Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Forditás, fordító irodák linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Bábel - Collatum [2. oldal]
részletek »

Forditás, fordító irodák képes leírás: Bábel - Collatum [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: forditas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 173 db
Bábel Forest Bt.

Bábel Forest Bt.

Magyar-angol, angol-magyar és francia-angol fordítást, illetve magyar-angol tolmácsolást vállalok nagy tapasztalattal pénzügyi, jogi és műszaki szakterületeken. Számos referenciával rendelkezem, ügyfeleim rendszeresen megkeresnek megrendelésekkel. Rugalmasságot kínálok a fordítások vállalási határidejét illetően. Munkámat gondosan, alaposan végzem. Megrendelőim igényeit mindig szem előtt tartom.

BÁBEL KKT

BÁBEL KKT

A 80-as évek elején, amikor Magyarország kezdett a szocialista gazdasági együttmûködésben új utakat keresni, lehetõvé vált, hogy magánszemélyek társaságot alapítsanak. Én is megtettem. Ragyogó képességû, és szorgalmú emberekkel találkoztam, s mivel kevesebben beszéltek idegen nyelveket, mint ma, s kevesebb volt a fordításra szakosodott vállalkozás is, volt munkánk bõven. A piac változott, sokan egy vagy több idegen nyelvet elsajátítottak, de azért még szükség van a ránk, mert marad olyan munka, amire a magasan képzett szakembernek nincs ideje, és egyszerûen olcsóbb ha külsõ céget bíznak meg ezzel. Ha a gépipar, a pénzügy vagy az építõipar területén akadtak el az idegen nyelvi kapacitás miatt, ne késlekedjen, hívjon.

Bábel Tornya Bt

Bábel Tornya Bt

A Bábel tornya bt kifejezetten fordításra szakosodott vállalkozás. Ugyanakkor vállalunk nyelvoktatást és tolmácsolást angol, olasz, francia, német nyelveken, kedvezményes áron. Kérésre árajánlatot tudunk küldeni.

Benedictum fordítóiroda Budapest

Benedictum fordítóiroda Budapest

A Benedictum fordítóiroda Budapesten várja a fordítást személyesen megrendelni kívánó ügyfeleit, de a lefordítani kívánt dokumentumot akár online, sorba állás nélkül is elküldheti számunkra. Erre a célra külön űrlapot is talál, de ha kényelmesebbnek találja e-mailben is megteheti ezt. A fő szakterületünk a jogi fordítás. Jogi szakfordítóink nemcsak a célnyelv tökéletes ismeretével rendelkeznek, de jogi szakterminusok útvesztőjében is remekül eligazodnak. Tudvalévő, hogy a jogi nyelv igen terjengős és éppen ezért egy adott ügyben számos megvilágítást tesz lehetővé. Jogi szakfordítással bátran megbízhatja irodánkat, mert a témában jártas szakemberekre bízza a munkát. Más témájú szakfordításokat is vállalunk például orvosi vagy gazdasági szövegek fordítását. További információkét és ajánlatunkért kérjük látogasson el weblapunkra.

BESTBAU-FEST Kft

BESTBAU-FEST Kft

Általános- és szakszövegek fordítása, lektorálása Hiteles fordítás-ügyintézés Általános és szaknyelvi, konszekutív (követő) tolmácsolás Internetes oldalak fordítása Német, angol, holland, szlovén, olasz, horvát, francia, spanyol, orosz, román, héber, japán, svéd, finn, dán, lett, bolgár, török, lengyel, ukrán, szlovák, szerb, bosnyák nyelveken!

Bilingua fordítóiroda Eger

Bilingua fordítóiroda Eger

Fordítás, tolmácsolás és lektorálás Egerben, minőségi fordítások készítése rövid határidővel Heves megyében magyarról a következő nyelvekre: angol, német, francia, olasz, spanyol, román, szerb, horvát, szlovák, cseh, lengyel, portugál, orosz, mongol, svéd, holland, dán, norvég. Fordítóink mindent megtesznek annak érdekében, hogy ön egy minőségi fordítást kapjon kézhez a lehető legrövidebb időn belül. Egy fordítóiroda Egerben, amely nagy hangsúlyt helyez a precíz fordítások elkészítésére, s ehhez nem csak a tapasztalata van meg, de színvonalas szolgáltatást is nyújt, legyen az fordítás, anyanyelvi lektorálás vagy tolmácsolás, azon belül szinkron tolmácsolás, kísérő tolmácsolás vagy konszekutív tolmácsolás. Részletekért keressen minket elérhetőségeinken.

Boldog Zsuzsanna

Boldog Zsuzsanna

Szeretettel üdvözlöm honlapomon! Arab szakon végzett, több felsőfokú nyelvvizsgával rendelkező fordító vagyok. Arab fordítást, német fordítást és angol fordítást vállalok. A többnyelvű fordításokat arab, német, angol és magyar nyelvek bármelyikére fordítom alacsony áron, rövid határidővel. Ha szeretne gyors, precíz, szakszerű fordítást arab, magyar, német és angol nyelvek bármelyikén, várom jelentkezését Ha egy hosszabb tanulmány, cikk teljes fordítása helyett csak a tartalmát (vázlatát) szeretné megkapni pl. tanulás céljából, szívesen készítek -tömörítést- a fordításnál jóval alacsonyabb áron. Árajánlatért kérem, küldje el a feldolgozandó szöveget e-mailben!

Boribon Szakfordító Iroda

Boribon Szakfordító Iroda

fordítása anyanyelvi szinten és szakmailag tökéletes megfogalmazásban bármilyen nyelvre. Fordítás sürgősségi felár nélkül, gyorsan, minimális kötelező rendelési mennyiség nélkül. Fordítási kedvezményrendszerünkkel a fordítási kiadások jelentős része megtakarítható! Boribon Szakfordító Iroda - Szöll˜s Ákos szakfordító, fordítóiroda vezet˜ | tel: 0630-432-3316 | web: szakforditoiroda.hu

Boros és Karácsony Fordítóiroda

Boros és Karácsony Fordítóiroda

A Boros és Karácsony Fordítóiroda 2002-ben alakult. A fordítóiroda azzal a céllal jött létre, hogy minőségi szolgáltatásokat nyújtson ügyfelei számára a lehető legtöbb nyelven. Cégünk olyan költséghatékony megoldásokat alkalmaz, amelynek köszönhetően ügyfeleink jelentősen csökkenthetik fordítási kiadásaikat, ezért áraink mind a régió, mind pedig a Budapest viszonylatában versenyképesek. Kizárólag diplomás, felsőfokú szakirányú végzettségű fordítókkal, lektorokkal, tolmácsokkal dolgozunk, akik több éves gyakorlattal rendelkeznek.

Hirdetés
Botyónszki Nárcisz - japán fordítás

Botyónszki Nárcisz - japán fordítás

1977-ben születtem. Már nagyon korán (11 évesen) elhatároztam, hogy a japán nyelvvel szeretnék foglalkozni és ezért mindent meg is tettem. 2002-ben egy óriási gyerekkori álmom teljesült: egy éves ösztöndíjjal kijutottam Japánba az Osaka-i egyetemre tanulni. Életem egyik legszebb és legboldogabb éve volt ez. Azóta is folyamatosan a japán nyelvet művelem munkám során is. Jelenleg pénzügyi szaktolmácsként dolgozom egy japán autóipari cégnél.

Bozai Ágota - perzsa fordítás

Bozai Ágota - perzsa fordítás

Írónak, műfordítónak lenni életforma, semmihez sem hasonlítható, kíngyönyörűséges állapot. A szöveg megmunkálásához alázat, könnyedség, figyelem és felülemelkedni-tudás kell... felettébb érdekes elegy, egyensúlyi állapota kényes, holtig tanulom asszem. Ezt a folyamatot dokumentálom ezen a felületen.

BTT Fordítóiroda

BTT Fordítóiroda

A fordítás a szenvedélyünk. Amikor 1999-ben megalapítottuk fordítóirodánkat, nem is álmodtuk, hogy a nemzetközi üzleti világ számára fogunk fordítani, és a legnagyobb multinacionális vállalatok rendelnek tőlünk majd egyszerre 20-30 nyelvre fordításokat a világ minden részéről. Magyarország EU-s csatlakozása hozta az igazi áttörést: egyre több megkeresés érkezett Franciaországból, Angliából és Németországból. Ekkortól egészen más szintű minőségi elvárásoknak kellett megfelelnünk, amelyet Ügyfeleink megelégedésére teljesíteni tudtunk és nemzetközi szinten is versenyképes fordítóiroda vált cégünkből.

BudgetTranslation Kft - Olcsó Fordítás

BudgetTranslation Kft - Olcsó Fordítás

Fordítóirodánk a minőségi és szakszerű fordítási szolgáltatásait igyekszik a lehető legolcsóbban elvégezni Ügyfeleinek. Kérjen tőlünk ajánlatot! Fordítóirodánk a minőségi és szakszerű fordítási szolgáltatásait igyekszik a lehető legolcsóbban elvégezni Ügyfeleinek. Kérjen tőlünk ajánlatot!Fordítóirodánk a minőségi és szakszerű fordítási szolgáltatásait igyekszik a lehető legolcsóbban elvégezni Ügyfeleinek. Kérjen tőlünk ajánlatot!

CALIBAN Fordítóiroda

CALIBAN Fordítóiroda

A Caliban Fordítóiroda 1995-ben jött létre azzal a céllal, hogy a napjainkban egyre fontosabb nyelvi szolgáltatásokkal támogassa cégek és magánszemélyek munkáját, kapcsolattartását. Irodánk az alábbiakat biztosítja az Ön számára: - Elérhetőség a hét minden napján - Szakszerű és pontos fordítás - Szakképzett, több éves szakmai tapasztalattal bíró fordítógárda - Gyors, igényes, megbízható munkavégzés - Rugalmasság, segítőkészség - Diszkrét információkezelés - Maximális lojalitás

Calliduo 2002 Bt.

Calliduo 2002 Bt.

A Calliduo 2002 Betéti Társaság több éves fordítási és tolmácsolási tapasztalattal rendelkező szakemberekkel alakult 2002-ben. A vállalkozás elsődleges profilja a fordítások és tolmácsolások elvégzése, de a partnereink elvárásai alapján, a külföldi üzletfelek részére történő ügyintézések miatt felmerült igények kielégítése kapcsán már futár szolgáltatással is ügyfeleink rendelkezésére állunk. Partnereink között több hazai és külföldi multinacionális cég szerepel. Csapatunk dinamikus, rugalmas, viszonylag kis létszámú, de annál nagyobb szakértelmű emberekből áll. Bármikor rendelkezésre állunk, akár még hétvégén, ünnepnapokon vagy éjszaka is. Keressen Bennünket! Tettrekészségünk nem ismer határokat!

Clondike Kft.

Clondike Kft.

Cégünk 2002. július 19-én azzal a küldetéstudattal alakult, hogy megfelelő idegennyelvű szakfordítói és tolmács munkával hátteret biztosítson a regionális vállalkozások versenyképes fejlődéséhez. Célunk, hogy szolgáltatásainkkal partnereink eredményesebben és hatékonyabban termelhessenek a mindinkább élesedő globális versenyben. Az eltelt időszakban a piaci igényeknek megfelelő, rugalmas, naprakész szervezetünk lehetővé tette ügyfeleink professzionális kiszolgálását, ezáltal maximális elégedettségét. Bízunk abban, hogy az elkövetkező időszakban is a kimagasló teljesítményünk, elegendő lesz ügyfélkörünk bővítéséhez, valamint a meglévő kapcsolataink gyümölcsöztetéséhez. Amennyiben rövid anyagunk felkeltette érdeklődésüket, kérjük keressenek bátran elérhetőségeinken.

Collatum Fordítóműhely

Collatum Fordítóműhely

ELTE-n végzett nyelvészként már régóta szövegekkel, szövegek fordításával foglalkozom, mondhatom, hogy ez a szenvedélyem is. Angolról magyar nyelvre és magyarról angol nyelvre vállalok fordítást kedvező áron, megbízhatóan és rövid határidővel. Célom, hogy a munka elvégeztével a megrendelő a lehető legelégedettebb legyen. Szabadúszó fordítóként vállalok angol nyelvről való fordítást magánszemélyek és cégek részére egyaránt. Akár magán-vagy üzleti levelezésről, akár szerződésekről, általános, logisztikai vagy informatikai szövegekről legyen szó, bizalommal fordulhatnak hozzám. Bővebb információért és pontos ajánlatkérésért kérem keressék fel honlapomat.

Tuti menü