Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Forditás, fordító irodák linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Context - Euro [3. oldal]
részletek »

Forditás, fordító irodák képes leírás: Context - Euro [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: forditas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 173 db
Context Tolmács és Fordító Kft.

Context Tolmács és Fordító Kft.

Cégünk a Context Tolmács és Fordító Kft. elsősorban szakfordítással, lektorálással, és tolmácsolással foglalkozik. A céges levelezéstől kezdve a gépek kezelési utasításain, szerződéseken át komplett erőmű építési projektekig szinte minden területen dolgoztunk már, és dolgozunk ma is. Akár magánszemély, kisvállalkozás, középvállalkozás, vagy nagyvállalat: szeretnénk, ha minden ügyfelünk úgy érezné, nálunk minden körülötte forog, számunkra ő az egyetlen, A Megrendelő". Immáron 13 éve teljesítjük megrendelőink igényeit legmagasabb szintű elvárásaiknak is megfelelve.

Csobay-Novák Tamás - angol fordítás

Csobay-Novák Tamás - angol fordítás

Csobay-Novák Tamás, angol szakfordító Csobay-Novák Tamás az angliai University of Lincoln egyetemen diplomázott -European Business Administration- szakon. Az egyetemet követően az Egyesült Államokban szerzett tapasztalatot a PEOPLink.org nevű nonprofit szervezetnél Washington D.C-ben. Az önkéntes munka aztán Brazíliába vitte, ahol egy amerikai mintájú adománygyűjtési terv megalkotásában segédkezett egy esőerdő alapítványnál. Ezt követően meghívást kapott Brazília egyik neves üzleti főiskolájára, az FAE Business School-ra mint angol nyelvű előadó. A nemzetközi környezetben szerzett tapasztalatokat hasznosítva több multinacionális cégnél is megbízást vállalt, majd Magyarországra hazatérve jelenleg az itteni vezető cégek részére végez angol nyelvű fordítást és lektorálást. Csobay-Novák Tamás felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezik angol, német és portugál nyelvekből, valamint rendszeresen publikál angol nyelvű szakmai kiadványokban.

Csúcs-OK fordítóiroda

Csúcs-OK fordítóiroda

Cégünk fordítási, lektorálási, tolmácsolási feladatokat lát el. A vezetők és az iroda munkatársai már sok évet töltöttek el a fordítás és tolmácsolás területén, jártasságukat sokak számára kedvezően kamatoztatták már. Főállású munkatársainkon kívül több száz fordító van adattárunkban, szakterületek és nyelvek szerint csoportosítva. Magasan képzett, nyelvterületen több évet eltöltött, illetve anyanyelvi fordítókkal, tolmácsokkal dolgozunk.

Debreceni Fordító Iroda

Debreceni Fordító Iroda

Hivatalos fordítás készítése Debrecenben angol, német, spanyol, olasz, francia, cseh, szlovák, román, horvát, szerb, ukrán, orosz, mongol, portugál nyelveken. A debreceni Bilingua Fordító Iroda segít Önnek leküzdeni az idegen nyelvi akadályokat, fordítás, szakfordítás, lektorálás és tolmácsolás elérhető árakon Debrecenben. Cégünket megtalálja Debrecenben és Budapesten egyaránt, de az internet kínálta lehetőségeket kiaknázva az egész ország területéről rendelhet nálunk fordításokat.

Dercsi Dorottya - angol fordítás

Dercsi Dorottya - angol fordítás

- Integrált vállalatirányítási rendszer, - Szoftver licensz-szerződés, - Pedagógiai témájú szakdolgozat, regény, - Marketing témájú szakkönyv, - Pénzügyi, jogi, biztonsági, biztonságtechnikai témájú levelezések - Minőségbiztosítási témájú szakdolgozat - Sport témájú cikkek témákban angolról magyar nyelvre és magyarról angol nyelvre fordításokat vállalok

Dialekt Fordítóiroda

Dialekt Fordítóiroda

A Dialekt Fordítóiroda az alábbi nyelvekből vállal fordítási megbízásokat: angol, francia, horvát, makedón, német, olasz, szerb, szlovén nyelvről magyarra és magyarról a felsorolt nyelvekre. Hagyományos fordítási munkák: általános szövegek, e-mailek, levelezések, stb. Szakmai jellegű fordítási munkák: kapcsolattartás idegen nyelven - üzleti levelezés lebonyolításával, hivatalos levelek fordítása. Tudományos szövegek fordítása: cikkek, értekezések, előadási anyagok, elemzések. Szakszövegek fordítása: kereskedelem, környezetvédelem, számítástechnika, idegenforgalmi, gazdasági, építőipari, marketing, műszaki szakterület. WEB / Média fordítás: világhálóról nyerhető információk fordítása, magyar Web oldalak idegen nyelvű fordítása, filmek és videofilmek fordítása

Dialóg Nyelvstúdió és Nyelvvizsga Központ

Dialóg Nyelvstúdió és Nyelvvizsga Központ

Tevékenységi körünk másik fontos területe a hiteles és szakfordítás, lektorálás ANGOL, NÉMET, OLASZ nyelven. Minőség - megbízhatóság - korrekt árak - szövegszerkesztett formátum - általános és szaknyelv (jogi, műszaki, gazdasági stb.) - magyarról idegen nyelvre - idegenről magyar nyelvre - idegenről idegen nyelvre - szakmai és anyanyelvi lektorok - öt szemes belső ellenőrzési rendszer - mennyiségi kedvezmények - a fordítandó anyag küldhető faxon vagy e-mail-en is A fordítások elkészítésével a nyelvileg és szakmailag legjobban felkészült, magasan kvalifikált szakfordítókat bízzuk meg, akiket több éves tapasztalat alapján választottunk ki.

DUF Fordítóiroda

DUF Fordítóiroda

Idegenről magyarra, magyarról idegen nyelvre több mint 30 nyelvből készít fordítást cégeknek, intézményeknek, magánszemélyeknek hivatalos célra is. Gépkönyvek, műszaki, jogi és közgazdasági témájú dokumentumok, levelek, szerződések, igazolások, egyéb iratok fordítását szakfordítók végzi.

Duna fordítóiroda

Duna fordítóiroda

A Duna Fordítóiroda több, mint 15 éve működik Tatabányán. Legfontosabb működési elvünk a megbízhatóság és a bizalom. Tevékenységünk során kialakítottuk azt a fordítói kört, akik személyében és nyelvtudásával garantálni tudjuk a fordítóiroda minden munkájának magas színvonalát. A vállalt határidőket betartjuk, a leadott információkat bizalmasan kezeljük. Megrendelőink körébe tartozik számos multinacionális nagyvállalat, részvénytársaság, bíróság, ügyészség is. Visszatérő ügyfeleink bizonyítják, hogy szolgáltatásainkkal elégedettek, magán- vagy üzleti ügyeiket általunk sikerrel bonyolítják. Reméljük, hamarosan Önt is megrendelőink körében köszönthetjük!

Hirdetés
Edimart Kft - Fordítás Tolmácsolás - Budapest

Edimart Kft - Fordítás Tolmácsolás - Budapest

Fordítás, lektorálás a legjobb szakfordítókkal, fordítástámogató szoftverrel. Műszaki, jogi, gazdasági fordítások rövid határidővel, kiemelkedő színvonalon. Tolmácsolás: konszekutív, szinkron-, üzemi tolmácsolás a legjobb tolmácsokkal! Konferenciákra, tárgyalásokra profi tolmácsok bármilyen nyelvpárban. Kiemelkedő referenciák. Próbálja ki, milyen igazi profikkal dolgozni! Az EDIMART Tolmács- és Fordítóiroda Kft. tulajdonosai 1994 óta szakértelemmel és felelősséggel foglalkoznak tolmácsolással és fordítással. Vállalunk szinkron-, konszekutív és kísérőtolmácsolást, valamint bármely szakterület írásbeli anyagainak fordítását kiemelt nyelvi színvonalon, korrekt áron, kiváló referenciákkal. Irodánk egyaránt dolgozik multinacionális cégek, magyar kis- és középvállalkozások, valamint magánszemélyek részére is, célunk kiemelkedő színvonalon eleget tenni a különböző megrendelői igényeknek, valamint olyan komplex szolgáltatást nyújtani, hogy megbízóink érezzék, fontosak nekünk. Irodánk nem csupán közvetítő szerepet tölt be a megbízók és a fordítók között, hiszen kimagasló minőségű háttérmunkát végzünk. Irodánk dinamikusan fejlődik, így a 2010-es évben összesen 35 nyelven dolgoztunk, 240 fordító és tolmács segítségével. Munkánkat belső és külső állandó fordítók, kiváló anyanyelvi és szaklektorok valamint projektmenedzsereink segítik.

EDMF Translations

EDMF Translations

A fordításhoz, csakúgy mint a tolmácsoláshoz, bizonyos készségekre van szükség. Senki nem születik fordítónak vagy tolmácsnak, és nem is pusztán a vak szerencse műve, ha valaki ezeket a készségeket elsajátítja. Hosszú évek kemény munkájára van szükség ahhoz, hogy valaki joggal hivatásos fordítónak vagy tolmácsnak nevezhesse magát. A fordítók írott szövegekkel foglalkoznak. Sokan gondolják, hogy a fordításhoz bőven elég egy szótár. De vajon igazuk van-e? Akik rendszeresen utaznak külföldre és a szállodákban, éttermekben olvassák a kiírásokat, feliratokat, azok pontosan tudják, miről beszélünk. A szó szerinti fordításnak sokszor se füle, se farka. Ha egy szöveget pontosan szeretnénk visszaadni a célnyelven, a szavak mögé kell néznünk. Nem a szavakat, hanem az általuk kifejezett gondolatot kell visszaadni. Az EDMF Translations a gondolatokat közvetíti. Nemcsak a forrás- és célnyelvet, de a két adott ország kultúráját is jól ismerjük. A fordítást csak akkor tekintjük befejezettnek, ha az olvasó a fordításban az eredeti szövegben megfogalmazott gondolatokat látja viszont.

Educomm Kommunikációs Bt.

Educomm Kommunikációs Bt.

Az Educomm professzionális fordítási szolgáltatásával rendelkezésre áll az ország egész területén. Ha magas szintű, megbízható, pontos és költségkímélő megoldást szeretne cége működését kísérő fordítási munkáihoz, akkor fontolja meg ajánlatunkat: Azok a partnereink, akik fordítási szerződést kötnek cégünkkel, 10% kedvezményt kapnak a hivatalos árainkból, vagyis minden 10. oldalt ingyen fordítunk le részükre. Cégünk képzett és tapasztalt fordító-hálózatának köszönhetően felkészült általános és szakszövegek fordítására mind a világnyelvek mind pedig az ún. hiánynyelvek tekintetében, így jó lehetőséget és kölcsönösen előnyös feltételeket látunk az együttműködés kialakítására.

Enviro - fordítás minden nyelvre

Enviro - fordítás minden nyelvre

Az Enviro Fordítóiroda NON-STOP áll rendelkezésére bármilyen jellegű fordítás elkészítésében! Irodánknak Megbízóink megelégedettsége a legfontosabb. Több éves működésünk során mintegy kétezer cég és több ezer magánszemély részére nyújtottunk szolgáltatást. Az Enviro Fordítóiroda minőségi szolgáltatásai és a fordítóiroda árai versenyképesek a hazai piacon. Folyamatosan végzünk fordítást külföldi Megbízóink részére az EU különböző országaiba, így tisztában vagyunk vele mit is jelent a speciális fordítási igények kielégítése. Az Enviro Fordítóiroda képzett kollégái a legegyszerűbb szövegszerkesztéstől az igényes, nyomdakész kiadványok elkészítéséig minden típusú munkában gyakorlottak. Semmilyen nyelvkombináció nem jelent problémát, legyen az akár angol-kínai, német-francia, vagy orosz-vietnámi. Az Enviro Fordítóiroda szerződött fordítói minden kontinensen megtalálhatóak, így biztosítjuk a megfelelő nyelvi környezetet annak érdekében, hogy Ügyfeleink részére a maximális színvonalú fordítási szolgáltatást nyújthassuk. Kérjük, akkor se habozzon, ha csak német fordítás, angol fordítás, vagy olasz fordítás elvégzésére van szüksége!

ERLO-Interkontakt Bt.

ERLO-Interkontakt Bt.

Évek óta működő tolmács- és fordítószolgálatunk üzleti és magánlevelezés, hivatalos iratok, szerződések, jogszabályok, leírások és sok más az élet valamennyi területét érintő dokumentum fordítását és teljeskörű ügyintézését vállalja, tolmácsaink tárgyalásokon, megbeszéléseken és egyéb közéleti vagy magánrendezvényeken működnek közre. Munkatársaink az ISO 9001:2001 -es minőségbiztosítási rendszer követelményei szerint végzik feladataikat.

Eszter és Viki Fordítóirodája Bt.

Eszter és Viki Fordítóirodája Bt.

Bizonyára Ön is tapasztalta már, hogy dokumentumainak, szövegeinek lefordításához három feltétel együttes teljesülésére van szüksége: rendelkeznie kell a nyelv ismeretével, az adott szakterület ismeretével, valamint elegendő idővel a fordítás elvégzésére. Ezek bármelyikének hiányával Ön pénzt veszít, méghozzá feleslegesen. Egy színvonalas, határidőre elkészített fordítással azonban nyerhet versenytársai előtt. A FordítóPartner Fordítóiroda gyors és valóban kedvező megoldást kínál Önnek fordítási problémáira, legyen szó üzleti levelezésről, ajánlatok, prezentációk, számlák, szerződések, használati útmutatók, gépkönyvek valamint más üzleti- és egyéb szövegek, vagy weboldalak fordításáról.

EU Fordítóközpont

EU Fordítóközpont

Az EU Fordítóközpont (EU Translations) speciálisan az Európai Unió tagországainak nyelveivel foglalkozó, széleskörű európai kapcsolatokkal rendelkező fordítóiroda. Szakfordító és szaklektor munkatársi gárdánk, az EU nyelveit tekintve, színvonalasan felkészült és nagy tapasztalatokkal rendelkező csapat. Budapesti irodánk munkatársai nemzetközi tudásanyaguk és tapasztalatuk átadásával segítenek legyőzni a meglévő nyelvi akadályokat a hozzánk fordulók számára. Az EU Fordítóközponttól elvárt szigorú követelményeknek megfelelően a fordító iroda magas színvonalú személyi és technikai háttérrel rendelkezik. Az EU Fordítóközpont - Fordítóiroda Budapest autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető központi részén helyezkedik el a XIII. kerületi Újlipótvárosban.

Euro-Lingua Magyarország Kft.

Euro-Lingua Magyarország Kft.

Az Euro-Lingua Magyarország Kft. kiváló minőségű nyelvi szolgáltatásokkal áll jelenlegi és leendő ügyfelei rendelkezésére. Innovatív és versenyképes cégünk házon belüli szakfordítókkal, tolmácsokkal és nyelvtanárokkal, továbbá több mint 90 szakképzett szabadúszó fordítóból álló nemzetközi hálózattal dolgozik együtt. Honosítás idegen nyelvről magyarra, honosítás magyarról idegen nyelvre, személyes iratok, okmányok fordítása

Tuti menü