Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajdú-Bihar megye képes leírás - Forditás, fordító irodák.tlap.hu
részletek »

Hajdú-Bihar megye - Forditás, fordító irodák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: forditas.tlap.hu » Hajdú-Bihar megye
Keresés
Találatok száma - 6 db
Agnemar 2002 Kft.

Agnemar 2002 Kft.

Az Agnemar 2002 Fordítóiroda legfelkészültebb munkatársi gárdával működő fordító és tolmács szolgálat. 2002 óta elsődleges célkitűzése a megrendelői igények teljes körü, magas színvonalú kiszolgálása és az akár különleges feladatokhoz való maximális alkalmazkodás. Megrendelőink között megtalálhatóak a államigazgatás, a versenyszféra és a lakosság legkülönbözőbb csoportjai. Szolgáltatásainkkal szinte minden nyelven rendelkezésre állunk. A folyamatosan biztosított magas szintű munkavégzésnek az iroda magas színvonalú technikai felszereltsége, nagyszámú tolmács és fordító munkatársaink szakmai felkészültsége és több éves tapasztalata szolgálnak alapul. Megbízásaink teljesítése során, a precizitáson túlmenően törekszünk a gyorsaságra és a vállalt határidők minden körülmények közötti pontos betartására. A fordítás bizalmi munka, így ügyfeleinkkel a lehető legszorosabb munkakapcsolatot alakítjuk ki. A szoros kapcsolattartás lehetőséget biztosít számunkra, hogy a legszélesebb körben megismerkedhessünk az általuk végzett tevékenységgel és a szakterület nyelvezetével. Ezért is alapvetőnek tartjuk a bizalmas ügykezelést és a titoktartást, amit adminisztratív munkatársaink és fordítóink, tolmácsaink egyaránt messze menően betartanak.

Boros és Karácsony Fordítóiroda

Boros és Karácsony Fordítóiroda

A Boros és Karácsony Fordítóiroda 2002-ben alakult. A fordítóiroda azzal a céllal jött létre, hogy minőségi szolgáltatásokat nyújtson ügyfelei számára a lehető legtöbb nyelven. Cégünk olyan költséghatékony megoldásokat alkalmaz, amelynek köszönhetően ügyfeleink jelentősen csökkenthetik fordítási kiadásaikat, ezért áraink mind a régió, mind pedig a Budapest viszonylatában versenyképesek. Kizárólag diplomás, felsőfokú szakirányú végzettségű fordítókkal, lektorokkal, tolmácsokkal dolgozunk, akik több éves gyakorlattal rendelkeznek.

Debreceni Fordító Iroda

Debreceni Fordító Iroda

Hivatalos fordítás készítése Debrecenben angol, német, spanyol, olasz, francia, cseh, szlovák, román, horvát, szerb, ukrán, orosz, mongol, portugál nyelveken. A debreceni Bilingua Fordító Iroda segít Önnek leküzdeni az idegen nyelvi akadályokat, fordítás, szakfordítás, lektorálás és tolmácsolás elérhető árakon Debrecenben. Cégünket megtalálja Debrecenben és Budapesten egyaránt, de az internet kínálta lehetőségeket kiaknázva az egész ország területéről rendelhet nálunk fordításokat.

GLOSSA MAGYARORSZÁG Kft.

GLOSSA MAGYARORSZÁG Kft.

Cégünk Debrecen belvárosában, jól megközelíthető helyen működik. Legfontosabb működési elvünk a megbízhatóság és a bizalom. Tevékenységünk során kialakítottuk azt a fordítói kört, akik személyében és nyelvtudásában garantálni tudjuk a fordítóiroda minden munkájának magas színvonalát. A vállalt határidőket betartjuk, a leadott információkat bizalmasan kezeljük. Visszatérő ügyfeleink bizonyítják, hogy szolgáltatásainkkal elégedettek, magán vagy üzleti ügyeiket általunk sikerrel bonyolítják.

Referendum Fordítóiroda Kft

Referendum Fordítóiroda Kft

A Referendum Fordítóiroda 1994-ben kezdte meg működését komoly szakmai előkészítés után Debrecenben. Az indulásnál 15 nyelvre történő fordítást vállaltunk, regionális jelleggel. Mára az alkalmazott nyelvek száma bővült (35-re), ugyanúgy, mint a tevékenységi körünk is.

SZIDE Fordítóiroda

SZIDE Fordítóiroda

A SZIDE Fordítóiroda 2005. szeptemberében azzal a céllal alakult, hogy a magyarországi és külföldi gyógyszergyártók és forgalmazók, orvosi és vegyipari műszergyártók és forgalmazók szakfordítási igényeit magas szinvonalon kielégítése. Szakfordítóink és lektoraink sokéves szakszöveg fordítói tapasztalattal és kitűnő referenciákkal rendelkeznek (különös tekintettel az alkalmazási előiratok, vizsgálati előiratok, minőségügyi dokumentumok, gyártáskísérő lapok, tréninganyagok, kézikönyvek és egyéb gyártáshoz, kutatáshoz, fejlesztéshez, törzskönyvezéshez kapcsolódó dokumentumok fordítására). A Szolgáltatások menüpontban részletes információkat talál a díjszabásokról. Az árkalkulátorunk segítségével előzetes kalkulációt is készíthet.

Tuti menü