Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Győr-Moson-Sopron megye képes leírás - Forditás, fordító irodák.tlap.hu
részletek »

Győr-Moson-Sopron megye - Forditás, fordító irodák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: forditas.tlap.hu » Győr-Moson-Sopron megye
Keresés
Találatok száma - 7 db
 Stúdium Nyelvtanoda és Fordítóiroda

Stúdium Nyelvtanoda és Fordítóiroda

Vállaljuk általános-és szaknyelvi szövegek, szerződések, diplomamunkák stb., szakszerű fordítását, WEB oldalak többnyelvűvé tételét, fordítását. Kollegáink egy-egy területre specializálódtak - pl. gazdasági szakszöveget közgazdász, informatikai szöveget informatikus fordít - ez garanciát jelent arra, hogy sem félreértés, sem szakmai hiba nem fordulhat elő a fordításban. A fordításokat az eredeti szövegformátumhoz igazítjuk, vagy az Ön igényei szerint formázzuk. A megbízások teljesítése során tudomásunkra jutott információkat, adatokat bizalmasan kezeljük, titoktartási kötelezettséget vállalunk. A határidőket az Ön igényeihez igazítjuk.

Abisz Fordítóiroda Kft

Abisz Fordítóiroda Kft

Irodánk fordítási és tolmácsolási szolgáltatást nyújt cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Nagyon fontosnak tartjuk a személyes kapcsolattartást és a jó viszony kialakítását, ápolását ügyfeleinkkel. Cégünk mindig igyekszik minden elvárásnak maximálisan megfelelni. Dokumentumok záradékolt fordítását normál határidővel 24 órán belül elkészítjük, sürgős esetben akár azonnal. Minden egyéb fordítási megbízást a megbízó igényei szerint, előre megbeszélt határidőre, pontosan teljesítünk. Miért válasszon minket? mert nálunk nincs minimum díj mert a normál határidejű munkákat terjedelemtől függően 24 órán belül elkészítjük mert a fordítást ugyanabban a formátumban megszerkesztve kapja vissza, amelyben az eredeti szöveget adta át nekünk és nem kérünk érte felárat mert igény esetén anyanyelvi lektorálást biztosítunk, ehhez kérje árajánlatunkat mert a nap 24 órájában elérhetőek vagyunk Fordítandó anyagát online is eljuttathatja fordítóirodánkhoz! Ha kérdése van, elérhetőségeink bármelyikén készséggel állunk rendelkezésére!

Eszter és Viki Fordítóirodája Bt.

Eszter és Viki Fordítóirodája Bt.

Bizonyára Ön is tapasztalta már, hogy dokumentumainak, szövegeinek lefordításához három feltétel együttes teljesülésére van szüksége: rendelkeznie kell a nyelv ismeretével, az adott szakterület ismeretével, valamint elegendő idővel a fordítás elvégzésére. Ezek bármelyikének hiányával Ön pénzt veszít, méghozzá feleslegesen. Egy színvonalas, határidőre elkészített fordítással azonban nyerhet versenytársai előtt. A FordítóPartner Fordítóiroda gyors és valóban kedvező megoldást kínál Önnek fordítási problémáira, legyen szó üzleti levelezésről, ajánlatok, prezentációk, számlák, szerződések, használati útmutatók, gépkönyvek valamint más üzleti- és egyéb szövegek, vagy weboldalak fordításáról.

LETRA fordítóiroda

LETRA fordítóiroda

Biztos akar lenni abban, hogy dokumentumain ugyanazt értsék fordítás előtt, mint utána? Dolgozzon Ön vagy cége az élet bármely területén, fordítását szakterületéhez közel álló szakembereink fogják elvégezni úgy, hogy a kész szöveg minden részlete a másik nyelven is tökéletesen érthető legyen! Red Hot Chili Peppers. Egy filmben az egyik szereplőnek a Red Hot Chili Peppers volt a kedvenc rock bandája. A fordító azonban valószínűleg nem igazán mozgott otthon a rockzene világában, így lett egy 4 tagú zenekarból a főszereplő kedvenc étele. Természetesen ilyen és ehhez hasonló félreértelmezések nem csak a filmekben fordulnak elő. Gondoljon bele, ha egy ismert együttessel megesik az ilyen, akkor például egy ügyvédi vagy bármilyen más szakterülettel kapcsolatos dokumentum fordítása közben hány és hány hasonló eset fordulhatna elő. De csak fordulhatna! A LETRA Fordítóiroda ugyanis minden egyes fordítási munkájával azt a fordítóját bízza meg, aki az adott szakterületet a legjobban ismeri. Ráadásul a fordítást sok esetben kisebb kutatómunka is megelőzi, hogy Ön tényleg olyan végeredményt láthasson, amely a célnyelven is ugyanazt jelenti, amit az eredeti szöveg mondani akart.

Mind Power Hungary fordítóiroda Kft

Mind Power Hungary fordítóiroda Kft

Gyors szolgáltatást kínálunk versenyképes árakon. Magasan képzett belső, illetve külsős fordítóink teszik lehetővé, hogy számos szakterületen és az idegen nyelvek széles skáláján tudjunk Önnek minőségi fordítási szolgáltatásokat nyújtani. Fordítóink csak olyan szakterületen fordítanak, amelyhez értenek. Elengedhetetlennek tartjuk, hogy a fordító a terület szakembere legyen. Minden külsős munkatársunk egyetemi végzettséggel, legalább kétéves fordítói gyakorlattal rendelkezik.

Royal Fordítóiroda

Royal Fordítóiroda

Cégünk az alábbi szolgáltatásokat kínálja: Szakszövegek fordítása; Szerződések, üzleti, gazdasági, kereskedelmi, jogi, műszaki szakszövegek, pályázatok, termékleírások, dokumentációk, jelentések, jegyzőkönyvek, irodalmi művek, weboldalak fordítása cégeknek és magányszemélyeknek egyaránt. Fordítóink az egyes szakterületekre specializálódott szakemberek, így biztosítjuk ügyfeleink számára az egyes szakszövegek pontos fordítását. Hivatalos fordítás; Hiteles fordítást a jelenlegi törvényi szabályozás alapján csak az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda adhat. Azonban számos szervezet elfogadja a hivatalos fordítást is. Ebben az esetben záradékkal látjuk el fordításainkat, amellyel igazoljuk a forrás- és célnyelvi szövegek tartalmi azonosságát. Tolmácsolás; Írásbeli fordításokon kívül tolmácsszolgáltatással is rendelkezésére állunk. Tolmácsolást magyarról idegen nyelvre, idegen nyelvről magyarra és idegen nyelvről idegen nyelvre is vállalunk többek között üzleti tárgyalásokon, konferenciákon, kulturális rendezvényeken. Igény szerint előzetes konzultációs lehetőséget is biztosítunk ügyfeleink számára.

TRANS-NET on-line fordítóiroda

TRANS-NET on-line fordítóiroda

Előfordult már Önnel, hogy sürgősen, kiváló minőségben de mégis megfelelően kedvező áron szeretett volna fordíttatni? Hogy nem tudta, kihez is fordulhatna, aki azonnal vállalja a munkát, garantáltan jó minőséget ad, és a pénztárcáját sem meríti le? Ismerjük azt a helyzetet, amikor szorít az idő, mégis tökéletes munkát kell végezni. Fordító munkatársaink egytől egyik magasan képzett, nagy gyakorlattal rendelkező fordítók, nagy részük anyanyelvi munkatárs. Képesek vagyunk rendkívül gyorsan reagálni az Ön online rendelésére, és szinte azonnal megkezdeni a fordítási munkát. Mindezt úgy, hogy áraink sem extra magasak. Tudjuk, hogy Önnek mire van szüksége, és hogy hogyan szolgáljuk ki Önt. Munkatársunk várja megrendelését a nap 24 órájában a hét minden napján. Nálunk nincs többnapos ünnep, azonnal reagálunk kérésére. Biztos lehet benne, hogy irodánk a legjobb árat kínálja Önnek, a legjobb minőség mellett. Megrendeléskor a megrendelési űrlapról indulva azonnal el tudja küldeni irodánkba a fordítandó dokumentumot, biztonságos e-mailes kapcsolaton keresztül.

Tuti menü