Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb nyelvek képes leírás - Forditás, fordító irodák.tlap.hu
részletek »

Egyéb nyelvek - Forditás, fordító irodák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: forditas.tlap.hu » Egyéb nyelvek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Fordító és tolmács közösség

Fordító és tolmács közösség

Fordítás és tolmácsolás: kérjen ajánlatot 1 perc alatt! Az űrlap kitöltésével bárki ajánlatot kérhet egy fordítási vagy tolmácsolási munka elvégzésére a fordit.hu fordító, tolmács és fordítóiroda tagjaitól. Az ajánlatkérés ingyenes és elkötelezettséggel nem jár. A munkára vállalkozó fordítók rövid időn belül ajánlatot adnak. Ha nem minden tagunktól szeretne ajánlatot kérni, akkor a Fordító keresése lapra kattintva először jelölje ki a megfelelőnek tartott fordítókat és tőlük kérjen csoportosan ajánlatot.

Fordító kereső

Fordító kereső

Fordítók szaknévsora, ahol szinte bármilyen nyelvpárhoz található fordító. Nyelv, szakterület, megye és település szerint lehet keresni. A gyorslinkek segítségével egyszerűen kilistázhatóak a leggyakoribb európai illetve ázsiai nyelvek fordítását vállaló fordítók. A honlapon árajánlatot is lehet kérni - a nyelvpáron és szakterületen kívül megadhatják a fordítás oldalszámát, karakterszámát, témáját, határidejét, hogy a minőség vagy az ár a fontosabb-e számunkra, és részletesen leírhatjuk további igényeinket is. A fordítók jellemzően néhány órán belül jelentkeznek.

Jeltolmács - Budapest

Jeltolmács - Budapest

A Korner Jeltolmács Központ 2003-ban kezdte meg működését, az ország első független jeltolmács szolgálataként. Jelenleg három főállású és tizennyolc szabadúszó jelnyelvi tolmáccsal dolgozunk, akiknek a munkáját az négy kommunikációs segítő segíti. E meglehetősen jó személyi feltételeknek köszönhetően a budapesti jeltolmács szolgálatokhoz hasonlítva is magas, átlagosan havi 300-350 óra tolmácsolási idővel rendelkezünk.

Jeltolmács - Komárom megye

Jeltolmács - Komárom megye

Az esélyegyenlőség érdekében Magyarországon az utóbbi években fokozottan hangsúlyossá vált a fogyatékkal élő személyek támogatása. Azok a segítségek, amit a rájuk figyelő társadalom nyújtani képes számukra, jelentősen javíthatják életminőségüket. Ahhoz, hogy érzékszervi, ill. testi károsodásuk mellet egyéb (gyakran az átlagosnál jóval fejlettebb) képességeiket kibontakoztatva méltó életet legyenek képesek élni, mintegysegédeszközként emberi kötelesség a hiányokból adódó nehézségekben való segítségnyújtás. E cél érdekében hoztuk létre szervezetünket, mely a siket és nagyothalló személyek számra kínál kommunikációs akadálymentesítést. A Máltai Szeretetszolgálat érzékenyen reagálva az Esélyegyenlőségi Minisztérium és a Fogyatékosok Esélye Közalapítvány kezdeményezésére pályázati úton jogot nyert Jelnyelvi Tolmácsszolgálat működtetésére több helyen az országban, kezdetben regionális, később megyei szinten a 2003-as évektől. 2006-tól Komárom-Esztergom megyében is megalakult a Jelnyelvi Tolmácsszolgálat. Munkatársaink a tolmácsolást igénylő személyek jelentkezését folyamatosan várják és fogadják. A rendszerbe ily módon bekerült hallássérült személyek különféle csatornákon keresztül jelezhetik felénk igényeiket. Szervezetünk együtt működik az érdekvédelmi szerveződésekkel, a megye településeivel, közhivatalaival és a hatóságokkal.

Jeltolmács - Vas megye

Jeltolmács - Vas megye

Célunk, feladatunk, hogy hallássérült embertársaink számára akadálymentessé tegyük a kommunikációt. Az esélyegyenlőség biztosítását a jelnyelvi tolmácsok teszik lehetővé, akik az élet számos területén a hallássérültek rendelkezésére állnak. Például hivatalos ügyek intézése, oktatás, egészségügyi ellátás, szabadidős tevékenység... Szolgáltatásunkat nemcsak közvetlenül a hallássérültek vehetik igénybe, hanem kérheti segítségünket a hozzátartozó, a hallássérülttel kapcsolatba kerülő intézmény, szervezet, vállalkozás. Az esélyegyenlőséggel foglalkozó törvények betartását segíti elő, hogy különböző szervezetekkel, szolgálatokkal is kapcsolatot tartunk, és folyamatosan nő azon intézmények száma akikkel szoros együttműködésünket írásba is tudjuk foglalni.

Jeltolmács -Győr-Moson-Sopron megye

Jeltolmács -Győr-Moson-Sopron megye

Szolgálatunk segítségét kérhetik közvetlenül hallássérültek, valamint a velük kapcsolatba kerülő intézmények, szervezetek, vállalkozások. A jelnyelvi tolmácsszolgálat segítségének igénybevétele minden hallássérült személy számára alanyi jogon jár. Ügyfélkörünk folyamatosan bővül, mivel igyekszünk felkeresni az eddig még nem regisztrált hallássérülteket.

Ovi Arts Oktatási Központ

Ovi Arts Oktatási Központ

Központunk a Magyarországon előforduló bár mely cigány nyelvről (beás vagy lovári) magyarra, illetve magyar nyelvről cigány nyelvre vállalja írásos vagy hanganyag fordítását, lektorálását. Fordítóink a célnyelv anyanyelvű oktatói

Tudásműhely

Tudásműhely

Olyan központi portál, ahol a tudással rendelkező és a tudásra vágyó emberek egyaránt megtalálják a helyüket. Egy átfogó kereső és egy innovatív hirdetési felület. Olyan online közösség, ahol motivált emberek segítik egymást kitűzött céljaik elérésében. Az egyszeri látogatóknak segítség, hogy egyszerűen és gyorsan megtalálják a számukra fontos információkat. A regisztrált tagoknak munkaeszköz, amely lehetőséget biztosít a gyors és eredményes fejlődéshez.

Tuti menü