Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Békés megye képes leírás - Forditás, fordító irodák.tlap.hu
részletek »

Békés megye - Forditás, fordító irodák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: forditas.tlap.hu » Békés megye
Keresés
Találatok száma - 6 db
Apple Garden Fordító és Szervező Szolgáltató Bt.

Apple Garden Fordító és Szervező Szolgáltató Bt.

1993-ban jegyeztettem be a betéti társaságot. Egyrészt azért, mert az akkori, korábban örökösnek hitt munkahelyem bizonytalanná vált, és szerettem volna valamilyen biztonságot teremteni a magam és a családom számára arra az esetre, ha valóban munkanélkülivé válnék. Másrészt azért, hogy kipróbáljam, vajon képes vagyok-e önállóan is megállni a helyemet, hosszú, közalkalmazottként eltöltött évek után. Természetesen a társaság tevékenységi körének kialakítása nem volt előzmények nélküli. Azt vallom, hogy az ember csak olyan vállalkozásba fogjon bele, amelyhez megvan a szakmai felkészültsége és a tapasztalatai. Még így is érhetik meglepetések és komoly nehézségek. Irodánk kezdetben csak fordítással, tolmácsolással és rendezvényszervezéssel foglalkozott. A nyelvtanulás iránt az utóbbi években jelentkező növekvő igény felismerése vezetett bennünket arra az elhatározásra, hogy megnyissuk nyelviskolánkat is. Jelenleg Békés, Csongrád, Bács-Kiskun and Szolnok megye területén 24 órás ügyfélszolgálatot biztosítunk partnereink számára, akik tudják, hogy bármilyen hirtelen vagy rövid határidővel van szükségük szolgáltatásainkra, mindig számíthatnak ránk. Köszönöm, hogy ellátogatott a honlapunkra, és örülnék, ha ezt minél gyakrabban megtenné.

Flying Teachers Hungary Kft

Flying Teachers Hungary Kft

Flying Teachers Fordítások; A fordítás egy írásos szöveg átvitele egy másik nyelvbe. Különböző szövegeket fordítunk Önnek, legyen ez üzleti jelentés vagy beszámoló, szerződés, reklámszöveg, műszaki vagy magánlevelezés. Fordításaink professzionálisak, amelyeket becsvággyal és büszkeséggel dolgozunk ki. Elsődleges célunk, hogy az eredeti szöveget precízen visszaadjuk egy másik nyelvben, a konvenciók és kulturális különbségeket figyelembe véve, úgy hogy eredeti szöveg felismerhető legyen, de a kiindulási nyelvet ne sejtsük. Erős segítséget és támogatást kínálunk a tőlünk összeállított szövegekhez. Ügyfeleinknek mindig tartogatunk szabad perceket, hogy meghallgassuk és segítsünk problémáikon. Kérésükre egy másik fordító is átnézheti a kész szöveget. Flying Teachers tolmácsolás A fordítással ellentétben a tolmácsolás során szóbeli szöveget fordítunk egy másik nyelvre, mint pl. egy beszéd vagy szónoklat során. A tolmács ezt egyidejűleg, szimultán teszi vagy konszekutív a beszédet követően, teheti. Tolmácsolhatunk Önnek különleges alkalmakkor, mint ülésekkor, sajtókonferenciákon vagy előadásokon. A Flying Teachers tolmácsok nyelvi profik, akik tudatában vannak felelősségüknek, és akiknek számíthat diszkréciójára. Flying Teachers Lektorátus; Átdolgozzuk, átnézzük az Ön által megírt szöveget, vagyis ellenőrizzük nyelvhelyességét, formalitását és végrehajtjuk a szükséges változtatásokat.

Kacper Bt.

Kacper Bt.

A Lódzi Tudományegyetemen elvégzett egy éves nyelvi kurzust követően a tanulmányaimat a Wroclawi Műszaki Egyetem vegyészmérnöki karán folytattam, melyet 1980-ban fejeztem be. Egyfolytában összesen 6 évet éltem Lengyelországban de azóta is élő a kapcsolatom, a hétköznapokban is használom a nyelvet és több mint 30 éve fordítok és tolmácsolok mindkét irányban. Legszívesebben műszaki jellegű szöveget fordítok, de gyakran kapok megbízást jogi, közgazdasági, gasztronómiai, idegenforgalmi jellegű szövegek fordítására is. Az ár megállapodás kérdése, keressen szívesen állok a rendelkezésére. (rendelkezem közösségi adószámmal is)

OFFI Zrt. - Békéscsaba

OFFI Zrt. - Békéscsaba

A szolgáltatásainkat a megrendelő igénye szerinti határidőre, magas színvonalon végezzük a rendelkezésünkre álló több mint 500 belső és külső szakmunkatársunk, valamint közel 200 ügyviteli dolgozó és vezető segítségével. A nem hiteles szakfordítás fajtái: -Nem lektorált fordítás -Lektorált fordítás -Lektorált, cégbélyegzős fordítás -Ügyfél fordítás lektorálása Nagy számú, széles szakmai kört képviselő fordítóinknak és lektorainknak köszönhetően gyakorlatilag minden nyelven és minden területen tudunk megfelelő színvonalú fordítást készíteni. Különleges feladatok ellátásában segítséget jelent a minisztériumokkal, a külügyi szervekkel, az ELTE Fordító- és Tolmácsképző Központ munkatársaival, valamint a Magyarországi Fordítók és Tolmácsok Egyesületének tagjaival kialakult jó szakmai együttműködés.

Stoeng Fordítóiroda

Stoeng Fordítóiroda

Stoeng Viktória vagyok, tanulmányaimat 1999-ben fejeztem be a Szegedi Egyetem tolmács és szakfordító posztgraduális képzésén. Fordítói munkám során az alábbi szakmai szempontok szerint járok el: a fordítandó szöveg teljes megértése, háttér-információk megszerzése és szószedet készítése, fordítás és lektorálás. Ha az alábbi szakterületeken magyar, angol, vagy francia fordítóra vagy tolmácsra van szüksége bármilyen nyelvpárban, forduljon hozzám bizalommal.

V.ART Rendezvényszervezés - Fordítás

V.ART Rendezvényszervezés - Fordítás

A V.ART Rendezvényszervezés 2002. márciusában alakult. Fő tevékenységeink között szakmai, kulturális, szórakoztató és magánrendezvények teljes vagy részleges lebonyolítása, utazásszervezés, tolmácsolás, fordítás szerepel. Ügyfeleinkkel mindig egy személyes találkozás után közösen alakítjuk ki az egyes programokra vonatkozó elképzeléseket. Alvállalkozóinkkal együtt igyekszünk a legnagyobb körültekintéssel és szakmai tudással kivitelezni azt.

Tuti menü