Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fejér megye képes leírás - Forditás, fordító irodák.tlap.hu
részletek »

Fejér megye - Forditás, fordító irodák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: forditas.tlap.hu » Fejér megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
DUF Fordítóiroda

DUF Fordítóiroda

Idegenről magyarra, magyarról idegen nyelvre több mint 30 nyelvből készít fordítást cégeknek, intézményeknek, magánszemélyeknek hivatalos célra is. Gépkönyvek, műszaki, jogi és közgazdasági témájú dokumentumok, levelek, szerződések, igazolások, egyéb iratok fordítását szakfordítók végzi.

EDMF Translations

EDMF Translations

A fordításhoz, csakúgy mint a tolmácsoláshoz, bizonyos készségekre van szükség. Senki nem születik fordítónak vagy tolmácsnak, és nem is pusztán a vak szerencse műve, ha valaki ezeket a készségeket elsajátítja. Hosszú évek kemény munkájára van szükség ahhoz, hogy valaki joggal hivatásos fordítónak vagy tolmácsnak nevezhesse magát. A fordítók írott szövegekkel foglalkoznak. Sokan gondolják, hogy a fordításhoz bőven elég egy szótár. De vajon igazuk van-e? Akik rendszeresen utaznak külföldre és a szállodákban, éttermekben olvassák a kiírásokat, feliratokat, azok pontosan tudják, miről beszélünk. A szó szerinti fordításnak sokszor se füle, se farka. Ha egy szöveget pontosan szeretnénk visszaadni a célnyelven, a szavak mögé kell néznünk. Nem a szavakat, hanem az általuk kifejezett gondolatot kell visszaadni. Az EDMF Translations a gondolatokat közvetíti. Nemcsak a forrás- és célnyelvet, de a két adott ország kultúráját is jól ismerjük. A fordítást csak akkor tekintjük befejezettnek, ha az olvasó a fordításban az eredeti szövegben megfogalmazott gondolatokat látja viszont.

Itolati Bt

Itolati Bt

Cégünk vállalja törvények, szabványok, adásvételi szerződések, weboldalak, prospektusok, reklámok, termékspecifikációk, termékleírások, használati kézikönyvek, cikkek, könyvek, és egyéb kiadványok fordítását angol- és lengyel nyelvből, illetve ezen nyelvekre. Üzleti tárgyalásokon, tanfolyamokon vagy konferenciákon jelentkező nyelvi problémák megoldását kínáljuk. Gyakorlott, nemzetközi tapasztalattal rendelkező konszekutív tolmácsaink örömmel állnak rendelkezésére.

M-Prospect Oktatási és Szolgáltató Kft.

M-Prospect Oktatási és Szolgáltató Kft.

Hisszük, hogy minden megrendelőnknek, ügyfelünknek a nevünkkel fémjelzett lehetőség és minőség garanciáját kell biztosítanunk. Valamennyi szolgáltatásunkat referenciamunkának tekintjük, és valljuk, hogy csak a kiváló minőség eredményez újabb, hosszú távú megrendeléseket, tartós együttműködést. Ezért is bővülhetett az 1996-ban nyelvoktatásra létrejött társaság fordítási és tolmácsolási üzletággal, s válhatott ügyfélköre egyre nagyobbá. Eredményességünk alapja szakmai felkészültségünk, tapasztalatunk és rugalmasságunk. A számok, statisztikák fejlődésünk léptékének természetesen fontos ismérvei, ezek felsorolásánál azonban számunkra mindig fontosabb az elégedett megrendelő. Reméljük, hogy együttműködésünk során mindez megvalósulhat!

PESTIFOR Fordító- és Szolgáltató Iroda

PESTIFOR Fordító- és Szolgáltató Iroda

Cégünk 1993-ban alakult, többféle tevékenységi kört gyakorol. Egy-két év alatt a fordítás, tolmácsolás, vállalati nyelvoktatás irányába szakosodott. Bővülő létszámú, általunk jól ismert, megbízható szakfordítókból és szaktolmácsokból álló alvállalkozói csapattal dolgozunk, a munkák végzését rajtuk keresztül oldjuk meg. A munkaszervezés területén több, mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk. Az irodából kikerülő fordítási munkák minőségi ellenőrzését folyamatosan végezzük, azokat a titoktartás kötelezettségei szerint kezeljük. Mivel tevékenységünk nem helyhez, hanem kiváló munkacsapathoz és szakemberekhez kötött, ezért a világháló segítségével is igyekszünk Ügyfeleink szolgálatára állni. Nyitva tartásunk is ennek megfelelően alakul.

Tuti menü