Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Heves megye képes leírás - Forditás, fordító irodák.tlap.hu
részletek »

Heves megye - Forditás, fordító irodák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: forditas.tlap.hu » Heves megye
Keresés
Találatok száma - 6 db
Bilingua fordítóiroda Eger

Bilingua fordítóiroda Eger

Fordítás, tolmácsolás és lektorálás Egerben, minőségi fordítások készítése rövid határidővel Heves megyében magyarról a következő nyelvekre: angol, német, francia, olasz, spanyol, román, szerb, horvát, szlovák, cseh, lengyel, portugál, orosz, mongol, svéd, holland, dán, norvég. Fordítóink mindent megtesznek annak érdekében, hogy ön egy minőségi fordítást kapjon kézhez a lehető legrövidebb időn belül. Egy fordítóiroda Egerben, amely nagy hangsúlyt helyez a precíz fordítások elkészítésére, s ehhez nem csak a tapasztalata van meg, de színvonalas szolgáltatást is nyújt, legyen az fordítás, anyanyelvi lektorálás vagy tolmácsolás, azon belül szinkron tolmácsolás, kísérő tolmácsolás vagy konszekutív tolmácsolás. Részletekért keressen minket elérhetőségeinken.

Fordítóiroda  - Eger

Fordítóiroda - Eger

Fordítás, szakfordítás Eger környékén A Fordítóiroda Eger által nyújtott fordítási szolgáltatások sora az általános szövegek fordításától, a jogi, gazdasági, pénzügyi szakszövegek, vagy üzleti jellegű szövegek, illetve orvosi, gyógyszerészeti, egészségügyi dokumentumok fordításán át, a műszaki területekhez kötődő szakszövegek fordításáig terjed. Ha precíz és szakszerű fordításra van szüksége reális áron, gyorsan, akkor 15 éves tapasztalattal rendelkező fordítóirodánk lesz az Ön választása. Külföldön szeretne továbbtanulni Ön vagy gyermeke és ehhez szüksége van az általános iskolai bizonyítvány, középiskolai bizonyítvány, érettségi bizonyítvány vagy egyetemi index fordítására? Egyes bizonyítványokat akciós egységáron fordítjuk, míg másoknál jelentős kedvezményeket tudunk ajánlani.

Fórum Nyelvstudió

Fórum Nyelvstudió

Nyelvoktatás - egyéni és csoportos órák - gyerekeknek, iskolásoknak, felnőtteknek - nyelvtanítás, felzárkóztatás, vizsgafelkészítés Céges nyelvoktatás - helyben, ill. kiszállással - kérje cégreszabott árajánlatunkat elérhetőségeinken Fordítás -rövid határidővel - általános szöveg: 2,- Ft / leütés Tolmácsolás - kérje egyedi árajánlatunkat elérhetőségeinken

Kovenant Fordítóiroda

Kovenant Fordítóiroda

Cégünk, a Kovenant Fordítóiroda 2003. júniusában alakult. Megalakulásában több éves fordítói gyakorlattal rendelkező szakemberek vettek részt, akik felismerve az üzleti élet igényeit, azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy néhány évben belül az idegen nyelvi üzleti kommunikáció jelentős szolgáltatójává váljanak. A Kovenant Fordítóiroda üzleti, gazdasági, jogi, műszaki és informatikai szakfordítással foglalkozik. A fordításhoz a nyelv elsajátítása mellett az adott téma/terület mélyreható ismerete is szükséges, ezért a Kovenant Fordítóiroda fordítói olyan szakemberek, akik a több éves fordítói tapasztalat mellett gazdasági, műszaki gyakorlattal is rendelkeznek.

R-DAS wendung Bt

R-DAS wendung Bt

A céged fantasztikus!!! És a fordítási partnered??? Hányszor fordult már elő, hogy cégednek valamilyen fordításra volt szüksége, de nem tudtad merre indulj el a fordíttatás rögös ösvényén? Keresgéltél a fordítók, fordítóirodák között de nem találtad a számodra megfelelőt? Ráadásul egy csomó időd és pénzed is elment vele! Sokszor találkozom olyan kis- és középvállalattal amely küszködik, hogy kit bízzon meg dokumentumai fordításával, ...esetleg egyéni fordítót, vagy netán fordítóirodát...? Ha egyéni fordítót választok, akkor tudja-e azt a minőséget, határidőt hozni/tartani amit elvárok? Ha fordítóiroda mellett döntök, akkor ott mit vegyek figyelembe...? ...a minőséget, az árat, a referenciákat, a napi fordítási teljesítményt?

Veronika Stúdió

Veronika Stúdió

Alföldy Zoltánné (Szász Erika) Alap- és középiskoláit, majd felsőfokú képzése első évét orosz nyelvű iskolákban végezte, így az orosz nyelvet anyanyelvi szinten beszéli. Felsőfokú szakfordítói képesítése van. Villamos műszeres mérnöki diplomát, később gazdasági mérnöki absolutóriumot szerzett. A villamosenergia iparban dolgozott több évtizedig, közben szakfordítói és tolmács munkát is végzett különböző műszaki tudományokban, orosz - magyar nyelvi viszonylatban. Gyakorlatot szerzett különböző műszaki árucikkek és berendezések kezelési utasításai, szállítási szerződések, kereskedelmi levelezés fordításában. A Veronika Stúdiót vezeti.

Tuti menü