Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Forditás, fordító irodák linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Forditás, fordító irodák képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: forditas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 173 db
 Angol-Magyar, Magyar-Angol fordítás

Angol-Magyar, Magyar-Angol fordítás

Több mint 12 évig tanult angolul. Érettségi előtt letette a középfokú angol nyelvvizsgát. Angol versenyeken vett részt. A British Council által meghirdetetten első helyezést ért el. 4 hónapig külföldön tanult, ahol az angol nyelvet használta. Nem számol fel plusz költséget akkor sem, ha csak egy fél oldalas szöveg, vagy levél lefordításáról van szó! A fordítási összeg számításánál a forrásnyelvi szöveget veszi alapul. Főként általános szövegek fordítását vállalja. A szakszövegek, illetve szakmai jellegű szövegek egyéni megbeszélés tárgyát képezi. A számítás alapját a szavak adják, tehát Önnek a szavak száma után kell csak fizetnie, és ebbe nem tartoznak bele a szóközök! Továbbá vállalja weboldalak fordítását is, de ez egyéni megbeszélés tárgyát képezi.

 Lestál Zsuzsa

Lestál Zsuzsa

Tapasztalt, nagy gyakorlattal rendelkező szakember pályázatírást, projektvezetést és diplomás tanárként angol nyelvoktatást vállal. Már több, mint 15 éve dolgozom a civil szektorban, mint pályázatíró és projektmenedzser. Ez idő alatt tapasztalatot szereztem a projektmunka szinte minden területén, mint például pályázatfigyelés, pályázatírás, projektvezetés, pénzügyi asszisztencia, illetve egyéb adminisztratív, kommunikációs és szervezési feladatok. Megszámlálhatatlanul sok pályázatot írtam, számos nemzetközi, hazai és Európai Uniós projektet vezettem vagy koordináltam, angol nyelven is (pl. Leonardo da Vinci, EQUAL, ACCESS, TÁMOP pályázatok, Norvég Civil Alap, CEE Trust, NCA, stb).

 Pallos Levente - Koreai

Pallos Levente - Koreai

Koreai, kínai fordítás, tolmácsolás - a felcím mindent elmond. Az évek során széleskörű gyakorlatot szereztem többek között diplomáciai, üzleti, jogi, műszaki, filmes, szoftverlokalizációs feladatokban. Referenciáimat a nyelvi szolgáltatások oldalán olvashatja részletesen. A magyar piacon egyedülállóan kantoni (Hongkong és Kanton tartomány kínai dialektusa) tolmácsolási feladatokkal is kereshetnek. Egyedüli magyarként koreai szakfordítói képesítéssel rendelkezek, igazolványom száma: 498/2008 A nyelvi szolgáltatásokon túl ügyfeleim gyakran hasznosítják üzleti tapasztalataimat. Miután diplomázás óta magam is a Távol-Kelettel folytatott üzleti életben dolgozok, temérdek személyes tapasztalatot gyűjtöttem személyes és levelezéses tárgyalási helyzetekről, melyek ügyfeleim hasznára válnak tárgyalásaik során.

 Stúdium Nyelvtanoda és Fordítóiroda

Stúdium Nyelvtanoda és Fordítóiroda

Vállaljuk általános-és szaknyelvi szövegek, szerződések, diplomamunkák stb., szakszerű fordítását, WEB oldalak többnyelvűvé tételét, fordítását. Kollegáink egy-egy területre specializálódtak - pl. gazdasági szakszöveget közgazdász, informatikai szöveget informatikus fordít - ez garanciát jelent arra, hogy sem félreértés, sem szakmai hiba nem fordulhat elő a fordításban. A fordításokat az eredeti szövegformátumhoz igazítjuk, vagy az Ön igényei szerint formázzuk. A megbízások teljesítése során tudomásunkra jutott információkat, adatokat bizalmasan kezeljük, titoktartási kötelezettséget vállalunk. A határidőket az Ön igényeihez igazítjuk.

1 moment PLS Fordítóiroda

1 moment PLS Fordítóiroda

Kulcsszavak: angol fordítás, szakfordítás, angol szakfordítás, jogi szakfordítás, ingatlan szakfordítás, angol szakfordító, angol fordító, fordítás, jogi szakfordító, angol jogi fordító, angol jogi szakfordítás, jogi fordítás, angol-magyar fordító, magyar-angol fordító, angol jogi szakfordító, jogi angol, angol jogi szöveg, angol jogi fordítás, üzleti angol szakfordítás, gazdasági angol szakfordítás, építészet angol szakfordítás, angol-magyar fordítás, angol-magyar szakfordítás, magyar-angol szakfordítás, angol szakfordítás gyorsan és olcsón, gyors angol-magyar fordítás, magyar-angol fordítás, gyors magyar-angol fordítás, ingatlan fordítás, ingatlanfordító, angolfordítás, fordít angol, ingatlan értékelés, angolból, ingatlanértékelés, angol ingatlanértékelés, fordítás angolra, ingatlan szakfordító, angol, portugál, portugál tolmács, portugál fordítás, portugál fordító, portugál szakfordítás, portugál szakfordító, portugál-magyar fordítás, magyar-portugál fordítás, ingatlan szakvélemény, angol értékbecslés, angolul, weboldal fordítás, angolosítás, angolrafordítás, angol fordít, gyors angol fordítás, szakmai angol, fordítás angolból, fordítás angolra, fordítóiroda, angol fordítóiroda

A Gramma-Soft Bt.

A Gramma-Soft Bt.

Fordítás gyakorlatilag bármely nyelvre megrendelhető, hiszen a Gramma-Soft kapcsolatai révén közvetíteni tud bármely nyelvről és bármely nyelvre történő fordítások ügyében. Mindazonáltal, a gyakoribb nyelvek esetében a fordítás gyorsabb és olcsóbb (angol, német).A fordítási díjak elsősorban a fordítandó anyag természetétől és a fordítandó nyelvektől függ.

ABC Fordító Iroda

ABC Fordító Iroda

Klasszikus fordítási munkák - magyarról idegen nyelvre, idegen nyelvről magyarra - levelezés, jegyzőkönyvek, hivatalos iratok, pályázati anyagok, forgatókönyvek, és bármi, amire Önnek szüksége lehet - különleges, egyedi megbízások A fordításokat nyomtatva, faxon(G4), lemezen, e-mailen vagy a felsoroltak bármely (felár nélküli) kombinációjában bocsátjuk ügyfeleink rendelkezésére. Klasszikus tolmácsolási munkák - üzleti tárgyalások itthon és külföldön - céges rendezvények: konferenciák, fogadások, tréningek, partik Hosszabb időtartamú megbízás vagy külföldi tartózkodás esetén egyedi megállapodás alapján. Visszatérő ügyfeleinknek évente meghatározott alkalommal, rövid külföldi útra ingyen tolmácsot biztosítunk. Rendezvények idegen nyelvű moderálása, konferálás

Abdel Salam Megdy -arab fordítás

Abdel Salam Megdy -arab fordítás

A továbbiakban bemutatom fordítási ajánlatomat, amely remélem, hogy elnyeri tetszését. Szeretném szíves figyelmét felhívni arra hogy az arab nyelvre való forditás egy reális lehetőség, es az alábbiakban ehhez kínálom Önnek szolgáltatásaimat. A tevékenységem köre a következő területeket érinti : 1. Szak- ill. hagyományos szövegek fordítása magyarról,angolról vagy franciáról arabra és fordítva.-arab nyelvre es forditva. 2. Arab nyelvű honlapok készítése és felhelyezése , ezek regisztrálása arab kereso gépeknél és csere bannereknél, az arab honlaphoz való forgalom növelése érdekében. Valamint konferenciai előadások szövegeinek fordítása arabra.

Abisz Fordítóiroda Kft

Abisz Fordítóiroda Kft

Irodánk fordítási és tolmácsolási szolgáltatást nyújt cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Nagyon fontosnak tartjuk a személyes kapcsolattartást és a jó viszony kialakítását, ápolását ügyfeleinkkel. Cégünk mindig igyekszik minden elvárásnak maximálisan megfelelni. Dokumentumok záradékolt fordítását normál határidővel 24 órán belül elkészítjük, sürgős esetben akár azonnal. Minden egyéb fordítási megbízást a megbízó igényei szerint, előre megbeszélt határidőre, pontosan teljesítünk. Miért válasszon minket? mert nálunk nincs minimum díj mert a normál határidejű munkákat terjedelemtől függően 24 órán belül elkészítjük mert a fordítást ugyanabban a formátumban megszerkesztve kapja vissza, amelyben az eredeti szöveget adta át nekünk és nem kérünk érte felárat mert igény esetén anyanyelvi lektorálást biztosítunk, ehhez kérje árajánlatunkat mert a nap 24 órájában elérhetőek vagyunk Fordítandó anyagát online is eljuttathatja fordítóirodánkhoz! Ha kérdése van, elérhetőségeink bármelyikén készséggel állunk rendelkezésére!

Hirdetés
Ábrahám Éva - angol szakfordítás

Ábrahám Éva - angol szakfordítás

Angol fordítás, Angol szakfordítás, Jogi szakfordítás, Angol-magyar, Magyar-angol angol - magyar, magyar - angol szakfordítás Üzleti, jogi és általános szövegek, leírások precíz fordítása rövid határidő mellett. 10 % kedvezmény az első megrendelésből Kérje személyre szabott árajánlatomat: Mobil: 06 30 565 1773

Absolver Kft

Absolver Kft

Az Absolver Kft. megalakulása óta foglalkozik szakfordítással, tolmácsolással. A megfelelően racionalizált és költséghatékonyságra épülő működésnek és minőségi szolgáltatásnak köszönhetően már sokszorosára növelte elégedett megrendelőinek számát. Kizárólag, szakképzett és erről megfelelő bizonyítványokkal rendelkező belső ellenőrző és biztosító rendszer szerint minősített szakfordítókkal dolgozunk, akik többéves tapasztalataik alatt felhalmozott adatbázisukból a legjobbat nyújtják munkájuk során, csak úgy, mint EU-s partnereink. A dinamikus, modern szervezettség és a kompromisszumok nélküli pontos, professzionális szolgáltatás segíti fejlődésünket Központban a megrendelő és a minőség!

Agnemar 2002 Kft.

Agnemar 2002 Kft.

Az Agnemar 2002 Fordítóiroda legfelkészültebb munkatársi gárdával működő fordító és tolmács szolgálat. 2002 óta elsődleges célkitűzése a megrendelői igények teljes körü, magas színvonalú kiszolgálása és az akár különleges feladatokhoz való maximális alkalmazkodás. Megrendelőink között megtalálhatóak a államigazgatás, a versenyszféra és a lakosság legkülönbözőbb csoportjai. Szolgáltatásainkkal szinte minden nyelven rendelkezésre állunk. A folyamatosan biztosított magas szintű munkavégzésnek az iroda magas színvonalú technikai felszereltsége, nagyszámú tolmács és fordító munkatársaink szakmai felkészültsége és több éves tapasztalata szolgálnak alapul. Megbízásaink teljesítése során, a precizitáson túlmenően törekszünk a gyorsaságra és a vállalt határidők minden körülmények közötti pontos betartására. A fordítás bizalmi munka, így ügyfeleinkkel a lehető legszorosabb munkakapcsolatot alakítjuk ki. A szoros kapcsolattartás lehetőséget biztosít számunkra, hogy a legszélesebb körben megismerkedhessünk az általuk végzett tevékenységgel és a szakterület nyelvezetével. Ezért is alapvetőnek tartjuk a bizalmas ügykezelést és a titoktartást, amit adminisztratív munkatársaink és fordítóink, tolmácsaink egyaránt messze menően betartanak.

angol fordítás

angol fordítás

Angol-magyar, magyar-angol fordítás, hitelesítés, cégkivonatok, társasági szerződések, fordítása, egyéb céges dokumentumok fordítása, végzés, bírósági iratok fordítása, üzleti levelezés fordítása, jogi szövegek fordítása, orvosi szövegek fordítása. Céges levelezések, használati útmutatók fordítása angolról magyarra.

Angol fordító

Angol fordító

Tolmácsolás: Szakterületem az úgynevezett konszekutív tolmácsolás, a Magyarországra érkező külföldi csoportok, illetve kiutazó magyar küldöttségek mellett. A Honvédelmi Minisztériumban eltöltött évtized alatt nagy munkabírást, fegyelmezett, precíz tolmácsolási készséget sajátítottam el a legmagasabb politikai és katonai vezetés számára végzett tevékenységem során. A diplomáciai és minisztériumi feladataim megkövetelték a nemzetközi protokoll ismeretét is csakúgy, mint a legmagasabb szinű megbízhatóságot. Fordítás: A pályán eltöltött idő alatt több ezer oldal fordítását végeztem szinte minden témában, mely felölelte a különfélébb területeket, úgymint: távközlési, katonai, szállítmányozási, jogi, egészségügyi környezetvédelmi, munkaerő piaci dokumentációkat és egyéb szakmai szövegeket, . A fordítások gyorsan, a megrendelők általános megelégedésére készülnek.

Angol-német-francia szakfordítás

Angol-német-francia szakfordítás

Angol fordítás, jogi szakfordítás Ingatlan és jogi fordítást vállalunk a legrövidebb határidőn belül, az alábbi témákban: § értékbecslés § ingatlan adásvételi megállapodás, bérleti szerződés § műszaki és statikai vélemény § társasági jogi szövegek (cégalapító dokumentumok, okiratok) § bírósági iratok, jogszabályok, Európai Uniós szabályzatok § gazdasági-üzleti szövegek, kimutatások § egyéb hivatalos okmányok

Apple Garden Fordító és Szervező Szolgáltató Bt.

Apple Garden Fordító és Szervező Szolgáltató Bt.

1993-ban jegyeztettem be a betéti társaságot. Egyrészt azért, mert az akkori, korábban örökösnek hitt munkahelyem bizonytalanná vált, és szerettem volna valamilyen biztonságot teremteni a magam és a családom számára arra az esetre, ha valóban munkanélkülivé válnék. Másrészt azért, hogy kipróbáljam, vajon képes vagyok-e önállóan is megállni a helyemet, hosszú, közalkalmazottként eltöltött évek után. Természetesen a társaság tevékenységi körének kialakítása nem volt előzmények nélküli. Azt vallom, hogy az ember csak olyan vállalkozásba fogjon bele, amelyhez megvan a szakmai felkészültsége és a tapasztalatai. Még így is érhetik meglepetések és komoly nehézségek. Irodánk kezdetben csak fordítással, tolmácsolással és rendezvényszervezéssel foglalkozott. A nyelvtanulás iránt az utóbbi években jelentkező növekvő igény felismerése vezetett bennünket arra az elhatározásra, hogy megnyissuk nyelviskolánkat is. Jelenleg Békés, Csongrád, Bács-Kiskun and Szolnok megye területén 24 órás ügyfélszolgálatot biztosítunk partnereink számára, akik tudják, hogy bármilyen hirtelen vagy rövid határidővel van szükségük szolgáltatásainkra, mindig számíthatnak ránk. Köszönöm, hogy ellátogatott a honlapunkra, és örülnék, ha ezt minél gyakrabban megtenné.

ÁSZF Angol Német Fordítás, Szakfordítás

ÁSZF Angol Német Fordítás, Szakfordítás

Az ÁSZF Fordítóiroda az elmúlt évek során egyre több piaci szegmensbe tört be és tervezi is növekedését. Jelenleg angol és német nyelveken vállalunk fordításokat, melyek lehetnek általános és szakmai anyagok is. Előnyben részesítjük az online kommunikációt, így az ország bármelyik részéről, bármikor elérhetőek vagyunk. Magánszemélyekkel, vállalkozásokkal vagyunk folyamatos kapcsolatban. Irányelveinknek megfelelően a kölcsönösen előnyös helyzetek elérésére törekszünk.

Tuti menü