Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Forditás, fordító irodák linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Fordító - Hadzsipetkova [5. oldal]
részletek »

Forditás, fordító irodák képes leírás: Fordító - Hadzsipetkova [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: forditas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 173 db
Fordító kereső

Fordító kereső

Fordítók szaknévsora, ahol szinte bármilyen nyelvpárhoz található fordító. Nyelv, szakterület, megye és település szerint lehet keresni. A gyorslinkek segítségével egyszerűen kilistázhatóak a leggyakoribb európai illetve ázsiai nyelvek fordítását vállaló fordítók. A honlapon árajánlatot is lehet kérni - a nyelvpáron és szakterületen kívül megadhatják a fordítás oldalszámát, karakterszámát, témáját, határidejét, hogy a minőség vagy az ár a fontosabb-e számunkra, és részletesen leírhatjuk további igényeinket is. A fordítók jellemzően néhány órán belül jelentkeznek.

Fordítóiroda

Fordítóiroda

Dinamikusan fejlődő fordítóirodánk célja, hogy az Európai Uniós csatlakozást követően olyan szakszerű szolgáltatásokat nyújtson, amelyek segítik a magyarországi cégeket és magánszemélyeket a többnyelvűségben. A nemzetközi kapcsolatok miatt az idegen nyelven történő kommunikáció a sikeres vállalkozás alapfeltételévé vált. Fordítóirodánk magas színvonalú szolgáltatásokkal járul hozzá ügyfeleink üzleti sikereihez. Mind a Magyarországon, mind a külföldön dolgozó kollégáink sokéves szakmai múlttal, tapasztalattal, és megfelelő képesítéssel rendelkeznek.

Fordítóiroda

Fordítóiroda

Gyors fordítás, szakfordítás már 41 nyelven. Angol, német, francia, orosz, lengyel, arab, albán, bolgár, bosnyák, cseh, dán, észt, finn, görög, hindi, héber, holland, horvát, japán, katalán, kazah, kínai, koreai, latin, lett, litván, macedón, magyar, mongol, norvég, olasz, portugál, román, spanyol, svéd és további nyelveken.

Fordítóiroda  - Eger

Fordítóiroda - Eger

Fordítás, szakfordítás Eger környékén A Fordítóiroda Eger által nyújtott fordítási szolgáltatások sora az általános szövegek fordításától, a jogi, gazdasági, pénzügyi szakszövegek, vagy üzleti jellegű szövegek, illetve orvosi, gyógyszerészeti, egészségügyi dokumentumok fordításán át, a műszaki területekhez kötődő szakszövegek fordításáig terjed. Ha precíz és szakszerű fordításra van szüksége reális áron, gyorsan, akkor 15 éves tapasztalattal rendelkező fordítóirodánk lesz az Ön választása. Külföldön szeretne továbbtanulni Ön vagy gyermeke és ehhez szüksége van az általános iskolai bizonyítvány, középiskolai bizonyítvány, érettségi bizonyítvány vagy egyetemi index fordítására? Egyes bizonyítványokat akciós egységáron fordítjuk, míg másoknál jelentős kedvezményeket tudunk ajánlani.

Fordítóművek Hungary Kft

Fordítóművek Hungary Kft

Nincs idő napokig várni a fordítás elkészültére? Fordítóirodánk kifejezetten az expressz angol fordításra, német fordításra szakosodott. Vállaljuk hiteles fordítások, hivatalos fordítások elkészítését is, sőt, más forrásból érkező szövegek fordításának hitelesítését is! Ne bízza az online fordítógépre az angolra fordítást, vagy a németre fordítást, hiszen léteznek ennél jóval megbízhatóbb megoldások is. Bízza inkább tapasztalt fordítóirodára, és győződjön meg az eredményről a saját szemével! Kérjen egyedi ajánlatot fordításra akár MOST!

Fordits.hu iroda

Fordits.hu iroda

A Fordíts.hu Iroda nyelvoktatásra, fordításra és tolmácsolásra szakosodott, s 2000 óta áll ügyfelei rendelkezésére. Alapítása óta célja a megbízásokat - minőségileg kifogástalan módon - a lehető legrövidebb határidőn belül - teljesíteni. Legyen szó bármilyen fordításról, az bizalmi viszony megbízó és megbízott között: a munka elkezdése előtt tehát szóbeli egyeztetésre kerül sor, melynek során igyekszünk cégét s a fordítás szakmai közegét közelebbről megismerni, hogy munkánk tökéletesen illeszkedjen szakmai környezetébe. Természetesen a konzultáció során konkrét ajánlattal is szolgálunk; tájékoztatjuk Önt a teljesítés várható időpontjáról, áráról, s várjuk ötleteit, javaslatait, különleges elvárásait a megbízással kapcsolatosan. A fordíttatni kívánt anyagot tetszőleges formában juttathatja el irodánknak, s kívánsága szerinti formátumban veheti azt át. Gyakorlott – szakképzett – munkatársaink garanciát jelentenek a szakszerű és megbízható munkavégzésre. A következő szakterületeken állunk a fordítás mellett teljeskörű tolmács-szolgálattal (konszekutív, szinkron) is megbízóink rendelkezésére: Jog • Pénzügy • Távközlés • Informatika, számítástechnika • Energiaipar • Mezőgazdaság • Biztosítások • Elektrotechnika • Építőipar • Egészségfejlesztés • Marketing szolgáltatások, pályázatok.

Fortax Kft.

Fortax Kft.

Cégünk fő profilja kereskedelmi, jogi, banki, pénzügyi, PR, marketing, környezetvédelmi és műszaki szakszövegek fordítása, tolmácsolása, lektorálása, de kellő rutinnal rendelkezünk egyéb, fel nem sorolt területeken is. Fontosnak tartjuk, hogy az Ön anyagával dolgozó kollégánk szakmailag is kielégítő tapasztalattal rendelkezzen az adott témakörben. Így képesek vagyunk az anyagból pályázatot, vezetői összefoglalót, reklám anyagot vagy weblapot is szerkeszteni. Kollegáink kiválasztásánál kellő körültekintéssel járunk el. Fordítói gárdánk képzett, szakmailag felkészült és nagy tapasztalattal rendelkező munkatársakból áll. Arra törekszünk, hogy a cég hitelét maximálisan megőrizzük, így csak kiváló minőségű fordítást adunk ki a kezünkből. Tudjuk, hogy a szöveg eredeti textusa és pontos mondanivalója nem adható vissza a szavak egymás utáni lefordításával. Tolmácsaink az ország legelismertebb szakemberei

FORTIKÜR Bt.

FORTIKÜR Bt.

A FORTIKÜR Bt. családi vállalkozásként alakult meg, 1998-ban. Sokéves rendszerprogramozói, programozói, nyelvi szaktanári szakismerettel birtokunkban végzünk magas színvonalú munkát. Már cégalapítás előtt, egyéni vállalkozóként, több évtizeden keresztül bizonyítottuk rátermettségünket. Tevékenységünk között nyelvtanítás, tolmácsolás, fordítás, idegennyelvi és idegen nyelvű szolgáltatás szerepelt, melyet programozói tevékenységgel bővítettünk ki. Számunkra fontos, hogy az ügyfeleink, üzleti partnereink elégedettek legyenek a munkánkkal, és újra meg újra visszatérjenek hozzánk. Színvonalas szolgáltatással, egyéni igények figyelembevételével állunk partnereink rendelkezésére. Az állandó és visszatérő megbízóinknak köszönhetjük munkánk nagy részét.

Fórum Nyelvstudió

Fórum Nyelvstudió

Nyelvoktatás - egyéni és csoportos órák - gyerekeknek, iskolásoknak, felnőtteknek - nyelvtanítás, felzárkóztatás, vizsgafelkészítés Céges nyelvoktatás - helyben, ill. kiszállással - kérje cégreszabott árajánlatunkat elérhetőségeinken Fordítás -rövid határidővel - általános szöveg: 2,- Ft / leütés Tolmácsolás - kérje egyedi árajánlatunkat elérhetőségeinken

Hirdetés
FranXervE Kft

FranXervE Kft

Műszaki fordítás, Műszaki leírások, használati, kezelési és karbantartási utasítások fordítása. Szoftver honosítás; A működő weboldalak és súgók fordítása a külalak és működőképesség tökéletes megtartásával angol és magyar nyelven

freeDorado fordítóműhely

freeDorado fordítóműhely

Fordítás németről illetve angolról magyarra, műszaki, mechatronikai, informatikai és webes témákban, első kézből szakmabelitől. Fordításokkal esetlegesen együtt járó ábrafeliratozás, valamint igény esetén weboldalszerkesztés-tervezés, flash-animációs munkálatok is. Főbb fordított műszaki témákra példák képes referencia alakjában a weboldalamon láthatók. Érdeklődésére további részletekről ajánlatomban tájékoztathatom.

GB EUROPONT Fordítóiroda Kft.

GB EUROPONT Fordítóiroda Kft.

Cégünk kitűnő felkészültségű és több éves tapasztalattal rendelkező fordítókkal dolgozik, amely biztosítéka a szakszerű és pontos fordításnak. Munkatársaink fordítói illetve tolmács szakképesítéssel rendelkeznek valamint számos kettős anyanyelvű, illetve kettős állampolgárságú fordító is megtalálható felkészült csapatunkban. Vállaljuk a megrendelő által készített saját fordítás lektorálását is, ellenőrizve annak minőségét, kijavítva nyelvi és szerkezeti hibáit. Célunk a megrendelői igények teljes körű, magas színvonalú kiszolgálása és az ügyfelek kéréséhez való maximális alkalmazkodás. Megrendelőink között megtalálhatóak a legkülönbözőbb cégek, non profit szervezetek és magánemberek egyaránt. Megbízásaink teljesítése során - a precizitáson túlmenően - törekszünk a gyorsaságra és a vállalt határidők minden körülmények közötti pontos betartására. A fordítás bizalmi munka, melyre az ügyfeleinkkel való munkakapcsolat során különös hangsúlyt fektetünk. Cégünk alapvetőnek tartja a bizalmas ügykezelést és a titoktartást, amit adminisztratív munkatársaink fordítóink és tolmácsaink egyaránt betartanak. Titoktartási kötelezettség A fordítói etika szakmai titoktatásra kötelezi a fordítót. Munkatársunk a fordítási feladat elvégzése során birtokába jutott ismereteket, szakmai titkokat, bizalmas információkat sem saját, sem pedig harmadik személy részére nem használhatja fel.

GILVÁDI Fordító- és Tolmácsiroda

GILVÁDI Fordító- és Tolmácsiroda

Több száz, nagy képzettséggel rendelkező fordítói hálózatunkban minden nyelvnek és szakiránynak megvannak a specialistái. Ez tökéletes eredményt garantál, mindegy, milyen nyelvről is történjen a fordítás. Munkanyelveink: Albán, Görög, Lovári cigány, Portugál (brazil), Angol, Héber, Macedón, Román, Arab, Holland, Magyar, Ruszin Belorusz, Horvát, Mandarin, Spanyol, Bolgár, Japán, Moldáv, Svéd Bosnyák, Katalán, Mongol, Szerb

GLOSSA MAGYARORSZÁG Kft.

GLOSSA MAGYARORSZÁG Kft.

Cégünk Debrecen belvárosában, jól megközelíthető helyen működik. Legfontosabb működési elvünk a megbízhatóság és a bizalom. Tevékenységünk során kialakítottuk azt a fordítói kört, akik személyében és nyelvtudásában garantálni tudjuk a fordítóiroda minden munkájának magas színvonalát. A vállalt határidőket betartjuk, a leadott információkat bizalmasan kezeljük. Visszatérő ügyfeleink bizonyítják, hogy szolgáltatásainkkal elégedettek, magán vagy üzleti ügyeiket általunk sikerrel bonyolítják.

Gutmayer Helga, német szakfordító

Gutmayer Helga, német szakfordító

Általános és szakmai szövegek fordítása angol, német illetve magyar nyelven. Okleveles szakfordítóként, tolmácsként cégeknek, hivataloknak és magánszemélyeknek nyújtok sokoldalú fordítói szolgáltatást szinte minden szakterületen angol és német nyelven. Vállalati dokumentumok, üzleti levelezések, szerződések és egyéb szakszövegek fordítását vállalom rövid határidővel. Főbb szakterületek: adás-vételi szerződések, vállalati dokumentáció, üzleti és magánjellegű levelezések, étlapok, itallapok, gasztro irodalom, idegenforgalmi szövegek, Európai Uniós pályázatok, használati útmutatók, honlapok, kulturális, oktatási, tudományos szövegek, gazdasági, kereskedelmi szövegek.

Hadaco Fordítóiroda Budapest XIV. ker.

Hadaco Fordítóiroda Budapest XIV. ker.

A Hadaco fordítóiroda több mint 200 fős fordítói csapata közreműködésével közel 40 nyelven vállal szakfordítást, lektorálást és tolmácsolást a legspeciálisabb szakterületeken is. A fordítás egy szakma. Fordításainkat minden esetben szakterületetekre specializálódott fordítók végzik. Vállaljuk dokumentumainak fordítását angol, német, orosz, francia, lengyel, olasz, szlovák és további 40 nyelven, akár jogi, műszaki, gazdasági vagy orvosi szövegről legyen szó. A fordítási projektek során folyamatosan egyeztetünk a megrendelővel és végigkísérjük a fordító munkáját, hogy Ön az igényeinek megfelelő, tökéletes munkát kapjon kézhez. A lektorálási feladatokat anyanyelvi lektoraink vagy a nyelvet anyanyelvi szinten ismerő, az adott szakterületen jártas lektoraink végzik a lektorálás két típusának megfelelően.

Hadzsipetkova Mónika - spanyol fordítás

Hadzsipetkova Mónika - spanyol fordítás

1998-ban szereztem kétnyelvű érettségit a Károlyi Mihály Magyar-Spanyol kéttannyelvű Gimnáziumban. A BGF Külkereskedelmi Főiskolai Karán a spanyol nyelv üzleti, gazdasági részét sajátítottam el. Jelenleg végzős hallgató vagyok a szegedi JATE spanyol szakán, másoddiplomás képzésen. Vállalom általános és szakszövegek - gazdasági, jogi, műszaki - fordítását, magas színvonalon, rövid határidővel.

Tuti menü