Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Azsiai nyelvek - egyéni fordítók képes leírás - Forditás, fordító irodák.tlap.hu
részletek »

Azsiai nyelvek - egyéni fordítók - Forditás, fordító irodák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: forditas.tlap.hu » Azsiai nyelvek - egyéni fordítók
Keresés
Találatok száma - 5 db
 Pallos Levente - Koreai

Pallos Levente - Koreai

Koreai, kínai fordítás, tolmácsolás - a felcím mindent elmond. Az évek során széleskörű gyakorlatot szereztem többek között diplomáciai, üzleti, jogi, műszaki, filmes, szoftverlokalizációs feladatokban. Referenciáimat a nyelvi szolgáltatások oldalán olvashatja részletesen. A magyar piacon egyedülállóan kantoni (Hongkong és Kanton tartomány kínai dialektusa) tolmácsolási feladatokkal is kereshetnek. Egyedüli magyarként koreai szakfordítói képesítéssel rendelkezek, igazolványom száma: 498/2008 A nyelvi szolgáltatásokon túl ügyfeleim gyakran hasznosítják üzleti tapasztalataimat. Miután diplomázás óta magam is a Távol-Kelettel folytatott üzleti életben dolgozok, temérdek személyes tapasztalatot gyűjtöttem személyes és levelezéses tárgyalási helyzetekről, melyek ügyfeleim hasznára válnak tárgyalásaik során.

Abdel Salam Megdy -arab fordítás

Abdel Salam Megdy -arab fordítás

A továbbiakban bemutatom fordítási ajánlatomat, amely remélem, hogy elnyeri tetszését. Szeretném szíves figyelmét felhívni arra hogy az arab nyelvre való forditás egy reális lehetőség, es az alábbiakban ehhez kínálom Önnek szolgáltatásaimat. A tevékenységem köre a következő területeket érinti : 1. Szak- ill. hagyományos szövegek fordítása magyarról,angolról vagy franciáról arabra és fordítva.-arab nyelvre es forditva. 2. Arab nyelvű honlapok készítése és felhelyezése , ezek regisztrálása arab kereso gépeknél és csere bannereknél, az arab honlaphoz való forgalom növelése érdekében. Valamint konferenciai előadások szövegeinek fordítása arabra.

Boldog Zsuzsanna

Boldog Zsuzsanna

Szeretettel üdvözlöm honlapomon! Arab szakon végzett, több felsőfokú nyelvvizsgával rendelkező fordító vagyok. Arab fordítást, német fordítást és angol fordítást vállalok. A többnyelvű fordításokat arab, német, angol és magyar nyelvek bármelyikére fordítom alacsony áron, rövid határidővel. Ha szeretne gyors, precíz, szakszerű fordítást arab, magyar, német és angol nyelvek bármelyikén, várom jelentkezését Ha egy hosszabb tanulmány, cikk teljes fordítása helyett csak a tartalmát (vázlatát) szeretné megkapni pl. tanulás céljából, szívesen készítek -tömörítést- a fordításnál jóval alacsonyabb áron. Árajánlatért kérem, küldje el a feldolgozandó szöveget e-mailben!

Botyónszki Nárcisz - japán fordítás

Botyónszki Nárcisz - japán fordítás

1977-ben születtem. Már nagyon korán (11 évesen) elhatároztam, hogy a japán nyelvvel szeretnék foglalkozni és ezért mindent meg is tettem. 2002-ben egy óriási gyerekkori álmom teljesült: egy éves ösztöndíjjal kijutottam Japánba az Osaka-i egyetemre tanulni. Életem egyik legszebb és legboldogabb éve volt ez. Azóta is folyamatosan a japán nyelvet művelem munkám során is. Jelenleg pénzügyi szaktolmácsként dolgozom egy japán autóipari cégnél.

Bozai Ágota - perzsa fordítás

Bozai Ágota - perzsa fordítás

Írónak, műfordítónak lenni életforma, semmihez sem hasonlítható, kíngyönyörűséges állapot. A szöveg megmunkálásához alázat, könnyedség, figyelem és felülemelkedni-tudás kell... felettébb érdekes elegy, egyensúlyi állapota kényes, holtig tanulom asszem. Ezt a folyamatot dokumentálom ezen a felületen.

Tuti menü