Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Forditás, fordító irodák linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Tazenda - VeszVisz [10. oldal]
részletek »

Forditás, fordító irodák képes leírás: Tazenda - VeszVisz [10. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: forditas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 173 db
Tazenda Bt

Tazenda Bt

Olasz-magyar házaspár vagyunk, 15 éve végzünk fordításokat. Több évig dolgoztunk együtt olasz-magyar vegyes vállalatoknál. Rendszeresen fordítunk hazai és olasz fordítóirodáknak és könyvkiadóknak. Mivel mindketten beszéljük a másik anyanyelvét, egymást kiegészítve, segítve, javítva, ellenőrizve fordítunk. Pontosan, a határidőt betartva, igényesen fordítunk. Olyan határidőt ajánlunk, amit be is tudunk tartani!

TIGERHEAD Kft

TIGERHEAD Kft

Kemény Ferenc magyar fordító 40 nyelven ért, 12 nyelven ír és 24 nyelvet beszél. Kőrösi Csoma Sándor magyar orientalista, az első szanszkrit-angol szótár megalkotója is 17 nyelven olvasott. Vámbéry Ármin nyelvész 16 nyelven beszélt. Lomb Kató fordító és tolmács 17 nyelven beszélt és még 11-en olvasott. Ők kivételes nyelvérzékük és tehetségük révén, sajátítottak el könnyen nyelveket, amely azonban igen kevés embernek adatik meg. Ezért, hogy az egymás nyelvét nem beszélők is megérthessék egymást, van mindenkinek szüksége megbízható és minőségi fordításra. Tiszteljen meg bennünket bizalmával, és rövid időn belül rá fog jönni, hogy ezt nálunk kapja meg: tapasztalt és gyakorlott, széleskörű szakmai háttérrel rendelkező fordítóink és lektoraink cégünk garanciái a minőségre. Forduljon hozzánk bizalommal, vegye fel velünk a kapcsolatot, mi pedig megpróbáljuk maximálisan kielégíteni igényeit, a lehető legrövidebb időn belül.

Tiszavirág Stúdió

Tiszavirág Stúdió

Professzionális és teljes körű fordítói szolgáltatásunk keretében vállaljuk általános és szakszövegek fordítását, hivatalos okiratok hitelesített, szakfordítói záradékkal ellátott fordítását. Felkészült és nagy tapasztalattal rendelkező szakfordítóink segítségével minden esetben a lehető legkiválóbb fordítást nyújtjuk Önöknek, tartalmi garancia vállalással és a lehető legrövidebb határidőn belül. Normál vállalási időnk alapnyelvek esetében 3 munkanap, de természetesen sürgősségi határidővel is dolgozunk, így akár pár órán belül is elkészülhet az Önök által megrendelt fordítás.

TIT Fordítóiroda Bt.

TIT Fordítóiroda Bt.

Irodánk 1985-ben alakult a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szervezetén belül. Aktív szerepet vállaltunk és vállalunk mai is a régió szerkezetének formálásában és javításában. Ma már a megyén belüli intézmények, hiva-talok, vállalatok és cégek számára szinte kizárólaga mi irodánk végez szakfordítást, idegen nyelvi levelezést és tolmácsolást, sőt elismertségünket igazolja az is, hogy a hivataloknak és intézmények(bíróság, ügyészség, rendőrség vámhivatal, önkormányzatok, stb.) részére a -hitelesített (hivatalos)- szakfordításokat is mi végezzük. A TIT Fordítóiroda 2 főfoglalkozású adminisztrátort alkalmaz és 30 szakfordító és tolmács áll rendelkezésére teljes munkaidőben, esetenként munkaidőn túl és munkaszüneti napokon is, elsősorban angol, német, orosz, ukrán és román nyelven, de egzotikus nyelvekből is. Szakfordítóink, tolmácsaink többsége külföldi egyetemeken szerzett szakmai ismereteit és nyelvtudását több év óta, sőt néhányan közel két évtizede, hasznosítja fordítóirodánknál. Fordítóink, tolmácsaink egy része főfoglalkozásban dolgozik nálunk.

Tollvonás virtuális irodai szolgáltatások

Tollvonás virtuális irodai szolgáltatások

Üdvözlöm! Bizonyára Önnek is olykor gondot szokott jelenteni egy egy adminisztrációs feladat illetve fordítás pláne, ha határidőt követel. Nem megy a cikkírás? Esetleg nincsen rá ideje mert a napi teendői elveszik az idejét? Ne aggódjon, mi tudjuk a megoldást! Gyakran előfordult hogy kifutott az időből és emiatt nem lett kész a beígért munka? Semmi gond mert mi tudjuk a megoldást. A megoldás pedig MI vagyunk Önnek illetve szolgáltatásaink amiket kínálunk. Klikk ránk, nézzen meg, majd ha elégedett bízzon meg minket bátran feladatai elvégzésével és élvezze az ezzel járó plusz időt amit mi adunk cserébe. Köszönjük hogy megtisztelt minket.

Tolmács & Fordító Kft.

Tolmács & Fordító Kft.

Társaságunk a 'WordShop' fordító iroda nevet kapta, mely szó szerint szóbolt - jelentése szellemi műhely, ahol fordítás, hivatalos fordítás, szakfordítás, lektorálás készül. Mondatokat, szavakat, betűket, szóközöket, írásjeleket kínálunk magyarul és idegen nyelveken. Persze nem külön-külön kínáljuk őket megvételre, hanem a fordító műhelyében születő olyan egységek részeiként, melyek különféle, a megbízóink által felhasznált és számukra fontos mondanivalót közvetítenek saját anyanyelvünkön és más nemzetekéin.

Tolna Megyei Fordító Iroda Bt

Tolna Megyei Fordító Iroda Bt

Tolna Megyei Fordító Iroda Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság. Cégünk 1998.04.23. napján alakult, főtevekénységünk fordítás, tolmácsolás jelenleg 27 nyelven hiteles és hivatalos fordítást végzünk

Trans Online Fordítóiroda

Trans Online Fordítóiroda

Fordítóirodánk 1999-ben alakult Budapesten. Célkitűzéseink: megbízhatóság, szakszerűség, pontosság. Társaságunk az eltelt három év alatt az általános, - a gazdasági, az informatikai és műszaki fordítás, valamint a tolmácsolás és az oktatás területén is számos megrendelésnek tett magas színvonalon eleget. Szolgáltatásaink a Megrendelők igényeinek megfelelően folyamatosan bővülnek.

TRANS-NET on-line fordítóiroda

TRANS-NET on-line fordítóiroda

Előfordult már Önnel, hogy sürgősen, kiváló minőségben de mégis megfelelően kedvező áron szeretett volna fordíttatni? Hogy nem tudta, kihez is fordulhatna, aki azonnal vállalja a munkát, garantáltan jó minőséget ad, és a pénztárcáját sem meríti le? Ismerjük azt a helyzetet, amikor szorít az idő, mégis tökéletes munkát kell végezni. Fordító munkatársaink egytől egyik magasan képzett, nagy gyakorlattal rendelkező fordítók, nagy részük anyanyelvi munkatárs. Képesek vagyunk rendkívül gyorsan reagálni az Ön online rendelésére, és szinte azonnal megkezdeni a fordítási munkát. Mindezt úgy, hogy áraink sem extra magasak. Tudjuk, hogy Önnek mire van szüksége, és hogy hogyan szolgáljuk ki Önt. Munkatársunk várja megrendelését a nap 24 órájában a hét minden napján. Nálunk nincs többnapos ünnep, azonnal reagálunk kérésére. Biztos lehet benne, hogy irodánk a legjobb árat kínálja Önnek, a legjobb minőség mellett. Megrendeléskor a megrendelési űrlapról indulva azonnal el tudja küldeni irodánkba a fordítandó dokumentumot, biztonságos e-mailes kapcsolaton keresztül.

Hirdetés
Transword Szakfordító Iroda

Transword Szakfordító Iroda

Fontos dokumentumot, szakszöveget kellene magyarra vagy idegen nyelvre fordítani? Itt már nem segít az online fordító, forduljon komolyabb, megbízható szolgáltatóhoz! A Transword több mint 50 nyelv online fordítását, tolmácsolását vállalja akár 24, 48 órás határidőre, mindezt hitelesített formában. Idegen nyelvről idegen nyelvre történő fordítást is vállalunk. Anyanyelvi fordítóink bármilyen általános, műszaki vagy jogi fordítást vállalnak. Kérjen ajánlatot honlapunkon egyszerűen online űrlap kitöltésével fordításra, helyszíni tolmácsolásra, vagy akár lektorálásra.

Tudásműhely

Tudásműhely

Olyan központi portál, ahol a tudással rendelkező és a tudásra vágyó emberek egyaránt megtalálják a helyüket. Egy átfogó kereső és egy innovatív hirdetési felület. Olyan online közösség, ahol motivált emberek segítik egymást kitűzött céljaik elérésében. Az egyszeri látogatóknak segítség, hogy egyszerűen és gyorsan megtalálják a számukra fontos információkat. A regisztrált tagoknak munkaeszköz, amely lehetőséget biztosít a gyors és eredményes fejlődéshez.

Union Nyelviskola és Fordítás

Union Nyelviskola és Fordítás

Fordítói szolgáltatásainkat közel harminc nyelven kínáljuk ügyfeleinknek; fordítóink nagy tapasztalattal rendelkeznek az alábbi fordítás típusokban: Gazdasági és jogi szövegek fordítása: kereskedelmi, pénzügyi, jogi anyagok, szerződések, pályázati anyagok, jelentések, stb. Európai uniós szövegek fordítása: tenderek, pályázatok, tanulmányok, jelentések, sajtóközlemények, stb. Műszaki fordítás: többek között építészeti, acélipari, autógyártási, vegyipari, számítástechnikai jellegű szövegek Tudományos anyagok fordítása: tanulmányok, publikációk, előadási anyagok, stb. Szépirodalmi művek fordítása: különböző szépirodalmi munkák fordítása magyar nyelvre Általános szövegek, levelezés fordítása Fordítások lektorálása: külön díjazás ellenében vállaljuk fordítások szakszerű lektorálását. Fordításainkat az eredeti forma megőrzésével, teljes formakövetéssel készítjük el (grafikonok, ábrák, logók, stb.) A megrendeléseket személyesen vagy e-mailben fogadjuk; az elkészült anyagot a kívánt adathordozón juttatjuk vissza. A fordításra átvett anyagokat teljes diszkrécióval kezeljük

V.ART Rendezvényszervezés - Fordítás

V.ART Rendezvényszervezés - Fordítás

A V.ART Rendezvényszervezés 2002. márciusában alakult. Fő tevékenységeink között szakmai, kulturális, szórakoztató és magánrendezvények teljes vagy részleges lebonyolítása, utazásszervezés, tolmácsolás, fordítás szerepel. Ügyfeleinkkel mindig egy személyes találkozás után közösen alakítjuk ki az egyes programokra vonatkozó elképzeléseket. Alvállalkozóinkkal együtt igyekszünk a legnagyobb körültekintéssel és szakmai tudással kivitelezni azt.

Vas Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület

Vas Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület

Intézményünk hiteles fordítást nem, csak hivatalos szakfordítást vállal a következő nyelveken: angol, német, cseh, francia, lengyel, olasz, orosz, ukrán, spanyol, szerb, szlovák, horvát, szlovén, román. Fontos tudnivalók! Mielőtt igénybe veszi fordító szolgálatunkat, kérem tájékozódjon, hogy Önnek hivatalos (TIT), vagy hiteles (OFFI) fordításra van szüksége! Egy A4-es oldalnyi gépelt folyó szöveg margóval kb. 3000 karakterből áll. Idegen nyelvről - idegen nyelvre való fordítás esetén kérje egyedi árajánlatunkat. Fordítások Műszaki, gazdasági, gépkönyvek, kereskedelem, számítástechnika, stb., Humán szövegek, pályázatok, szerződések, ,kiadványok, levelezés, stb., Személyi okmányok: személyigazolvány, lakcímkártya, útlevél, erkölcsi bizonyítvány, anyakönyvi kivonat, érettségi/szak bizonyítvány, egyes bizonyítványok, iskolalátogatási igazolás, kisebb terjedelmű igazolás, általánosan 1000 kar. alatti dokumentum

Veronika Stúdió

Veronika Stúdió

Alföldy Zoltánné (Szász Erika) Alap- és középiskoláit, majd felsőfokú képzése első évét orosz nyelvű iskolákban végezte, így az orosz nyelvet anyanyelvi szinten beszéli. Felsőfokú szakfordítói képesítése van. Villamos műszeres mérnöki diplomát, később gazdasági mérnöki absolutóriumot szerzett. A villamosenergia iparban dolgozott több évtizedig, közben szakfordítói és tolmács munkát is végzett különböző műszaki tudományokban, orosz - magyar nyelvi viszonylatban. Gyakorlatot szerzett különböző műszaki árucikkek és berendezések kezelési utasításai, szállítási szerződések, kereskedelmi levelezés fordításában. A Veronika Stúdiót vezeti.

Verzió fordítóiroda

Verzió fordítóiroda

A Verzió Fordítóirodában magasan képzett, fordítói háttérrel rendelkező, udvarias, gyors szakemberek állnak megrendelőink rendelkezésére a fordítás, tolmácsolás, nyelvi asszisztencia terén, majdnem minden nyelven és szakterületen. Alapelveink: precíz, szakszerű munka, udvarias, gyors, ügyfélbarát ügyintézés. Önnek egyetlen további lépést sem kell tennie, a megállapodás szerinti határidőn belül kézhez veheti az igényei szerint elkészített okiratot, sőt, azt akár házhoz is szállítjuk, így Ön további időt nyer egyéb ügyei intézéséhez.

VeszVisz Bt.

VeszVisz Bt.

Tevékenységi körünk magában foglalja a fordítást angol, magyar, német és orosz nyelvekre és ezekről a nyelvekről magyarra, tárgyaló tolmácsolást angol, magyar, német és orosz nyelveken, illetve szinkron tolmácsolást magyar, német és orosz nyelveken. A fordítási és tolmácsolási tevékenységet gyorsan, pontosan és megbízhatóan végezzük nagy tapasztalattal rendelkező, több évtizede ezt a tevékenységet folytató munkatársak segítségével. Munkatársaink többek között tárcaszintű felsővezetés számára végeznek fordítási és tolmácsolási feladatokat úgy a Magyarországra érkező külföldi delegációk, mint a kiutazó magyar delegációk mellett.

Tuti menü