Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csongrád megye képes leírás - Forditás, fordító irodák.tlap.hu
részletek »

Csongrád megye - Forditás, fordító irodák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: forditas.tlap.hu » Csongrád megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Fekete-Szemző Fordító Iroda Kft.

Fekete-Szemző Fordító Iroda Kft.

Állandóan változó világunk folyamatos kihívások elé állítja itthon is a vállalkozásokat. Az információk nagy része idegen nyelven érhető el, a fellendülő kulturális, politikai és gazdasági kapcsolatok, illetve a határokon átnyúló együttműködés is megköveteli a folyamatos kapcsolattartást és kapcsolatépítést hazánk és külföldi partnerei között. A határok átjárhatósága számtalan lehetőséget biztosít mindenki számára. Ezek kiaknázásában kíván segítséget nyújtani irodánk, hogy átadva fordítói tudásanyagát és tapasztalatát a hozzánk fordulók számára, legyőzzük a nyelvi akadályokat.

Lingvaport Bt.

Lingvaport Bt.

Ha Önnek magas színvonalú írásbeli fordításra vagy üzleti, szakmai megbeszélések lebonyolításához tapasztalt, a nyelvet kiválóan beszélő tolmácsra van szüksége, forduljon bizalommal a Lingvaport Fordítóirodához! A fordítóiroda 2005-ben alakult, olyan egyéni fordítók és tolmácsok részvételével, akik már évek óta felelősséggel és szakértelemmel foglalkoznak fordítással és tolmácsolással. A Lingvaport célja, hogy a lehető legkedvezőbb ár biztosítása mellett gyors, pontos, precíz és minőségi szolgáltatást nyújtson, és a megrendelőkkel hosszú távú, korrekt együttműködést alakítson ki. A cég vezetője, Szolga Emese személyesen is részt vesz a tolmácsolási-fordítási munkákban orosz, olasz és angol nyelveken, melyekből felsőfokú nyelvvizsgákkal rendelkezik. Ezen felül oroszból szakfordító- és tolmácsvizsgát is tett, olasz tudását pedig Milánóban tökéletesítette, ahol két évig dolgozott. Az utóbbi néhány évben angol és orosz nyelvből könyvfordításai is megjelentek.

Logon Bt.

Logon Bt.

A Logon Bt. 1993-ban alakult. Működése a nyelvészet (fordítás, nyelvoktatás) és az informatika (szoftverlokalizálás, weboldalfejlesztés) metszéspontjában feltárható szolgáltatásokra és az ezekhez szükséges kutatási-fejlesztési tevékenységekre összpontosul. Ügyfeleinket a vállalat irodaépületében szolgáljuk ki. A fordítás túlnyomó része interneten keresztül zajlik, a fordítandó anyagok beérkezésétől az árajánlaton át egészen az elkészült fordítások leadásáig. A Logon munkáját számottevő géppark és rendszeresen frissített szoftverkörnyezet, továbbá 24 órás internetkapcsolat segíti.

Orient Navigátor FordítóIroda

Orient Navigátor FordítóIroda

Tolmácsolás és fordítás 2006 óta. Az elmúlt négy évben egyike lettünk Magyarország legnagyobb kapacitással és nyelvi kínálattal rendelkező fordítóirodáinak, referenciánik közt olyan multicég is van, mint a Mars, az Uncle Ben's és a Snickers gyártója. Várjuk Önt is szolgáltatásainkkal. Már 45 nyelven beszélünk!

Tuti menü