Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Baranya megye képes leírás - Forditás, fordító irodák.tlap.hu
részletek »

Baranya megye - Forditás, fordító irodák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: forditas.tlap.hu » Baranya megye
Keresés
Találatok száma - 7 db
ABC Fordító Iroda

ABC Fordító Iroda

Klasszikus fordítási munkák - magyarról idegen nyelvre, idegen nyelvről magyarra - levelezés, jegyzőkönyvek, hivatalos iratok, pályázati anyagok, forgatókönyvek, és bármi, amire Önnek szüksége lehet - különleges, egyedi megbízások A fordításokat nyomtatva, faxon(G4), lemezen, e-mailen vagy a felsoroltak bármely (felár nélküli) kombinációjában bocsátjuk ügyfeleink rendelkezésére. Klasszikus tolmácsolási munkák - üzleti tárgyalások itthon és külföldön - céges rendezvények: konferenciák, fogadások, tréningek, partik Hosszabb időtartamú megbízás vagy külföldi tartózkodás esetén egyedi megállapodás alapján. Visszatérő ügyfeleinknek évente meghatározott alkalommal, rövid külföldi útra ingyen tolmácsot biztosítunk. Rendezvények idegen nyelvű moderálása, konferálás

CALIBAN Fordítóiroda

CALIBAN Fordítóiroda

A Caliban Fordítóiroda 1995-ben jött létre azzal a céllal, hogy a napjainkban egyre fontosabb nyelvi szolgáltatásokkal támogassa cégek és magánszemélyek munkáját, kapcsolattartását. Irodánk az alábbiakat biztosítja az Ön számára: - Elérhetőség a hét minden napján - Szakszerű és pontos fordítás - Szakképzett, több éves szakmai tapasztalattal bíró fordítógárda - Gyors, igényes, megbízható munkavégzés - Rugalmasság, segítőkészség - Diszkrét információkezelés - Maximális lojalitás

Eurotext Bt - Pécs

Eurotext Bt - Pécs

Pécsett élek és már közel húsz éve dolgozom fordítóként. A kilencvenes évek elején egy éven keresztül Reggio-Calabriában és Rómában tanultam, illetve dolgoztam, majd hazatértem után a kezdetektől fogva részt vettem a magyarországi privatizáció során megalakuló olasz-magyar vegyesvállalatoknál és az itt megtelepedő olasz tulajdonú vállalatoknál adódó tolmácsolási-fordítási munkákban. Érdeklődési körömbe főképpen a gazdasági jellegű témák tartoznak, illetve műszaki, pénzügyi, kereskedelmi, jogi ügyletek. Rendelkezem magyar, kommunikáció, olasz, francia szakos diplomával, közgazdasági-pénzügyi diplomával, illetve szakfordítói végzettséggel. A nyelvoktatás területén elsősorban felnőttek és egyetemisták felkészítését vállalom egy- és kétnyelvű általános nyelvvizsgákra, illetve jogi, gazdasági, pénzügyi, turisztikai szaknyelvvizsgákra minden szinten. Remélem, hogy hasznos információkkal szolgálhatok az Ön részére, amennyiben fordítással, tolmácsolással, illetve oktatással kapcsolatos kérdése merül fel.

Online Fordítóiroda

Online Fordítóiroda

Online Fordítóirodánkat ügyfeleink kényelme és gyorsabb ügyintézése érdekében hoztuk létre, így időt, pénzt és fáradtságot takaríthatnak meg azzal, ha egy fogadóirodába való személyes befáradás helyett a saját otthonukból, irodájukból elektronikus úton, online intézheti fordítással kapcsolatos ügyeit. A fordítás elkészülte után mi kedvezményes és akciós árainkon a kezéhez szállítjuk a kész fordítást. Cégünk ingyenes ajánlatkérést biztosít ügyfeleink számára, majd fordításait online leadhatja, mi elkészítjük a fordítást, e-mailben megküldjük a számlát és a fordítást.

Oxymoron Kft. - Fordító Iroda

Oxymoron Kft. - Fordító Iroda

A cégről Az Oxymoron Kft. ugyan csak 2003. szeptemberében alakult meg, ügyvezetője révén mégis évtizedes tapasztalattal rendelkezik a német-magyar és magyar-német (szak)fordítás területén. Vágyi Vata Mihály szakfordító 8 évet töltött főállású egyetemi oktatóként a PTE Német Nyelvészeti Tanszékén, ezalatt több tudományos cikket publikált a német nyelv szintaxisa témakörében, az egyetem Idegennyelvi Titkárságán működő tolmács- és szakfordító-képzésben pedig jelenleg is részt vesz óraadó tanárként. Korábban szerzőtársként német lexikológiai (szókincstani) gyakorlókönyvet írt és szerkesztett a nyelvet magasabb szinten elsajátítani kívánók számára. Egyike a legismertebb fordítóknak és nyelvi szakembereknek Pécsett ill. a régióban.

PERFEKT Fordító és Közvetítő Bt

PERFEKT Fordító és Közvetítő Bt

Cégünk 1993. óta fordító- és közvetítői fő profillal működik Pécs történelmi belvárosában, az Irgalmasok utcájában. Az elmúlt évek alatt sikerült kialakítanunk azt a közel 50-60 fős, többségében diplomásokból álló szakfordítói teamet, akikkel a megrendelt fordításokat végeztetjük. Természetesen a fordító személye mindig az anyag jellegétől függ. Készítettünk az anyakönyvi kivonattól a speciális műszaki technológiai leíráson át a szerződésig szinte mindennemű anyagot. Ebben a szolgáltatói körben a diszkréciót alapvető követelménynek tekintjük. Fordításainkat közel 30 nyelven végezzük, tolmács-szolgálatunk előzetes egyeztetéssel bel- és külföldön egyaránt igénybe vehető. Külön kérésre záradékkal látjuk el a hivatalos okiratokról készült fordításokat. Ügyfélkörünk cégekből (pl. Bóly Rt.), hivatalokból, hatóságokból (pl. VPOP) és természetesen hazai és külföldi magánemberekből áll.

Tiszavirág Stúdió

Tiszavirág Stúdió

Professzionális és teljes körű fordítói szolgáltatásunk keretében vállaljuk általános és szakszövegek fordítását, hivatalos okiratok hitelesített, szakfordítói záradékkal ellátott fordítását. Felkészült és nagy tapasztalattal rendelkező szakfordítóink segítségével minden esetben a lehető legkiválóbb fordítást nyújtjuk Önöknek, tartalmi garancia vállalással és a lehető legrövidebb határidőn belül. Normál vállalási időnk alapnyelvek esetében 3 munkanap, de természetesen sürgősségi határidővel is dolgozunk, így akár pár órán belül is elkészülhet az Önök által megrendelt fordítás.

Tuti menü