Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jász-Nagykun-Szolnok megye képes leírás - Forditás, fordító irodák.tlap.hu
részletek »

Jász-Nagykun-Szolnok megye - Forditás, fordító irodák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: forditas.tlap.hu » Jász-Nagykun-Szolnok megye
Keresés
Találatok száma - 6 db
Calliduo 2002 Bt.

Calliduo 2002 Bt.

A Calliduo 2002 Betéti Társaság több éves fordítási és tolmácsolási tapasztalattal rendelkező szakemberekkel alakult 2002-ben. A vállalkozás elsődleges profilja a fordítások és tolmácsolások elvégzése, de a partnereink elvárásai alapján, a külföldi üzletfelek részére történő ügyintézések miatt felmerült igények kielégítése kapcsán már futár szolgáltatással is ügyfeleink rendelkezésére állunk. Partnereink között több hazai és külföldi multinacionális cég szerepel. Csapatunk dinamikus, rugalmas, viszonylag kis létszámú, de annál nagyobb szakértelmű emberekből áll. Bármikor rendelkezésre állunk, akár még hétvégén, ünnepnapokon vagy éjszaka is. Keressen Bennünket! Tettrekészségünk nem ismer határokat!

Fortax Kft.

Fortax Kft.

Cégünk fő profilja kereskedelmi, jogi, banki, pénzügyi, PR, marketing, környezetvédelmi és műszaki szakszövegek fordítása, tolmácsolása, lektorálása, de kellő rutinnal rendelkezünk egyéb, fel nem sorolt területeken is. Fontosnak tartjuk, hogy az Ön anyagával dolgozó kollégánk szakmailag is kielégítő tapasztalattal rendelkezzen az adott témakörben. Így képesek vagyunk az anyagból pályázatot, vezetői összefoglalót, reklám anyagot vagy weblapot is szerkeszteni. Kollegáink kiválasztásánál kellő körültekintéssel járunk el. Fordítói gárdánk képzett, szakmailag felkészült és nagy tapasztalattal rendelkező munkatársakból áll. Arra törekszünk, hogy a cég hitelét maximálisan megőrizzük, így csak kiváló minőségű fordítást adunk ki a kezünkből. Tudjuk, hogy a szöveg eredeti textusa és pontos mondanivalója nem adható vissza a szavak egymás utáni lefordításával. Tolmácsaink az ország legelismertebb szakemberei

FranXervE Kft

FranXervE Kft

Műszaki fordítás, Műszaki leírások, használati, kezelési és karbantartási utasítások fordítása. Szoftver honosítás; A működő weboldalak és súgók fordítása a külalak és működőképesség tökéletes megtartásával angol és magyar nyelven

Homoród Kft

Homoród Kft

Cégünk 1999. óta foglalkozik fordítással, tolmácsolással, nyelvoktatással. A korszerű technika és nyelvhasználat mellett nagy hangsúlyt helyezünk a tradicionális megbízhatóságra, titoktartásra, az ügyvitel során birtokunkba került üzleti- és személyes adatok szigorúan bizalmas kezelésére. Az európai nyelveken kívül vállalunk héber, arab, japán és kínai fordítási-, tolmácsolási munkákat is, megrendelőink minden igényére meg tudjuk találni a megfelelő megoldást. Folyamatos fejlesztéseket, képzéseket végzünk annak érdekében, hogy ügyfeleink igényeinek mindenkor maximálisan meg tudjunk felelni.

Katedra Szolnok

Katedra Szolnok

Fordításhoz olyan szakemberekre van szükség, akik az adott szakterülethez értenek, képesek mások gondolatait lefordítani, sőt szükség esetén nem restek akár az ügyféltől, akár más szakembertől szakmai segítséget kérni a szakmai kérdésekben. Mitől lesz jó egy fordítás? Sokan gondolják azt, hogy egy szöveg lefordításához csak a nyelven beszélő ember és egy szótár kell, sőt egyesek szerint ma már fordítógépek is elegendők a feladat elvégzéséhez. Az ilyen megoldások eredménye az áruházakban a termékek mellé adott magyar nyelvű használati utasítások többsége. Ember legyen a talpán, aki megérti a lefordított szöveget. Szerintünk a fordítás lényege, hogy az eredeti szöveg szerzőjének gondolatait a lehető legpontosabban adjuk vissza a lefordított szövegben. Beláthatjuk, hogy ezt nem bízhatjuk gépekre, és nem bízhatjuk nem hozzáértő emberekre sem.

Trans Online Fordítóiroda

Trans Online Fordítóiroda

Fordítóirodánk 1999-ben alakult Budapesten. Célkitűzéseink: megbízhatóság, szakszerűség, pontosság. Társaságunk az eltelt három év alatt az általános, - a gazdasági, az informatikai és műszaki fordítás, valamint a tolmácsolás és az oktatás területén is számos megrendelésnek tett magas színvonalon eleget. Szolgáltatásaink a Megrendelők igényeinek megfelelően folyamatosan bővülnek.

Tuti menü