Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Forditás, fordító irodák linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: European - Fordító [4. oldal]
részletek »

Forditás, fordító irodák képes leírás: European - Fordító [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: forditas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 173 db
European Masters Tolmácsiroda - Budapest

European Masters Tolmácsiroda - Budapest

Minden ami tolmácsolás - European Masters Tolmácsiroda Nálunk nemzetközi tapasztalattal rendelkező tolmácsok nyújtanak Önnek megoldást bármely tolmácsolási helyzetre. A tolmácsolás kiválasztását legjobb itt kezdenie. Tolmácsiroda - Teljes körű konferencia-technikai szolgáltatás Tolmácsberendezések, szavazórendszer, hangtechnika, fénytechnika, látványtechnika?

Eurotext Bt - Pécs

Eurotext Bt - Pécs

Pécsett élek és már közel húsz éve dolgozom fordítóként. A kilencvenes évek elején egy éven keresztül Reggio-Calabriában és Rómában tanultam, illetve dolgoztam, majd hazatértem után a kezdetektől fogva részt vettem a magyarországi privatizáció során megalakuló olasz-magyar vegyesvállalatoknál és az itt megtelepedő olasz tulajdonú vállalatoknál adódó tolmácsolási-fordítási munkákban. Érdeklődési körömbe főképpen a gazdasági jellegű témák tartoznak, illetve műszaki, pénzügyi, kereskedelmi, jogi ügyletek. Rendelkezem magyar, kommunikáció, olasz, francia szakos diplomával, közgazdasági-pénzügyi diplomával, illetve szakfordítói végzettséggel. A nyelvoktatás területén elsősorban felnőttek és egyetemisták felkészítését vállalom egy- és kétnyelvű általános nyelvvizsgákra, illetve jogi, gazdasági, pénzügyi, turisztikai szaknyelvvizsgákra minden szinten. Remélem, hogy hasznos információkkal szolgálhatok az Ön részére, amennyiben fordítással, tolmácsolással, illetve oktatással kapcsolatos kérdése merül fel.

Expert Fordítócsoport - Szavunkat adjuk!

Expert Fordítócsoport - Szavunkat adjuk!

Fordítót keres? Az Expert Fordítócsoport cégeknek, vállalkozásoknak és magánszemélyeknek segít abban, hogy idegen nyelvű anyagait megértse, használni tudja, illetve azokat orosz, cseh, szlovák vagy angol, német nyelvre lefordítva felhasználja. Ha gyors és pontos fordításra van szükség, szakképzett és tapasztalt fordítóink azt azonnal elvégzik, így a munka, internetezés, hirdetés, ismerkedés vagy a tárgyalás menete folyamatos maradhat. Magánszemélyek részére vállaljuk többek között önéletrajzok, levelek, munkaszerződések, bérleti szerződés, adás-vételi szerződés, panaszlevél, honlap fordítását. Vállakozásoknak, vállalatoknak üzleti levelezés, pénzügyi, banki dokumentumok, kereskedelmi ajánlatok, jogi szövegek, szerződések, munkaszerződések, vállalkozói megállapodások, árumegrendelések, reklamációk, honlapok, levelek, email-ek, bemutatkozó anyagok, katalógusok, havi/éves mérlegek, pénzügyi beszámolók, jelentések, konferencia előadások, reprezentációs és power point anyagok, msds biztonsági adatlapok, műszaki leírások, gépkönyvek, vámdokumentumok, szállítási, logisztikai dokumentumok fordítását.

Express Fordítás

Express Fordítás

Fordítás német, angol és egyéb európai nyelvekre az Express Fordítóiroda szakemberei jóvoltából Budapesten a VII. kerületben! Ha gyors, és precíz fordításra vágysz megbízható szakemberekkel, akkor neked garantáltan az Express Fordítóirodára van szükséged. Ha kíváncsi vagy fordítási árainkra, akkor tekintsd meg honlapunkat!

F&T Fordítóiroda

F&T Fordítóiroda

Egyedi fordítási megoldásokat keres? Válassza a szolgáltatásainkat, melyek teljes körű és egyedi igényeket is teljesítenek. Vállalkozásunk fordítással, tolmácsolással, szakfordítások elkészítésével foglalkozik. Profilunkba tartozik hiteles fordítás, erkölcsi bizonyítvány, cégkivonat, éves beszámoló fordítása, valamint műszaki szakfordítás is. Ezen kívül különböző okmányok fordítását is vállaljuk, mint például személyi igazolvány, vezetői engedély, anyakönyvi kivonat, katonai igazolvány. Látogasson el oldalunkra, ismerje meg szolgáltatásunk! Kérjen árajánlatot vagy további tájékoztatást a megadott elérhetőségeken, ahol szakképzett kollégáink várják kérdéseit!

Favorit Lingua Center Bt.

Favorit Lingua Center Bt.

Fordítás, fordító, szakfordító, szakfordítás Miskolc - Favorit Lingua Center - A fordító központ Szolgáltatások: Nyelvek: - angol - német - olasz Fordítások: - műszaki - irodalmi - orvosi - gazdasági és jogi dokumentumok - weboldalak - reklámszövegek - étlapok - használati utasítások

Fekete-Szemző Fordító Iroda Kft.

Fekete-Szemző Fordító Iroda Kft.

Állandóan változó világunk folyamatos kihívások elé állítja itthon is a vállalkozásokat. Az információk nagy része idegen nyelven érhető el, a fellendülő kulturális, politikai és gazdasági kapcsolatok, illetve a határokon átnyúló együttműködés is megköveteli a folyamatos kapcsolattartást és kapcsolatépítést hazánk és külföldi partnerei között. A határok átjárhatósága számtalan lehetőséget biztosít mindenki számára. Ezek kiaknázásában kíván segítséget nyújtani irodánk, hogy átadva fordítói tudásanyagát és tapasztalatát a hozzánk fordulók számára, legyőzzük a nyelvi akadályokat.

Felelős fordítók

Felelős fordítók

A Felelős Fordító címet használó fordítók, tolmácsok és fordítóirodák szakszerűen, megbízhatóan és felelősen végzik a fordítási munkát. A Felelős Fordító közösséget a fordit.hu fordítói közösség hozta létre abból a célból, hogy a nyelvi szolgáltatók (fordítók, tolmácsok, lektorok, fordítóirodák) számára szolgáltatói szemléletű etikai normát teremtsen. A Felelős Fordító cím és logó használatára képesített szakfordítók, tolmácsok, lektorok pályázhatnak, akik szakfordítói diplomával vagy sikeres vizsgát követő szakfordítói bizonyítvánnyal rendelkeznek.

Filosz 2004 Szolgáltató Bt.

Filosz 2004 Szolgáltató Bt.

Mi is a NYELVKAPU? A NYELVKAPU nyelvi szolgáltató műhely, amely megoldást kínál különféle, nyelvvel kapcsolatos feladatokra és helyzetekre. Ilyen nyelvi helyzet lehet például a többnyelvű szóbeli vagy írásbeli kommunikáció, idegen nyelvű szövegek nyelvi és stilisztikai ellenőrzése, hivatalossá tétele, idegen nyelv tanulása, stb. A fenti helyzetekre a NYELVKAPU az alábbi megoldásokat kínálja: - Tolmácsolás: a) konferenciákon, tárgyalásokon, megbeszéléseken, képzéseken, előadásokon, stb. b) informális találkozókon, látogatások alkalmával, ügyintézés, stb. során. - Fordítás: a) általános szövegek b) szakszövegek c) műfordítás - Fordított szövegek lektorálása - Fordítás záradékolása illetve cégkivonat hitelesítése - Francia nyelvoktatás. A fordítás területén specialitásaink közé tartozik: - az élelmiszeripar - az étlap - a műszaki szakterület

Hirdetés
Fiszter Bt.

Fiszter Bt.

Fordítóirodánk cégeknek, hivataloknak és magánszemélyeknek nyújt sokoldalú fordítói szolgáltatást szinte minden szakterületen német és angol nyelven. Idegen nyelvű szövegek fordításával már 11 éve foglalkozunk. Ebben az ágazatban csak akkor lehetünk sikeresek, ha gyorsak, tapasztaltak, megbízhatóak és pontosak vagyunk. Mi pontosan ezt ajánljuk Önöknek. Sok esetben kevés idő áll rendelkezésünkre a szövegek lefordítására. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az Önök által meghatározott határidőt teljesítsük és a kész fordításokat gyorsan, precízen, hozzáértően és időre készítsük el. Kizárólag diplomás szakfordítókkal dolgozunk együtt, akik az otthon végzett munka által sokkal hatékonyabbak, így lehetőségünk nyílik arra is, hogy a ránk bízott szövegeket bizonyos esetekben akár egyik napról a másikra fordítsuk le. Keressük az újabb és újabb kihívásokat és megpróbáljuk növelni a fordítói ágazat színvonalát. Szeretnénk, ha hosszútávon partnerünk lenne, győződjön meg Ön is szakmai kompetenciánkról, fordítói tapasztalatunkról és megbízhatóságunkról! A következő oldalakon még több információt talál szakterületeinkről, fordítói szolgáltatásainkról, referenciánkról és árainkról.

FLOWER Nyelvstúdió és fordítóiroda

FLOWER Nyelvstúdió és fordítóiroda

Napjainkban, az Európai Uniós csatlakozás után, egyre fontosabbá válik valamely idegen nyelv (angol, német, stb.) magas szintű ismerete. Nyelviskolánk ebben kíván Önnek és munkatársainak segítséget nyújtani nyelvtanárok, illetve anyanyelvi tanárok bevonásával. Nyelvoktatás mellett fordítást is vállalunk magánszemélyeknek és vállalatoknak egyaránt, szakképzett fordítóink segítségével. Rugalmas időbeosztással dolgozunk, ügyfeleink igényeinek megfelelően gyors és igényes munkát végzünk. Hívjon minket bátran, várjuk jelentkezését!

Flying Teachers Hungary Kft

Flying Teachers Hungary Kft

Flying Teachers Fordítások; A fordítás egy írásos szöveg átvitele egy másik nyelvbe. Különböző szövegeket fordítunk Önnek, legyen ez üzleti jelentés vagy beszámoló, szerződés, reklámszöveg, műszaki vagy magánlevelezés. Fordításaink professzionálisak, amelyeket becsvággyal és büszkeséggel dolgozunk ki. Elsődleges célunk, hogy az eredeti szöveget precízen visszaadjuk egy másik nyelvben, a konvenciók és kulturális különbségeket figyelembe véve, úgy hogy eredeti szöveg felismerhető legyen, de a kiindulási nyelvet ne sejtsük. Erős segítséget és támogatást kínálunk a tőlünk összeállított szövegekhez. Ügyfeleinknek mindig tartogatunk szabad perceket, hogy meghallgassuk és segítsünk problémáikon. Kérésükre egy másik fordító is átnézheti a kész szöveget. Flying Teachers tolmácsolás A fordítással ellentétben a tolmácsolás során szóbeli szöveget fordítunk egy másik nyelvre, mint pl. egy beszéd vagy szónoklat során. A tolmács ezt egyidejűleg, szimultán teszi vagy konszekutív a beszédet követően, teheti. Tolmácsolhatunk Önnek különleges alkalmakkor, mint ülésekkor, sajtókonferenciákon vagy előadásokon. A Flying Teachers tolmácsok nyelvi profik, akik tudatában vannak felelősségüknek, és akiknek számíthat diszkréciójára. Flying Teachers Lektorátus; Átdolgozzuk, átnézzük az Ön által megírt szöveget, vagyis ellenőrizzük nyelvhelyességét, formalitását és végrehajtjuk a szükséges változtatásokat.

Fordi Coop fordítóiroda

Fordi Coop fordítóiroda

A Fordi Coop fordítóiroda 1989 óta működik. Az elsők között létrehozott fordítóiroda fordítás- és tolmácsközvetítés tevékenységére alapíttatott. Az általunk fordított okmányokon és hivatalos iratokon feltüntetjük, hogy a fordítás hiteles, és teljes mértékben megegyezik az eredeti dokumentum szövegével. Mérsékelt áraink mellé a fordítóiroda garanciáját ajánljuk azzal, hogy kérésre a fordítást száraz bélyegzővel ellátva az eredeti dokumentummal összefűzve adjuk át. Magasan kvalifikált fordítóinkkal a világnyelveken túl vállalunk fordítást a szomszéd népek nyelveire, és Európában ritkán használt nyelvek fordítói munkáinak elvégzésére. Elméletileg minden nyelvrol minden nyelvre fordítunk. Célunk , hogy a feladathoz felkutassuk a megfelelő szakterületet kiválóan ismerő fordítót. Másfél évtizedes tevékenységünk során alakítottuk ki azon fordítók körét, akik személyében és nyelvtudásával garanciát vállalunk a fordítóiroda minden munkájának magas színvonaláért. Tevékenységünk során a munkákhoz a legjobb szakfordítókat biztosítjuk. Fordítások: tenderek, kereskedelmi, közgazdasági, jogi, pénzügyi, számviteli, műszaki, minőségbiztosítási, környezetvédelmi, természettudományos, orvosi, számítástechnikai, valamint szépirodalmi ismereteket igénylo szövegek, filmforgatókönyvek, üzleti levelezés, termékismertetok, stb.

Fordítás

Fordítás

A KFI Fordítóiroda több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a fordítás és lektorálás területén. Így a szakszerű és pontos szolgáltatás garantált. Amit kínálnak: precizitás és szakértelem, valamint hiteles és gyors fordítás, tolmácsolás. Ha profi fordításra van szüksége, keresse a KFI-t! Minden Európában beszélt nyelven igénybevehetőek a szolgáltatásaik.

Fordítás, tolmácsolás (Sz&B Services Kft.)

Fordítás, tolmácsolás (Sz&B Services Kft.)

Irodánk a legtöbbet használatos főbb nyelvek mellett sok más idegen nyelvre vállal fordítást, rövid határidő betartásával. Vállaljuk egyszerűbb, illetve szakszövegek fordítását, legyen szó akár jogi szövegek, szerződések, műszaki leírások fordításáról. Ha pedig rendezvények, előadások alkalmával szükség lehet idegen nyelvű fordításra, szakképzett tolmácsaink állnak rendelkezésre. Honlapunkon bővebb információt találhat a tolmácsolás ágairól, részletes leírásokkal, valamint kérheti árajánlatunkat is munkánkkal kapcsolatban.

Fordítások megbízhatóan, határidőre, kedvezménnyel - Promaxx Iroda

Fordítások megbízhatóan, határidőre, kedvezménnyel - Promaxx Iroda

Fordítóirodánk minőségi szakfordításokkal és hivatalos fordításokkal áll ügyfelei részére angol, német, orosz, francia, szerb, horvát, román, spanyol, cseh, szlovák, lengyel és szinte valamennyi európai nyelven. Műszaki, pénzügyi, gazdasági, jogi és általános fordításokat is készítünk. Fordításainkat mindig a szakterületre specializálódott fordító végzi. Precíz fordító szolgáltatás, teljeskörű internetes ügyintézéssel, kiváló szakfordító munkatársakkal, pontos határidővel. Látogasson el honlapunkra és éljen 10 százalék Welcome kedvezményünkkel első megrendelése alkalmával - Promaxx Iroda Kft.

Fordító és tolmács közösség

Fordító és tolmács közösség

Fordítás és tolmácsolás: kérjen ajánlatot 1 perc alatt! Az űrlap kitöltésével bárki ajánlatot kérhet egy fordítási vagy tolmácsolási munka elvégzésére a fordit.hu fordító, tolmács és fordítóiroda tagjaitól. Az ajánlatkérés ingyenes és elkötelezettséggel nem jár. A munkára vállalkozó fordítók rövid időn belül ajánlatot adnak. Ha nem minden tagunktól szeretne ajánlatot kérni, akkor a Fordító keresése lapra kattintva először jelölje ki a megfelelőnek tartott fordítókat és tőlük kérjen csoportosan ajánlatot.

Tuti menü