás -Lektorált, cégbélyegzős fordítás -Ügyfél fordítás lektorálása Nagy számú, széles szakmai kört képviselő fordítóinknak és lektorainknak köszönhetően gyakorlatilag minden nyelven és minden területen tudunk megfelelő színvonalú fordítást készíteni. Különleges feladatok ellátásában segítséget jelent a minisztériumokkal, a külügyi szervekkel, az ELTE Fordító- és Tolmácsképző Központ munkatársaival, valamint a Magyarországi Fordítók és Tolmácsok Egyesületének tagjaival kialakult jó szakmai együttműködés.

OFFI Zrt. - Kecskemét

OFFI Zrt. - Kecskemét

Az OFFI Rt. az alábbi magas színvonalú szolgáltatásait ajánlja magánszemélyek és közületek, társaságok, stb. részére : - Fordítás - Lektorálás - Hitelesítés - Tolmácsolás - Szinkrontolmácsolás - Konferenciák, rendezvények

OFFI Zrt. - Szekszárd

OFFI Zrt. - Szekszárd

A szolgáltatásainkat a megrendelő igénye szerinti határidőre, magas színvonalon végezzük a rendelkezésünkre álló több mint 500 belső és külső szakmunkatársunk, valamint közel 200 ügyviteli dolgozó és vezető segítségével. A nem hiteles szakfordítás fajtái: -Nem lektorált fordítás -Lektorált fordítás -Lektorált, cégbélyegzős fordítás -Ügyfél fordítás lektorálása

OFFI Zrt. - Veszprém

OFFI Zrt. - Veszprém

A szolgáltatásainkat a megrendelő igénye szerinti határidőre, magas színvonalon végezzük a rendelkezésünkre álló több mint 500 belső és külső szakmunkatársunk, valamint közel 200 ügyviteli dolgozó és vezető segítségével. A nem hiteles szakfordítás fajtái: Nem lektorált fordítás -Lektorált fordítás -Lektorált, cégbélyegzős fordítás -Ügyfél fordítás lektorálása Nagy számú, széles szakmai kört képviselő fordítóinknak és lektorainknak köszönhetően gyakorlatilag minden nyelven és minden területen tudunk megfelelő színvonalú fordítást készíteni. Különleges feladatok ellátásában segítséget jelent a minisztériumokkal, a külügyi szervekkel, az ELTE Fordító- és Tolmácsképző Központ munkatársaival, valamint a Magyarországi Fordítók és Tolmácsok Egyesületének tagjaival kialakult jó szakmai együttműködés.

Olimex Trading Bt

Olimex Trading Bt

Fordítás - Tolmácsolás, magyar - orosz, orosz - magyar, magyar - ukrán, ukrán - magyar, kísérő tolmácsolás, konszekutív tolmácsolás, szimultán tolmácsolás, Szaktolmácsolás, Új honlap készítés, üzemeltetés, frissítés: A megrendelő elképzelései alapján új weboldal grafikai és szerkezeti tervezése, kivitelezése. Régi honlapok újrafejlesztése grafikailag, esetlegesen on-line alkalmazások utólagos beépítése. Könyvelést, akár visszamenőleg is, Bevallások, mérleg, eredménykimutatás, kiegészítő melléklet elkészítését, Bérszámfejtést, tb ügyintézést. 

Hirdetés
Online Fordítóiroda

Online Fordítóiroda

Online Fordítóirodánkat ügyfeleink kényelme és gyorsabb ügyintézése érdekében hoztuk létre, így időt, pénzt és fáradtságot takaríthatnak meg azzal, ha egy fogadóirodába való személyes befáradás helyett a saját otthonukból, irodájukból elektronikus úton, online intézheti fordítással kapcsolatos ügyeit. A fordítás elkészülte után mi kedvezményes és akciós árainkon a kezéhez szállítjuk a kész fordítást. Cégünk ingyenes ajánlatkérést biztosít ügyfeleink számára, majd fordításait online leadhatja, mi elkészítjük a fordítást, e-mailben megküldjük a számlát és a fordítást.

OPÁL-2 Fordító és Tolmácsközvetítő Kft.

OPÁL-2 Fordító és Tolmácsközvetítő Kft.

A veszprémi OPÁL-2 Fordító és Tolmácsközvetítő Kft-t 1996-ban alapította Egerszegi Ágnes és Dr. Jánossy András, akik egyben a Kft ügyvezetői. A cég tevékenységét (nem jogelőd formájában) az 1991-ben egyéni vállalkozásként indított OPÁL Fordítóiroda alapozta meg. A cég jelenleg mintegy 160 fordítót foglalkoztat vállalkozási szerződés alapján (egyéni vállalkozók vagy alvállalkozó társaságok), továbbá szoros együttműködést alakítottunk ki bel- és külföldi társirodákkal. Irodánk minden európai nyelven fordít, teljes forgalmunk kb. 90 %-a a német, angol és kelet-európai nyelvekről vagy nyelvekre készített fordításokra jut. A munkatársak többségükben anyanyelvű fordítók, vagy egy-egy szakterület nyelvét az adott országban elvégzett felsőfokú tanulmányaik vagy többéves munkavégzésük során sajátították el.

Orient Navigátor FordítóIroda

Orient Navigátor FordítóIroda

Tolmácsolás és fordítás 2006 óta. Az elmúlt négy évben egyike lettünk Magyarország legnagyobb kapacitással és nyelvi kínálattal rendelkező fordítóirodáinak, referenciánik közt olyan multicég is van, mint a Mars, az Uncle Ben's és a Snickers gyártója. Várjuk Önt is szolgáltatásainkkal. Már 45 nyelven beszélünk!

oroszforditas.hu

oroszforditas.hu

Orosz-magyar vagy magyar-orosz fordítás? Forduljon az orosz fordításra szakosodott cégünkhöz! MIÉRT? Nálunk az oroszra fordítást orosz anyanyelvű, a magyarra fordítást pedig magyar anyanyelvű fordító végzi. S mi minden fordítást grátisz lektorálunk, ami az árainkat relatívan lecsökkenti, s a fordítás minőségét pedig rendkívül megemeli. Döntéséhez további információként szíveskedjen a honlapunkon megtekinteni - a lektorálást is magában foglaló - árainkat.

Ovi Arts Oktatási Központ

Ovi Arts Oktatási Központ

Központunk a Magyarországon előforduló bár mely cigány nyelvről (beás vagy lovári) magyarra, illetve magyar nyelvről cigány nyelvre vállalja írásos vagy hanganyag fordítását, lektorálását. Fordítóink a célnyelv anyanyelvű oktatói

Oxymoron Kft. - Fordító Iroda

Oxymoron Kft. - Fordító Iroda

A cégről Az Oxymoron Kft. ugyan csak 2003. szeptemberében alakult meg, ügyvezetője révén mégis évtizedes tapasztalattal rendelkezik a német-magyar és magyar-német (szak)fordítás területén. Vágyi Vata Mihály szakfordító 8 évet töltött főállású egyetemi oktatóként a PTE Német Nyelvészeti Tanszékén, ezalatt több tudományos cikket publikált a német nyelv szintaxisa témakörében, az egyetem Idegennyelvi Titkárságán működő tolmács- és szakfordító-képzésben pedig jelenleg is részt vesz óraadó tanárként. Korábban szerzőtársként német lexikológiai (szókincstani) gyakorlókönyvet írt és szerkesztett a nyelvet magasabb szinten elsajátítani kívánók számára. Egyike a legismertebb fordítóknak és nyelvi szakembereknek Pécsett ill. a régióban.

Perfect fordítóiroda

Perfect fordítóiroda

Általános szövegek, műszaki, jogi és speciális szakszövegek fordítása magas színvonalon, gyorsan, pontosan. Idegen nyelvről magyarra és viszont: egy árban, azonos minőségben. Fordítás idegen nyelvről idegen nyelvre a magyar nyelv közbeiktatása nélkül. Fordítás ritka nyelveken is. Sürgős fordítás kétszeres tempóban; soron kívüli fordítás munkaidőn kívül, hétvégéken és éjszaka is. Széles munkatársi kör: specializálódott fordítók. Emelt szintű fordítás Anyanyelvi ill. szakmai lektorálás. Fordításainkat kérésre az eredeti forma megőrzésével, teljes formakövetéssel készítjük el. Formakövetéssel, lektorálással készített fordításainkat kérésre záradékkal látjuk el. Ábrák, grafikonok, képek beillesztése, szükség esetén szerkesztése. Nyomtatás fekete-fehérben vagy színesben. Nyomdai munkálatok megszervezése, előkészítése. Weblapok fordítása, a kapcsolatstruktúra kialakításával ill. fenntartásával. Megrendelések fogadása e-mailben, faxon, postán, futárral ill. személyesen kézbesítve. Az elkészült anyag visszajuttatása a kívánt hordozón ill. úton. Ügyfeleink anyagainak bizalmas kezelése. Rugalmasság, segítőkészség, jó modor.

PERFEKT Fordító és Közvetítő Bt

PERFEKT Fordító és Közvetítő Bt

Cégünk 1993. óta fordító- és közvetítői fő profillal működik Pécs történelmi belvárosában, az Irgalmasok utcájában. Az elmúlt évek alatt sikerült kialakítanunk azt a közel 50-60 fős, többségében diplomásokból álló szakfordítói teamet, akikkel a megrendelt fordításokat végeztetjük. Természetesen a fordító személye mindig az anyag jellegétől függ. Készítettünk az anyakönyvi kivonattól a speciális műszaki technológiai leíráson át a szerződésig szinte mindennemű anyagot. Ebben a szolgáltatói körben a diszkréciót alapvető követelménynek tekintjük. Fordításainkat közel 30 nyelven végezzük, tolmács-szolgálatunk előzetes egyeztetéssel bel- és külföldön egyaránt igénybe vehető. Külön kérésre záradékkal látjuk el a hivatalos okiratokról készült fordításokat. Ügyfélkörünk cégekből (pl. Bóly Rt.), hivatalokból, hatóságokból (pl. VPOP) és természetesen hazai és külföldi magánemberekből áll.

Tuti menü