Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bács-Kiskun megye képes leírás - Forditás, fordító irodák.tlap.hu
részletek »

Bács-Kiskun megye - Forditás, fordító irodák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: forditas.tlap.hu » Bács-Kiskun megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
Clondike Kft.

Clondike Kft.

Cégünk 2002. július 19-én azzal a küldetéstudattal alakult, hogy megfelelő idegennyelvű szakfordítói és tolmács munkával hátteret biztosítson a regionális vállalkozások versenyképes fejlődéséhez. Célunk, hogy szolgáltatásainkkal partnereink eredményesebben és hatékonyabban termelhessenek a mindinkább élesedő globális versenyben. Az eltelt időszakban a piaci igényeknek megfelelő, rugalmas, naprakész szervezetünk lehetővé tette ügyfeleink professzionális kiszolgálását, ezáltal maximális elégedettségét. Bízunk abban, hogy az elkövetkező időszakban is a kimagasló teljesítményünk, elegendő lesz ügyfélkörünk bővítéséhez, valamint a meglévő kapcsolataink gyümölcsöztetéséhez. Amennyiben rövid anyagunk felkeltette érdeklődésüket, kérjük keressenek bátran elérhetőségeinken.

Expert Fordítócsoport - Szavunkat adjuk!

Expert Fordítócsoport - Szavunkat adjuk!

Fordítót keres? Az Expert Fordítócsoport cégeknek, vállalkozásoknak és magánszemélyeknek segít abban, hogy idegen nyelvű anyagait megértse, használni tudja, illetve azokat orosz, cseh, szlovák vagy angol, német nyelvre lefordítva felhasználja. Ha gyors és pontos fordításra van szükség, szakképzett és tapasztalt fordítóink azt azonnal elvégzik, így a munka, internetezés, hirdetés, ismerkedés vagy a tárgyalás menete folyamatos maradhat. Magánszemélyek részére vállaljuk többek között önéletrajzok, levelek, munkaszerződések, bérleti szerződés, adás-vételi szerződés, panaszlevél, honlap fordítását. Vállakozásoknak, vállalatoknak üzleti levelezés, pénzügyi, banki dokumentumok, kereskedelmi ajánlatok, jogi szövegek, szerződések, munkaszerződések, vállalkozói megállapodások, árumegrendelések, reklamációk, honlapok, levelek, email-ek, bemutatkozó anyagok, katalógusok, havi/éves mérlegek, pénzügyi beszámolók, jelentések, konferencia előadások, reprezentációs és power point anyagok, msds biztonsági adatlapok, műszaki leírások, gépkönyvek, vámdokumentumok, szállítási, logisztikai dokumentumok fordítását.

FLOWER Nyelvstúdió és fordítóiroda

FLOWER Nyelvstúdió és fordítóiroda

Napjainkban, az Európai Uniós csatlakozás után, egyre fontosabbá válik valamely idegen nyelv (angol, német, stb.) magas szintű ismerete. Nyelviskolánk ebben kíván Önnek és munkatársainak segítséget nyújtani nyelvtanárok, illetve anyanyelvi tanárok bevonásával. Nyelvoktatás mellett fordítást is vállalunk magánszemélyeknek és vállalatoknak egyaránt, szakképzett fordítóink segítségével. Rugalmas időbeosztással dolgozunk, ügyfeleink igényeinek megfelelően gyors és igényes munkát végzünk. Hívjon minket bátran, várjuk jelentkezését!

OFFI Zrt. - Kecskemét

OFFI Zrt. - Kecskemét

Az OFFI Rt. az alábbi magas színvonalú szolgáltatásait ajánlja magánszemélyek és közületek, társaságok, stb. részére : - Fordítás - Lektorálás - Hitelesítés - Tolmácsolás - Szinkrontolmácsolás - Konferenciák, rendezvények

VeszVisz Bt.

VeszVisz Bt.

Tevékenységi körünk magában foglalja a fordítást angol, magyar, német és orosz nyelvekre és ezekről a nyelvekről magyarra, tárgyaló tolmácsolást angol, magyar, német és orosz nyelveken, illetve szinkron tolmácsolást magyar, német és orosz nyelveken. A fordítási és tolmácsolási tevékenységet gyorsan, pontosan és megbízhatóan végezzük nagy tapasztalattal rendelkező, több évtizede ezt a tevékenységet folytató munkatársak segítségével. Munkatársaink többek között tárcaszintű felsővezetés számára végeznek fordítási és tolmácsolási feladatokat úgy a Magyarországra érkező külföldi delegációk, mint a kiutazó magyar delegációk mellett.

Tuti menü